tabiki bizde hocaya guveniyoruz ama benim dusundugum kadariyla mesela fener karsisinda oynatmayi dusundugu kadroyu deniyor cok guzel hepsi takir takir oynuyor
ama maca cikinca hoca bile taniyamiyor o oyunculari
bizim oyuncular tam o baskiyi atamadilar uzerilerinden maca cikinca cok dusuyor tempolari
hocamiza allah yardim etsin
hocamiz cok kaliteli
Bu Konuda mucahitbaba58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
bir kere bu haberleri hoca söylemiyordur.çünkü bu hoca bülent gibi basınla aynaşmayı seven birisi değil.birileri haber olsun diye yazmıştır.
hoca derse derse şunu der."nereden geldim bu takıma.geçmişine bakıp yanıldım.bu takım dibi delik kpva gibi.hiç su tutmuyor.bu gidişle bu takımı ben bile kurtaramaycağım"der olsa gerek.
sedat dönene kadar maçları kaybederiz bence yasinle olcak iş değil bir de yeni gelen lucienle yasin çok kötüydüler bursa maçında yine aynı ikili bizim için facia olur
Arkadaslar daha fener macina gelmeden hocaya birkac arkadasin guvensizligi baslamis....
Bu kadar coktu yani hoca ya guvenciniz
Biz bu ligde kalicaz ve onumuzdeki sene daha iyi bir takim kurucaz... aha bunuda yaziyom buraya....
İnsaf yahu hangi mantık doğrultusunda hocayı eleştiriyorsunuz. Ne bekliyorsunuz hocadan adamın elinde sihirli değnek mi var ki hemen herşeyi birden düzeltsin. İçi boşaltılmış demorilize olmuş her maçta kaybetmeyi alışkanlık haline getirmiş bir takımın başına geçiyor size 17 puan kazandırıyor.
Her sene 1 ay devre arası kamp yapılırdı. Bu sene kamp yapıldı mı. Gelen oyuncular arkadaşları ile daha tanışmadan maça çıktılar. Ne bekliyorsunuz dünya yıldızı mı getirdikleri Ronaldo'mu Messi'mi ne sanıyorsunuz alabileceğimiz en iyi oyuncuları aldık. Adamlar takıma alışsınlar ondan sonra herşey kendiliğinden gelecektir.
Sabırsız bir milletiz hocamız bakalım içimizdeki Trabzonspor'lulara ne kdar dayanacak. Gerçek Sivasspor'lu olanlar yarın tam destek bekliyoruz....
bu sefer hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum onun için hiç umudum yok daha takımın zamana ihtiyacı var ama bizim zamanımız yok nasıl olacak hiç bilemiyorum seyirci taraftar gönül veren herkez umudunu korudu korudu artık demorilize takımdan ziyade taraftarlar taraftarların demorilize olmaması gerekirdi ama ister istemez olduk yarınki maçtada umut yok