Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Alt 22.10.2005, 00:06   #21
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 964 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili arkadaşım kimse size yukarıdaki maddelerde yazdığı gibi sağa sola hakaret içeren mesajlar veya pankartlar yazın demiyor. Bir kaç gündür forumlarda konuşulan medyayı protesto pankartını illaki derneğiniz adına asın diyen de yok. Ayrıca dernek olarak kırıcı ve hakaret içerici mesaj yazmanızı isteyen de yok. Biraz lüzumsuzalınganlık göstermişsiniz. sanki bu işi yapınca başınıza çok büyük sıkıntılar gelecekmiş gibi.... Merak etmeyin kimse sizin sıkıntılıdurumlara düşmenizi istemez. Bu işi yapacak adamlarda herhangi bir derneğin veya bir başka kuruluşun ismini kullanmadan da yapabilir....Selametle....

Sevgili Boun;

Hangi memlekette kaldığını bilmiyorum ama tamam senin dediğini uygulayalım...Sivas-Diyarbakır maçına bekliyorum seni...Pankartınla beraber..Tepkini gösterirsin o zaman...Öyle Sivas dışında olupta klavye başında bazı tepkileri vermek çok kolay ama burada işler böyle değil koçum...Aramak istersende telefonumu vereyim....

Telefon numaram :0-543-3737699

SAYGILARIMLA....
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.10.2005, 00:14   #22
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 964 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Alıntı
Bizleri bu kadar suçlamaya sanırım hakkınız yok. Sanki biz öyle bir hava yaratmışızki,kanunsuz işler yapalım demişiz sanki. Öyle bir hava yaratmanıza da gerek yok. Sadece fikirlerimizi söyledik,fedorasyon başkanını yada tv.kanallarının spor müdürlerini felan kaçıralım da demedik.Fikir üretilmeyen ,düşünülmeeyen bir yerde çözümde üretilemez. Biz sadece demokratik yollardan nasıl bir kınama pankartı yada e-maili yollayabiliriz diye fikir ortaya attık. Hatta yazılarımızda dernek yöneticilerinin iziniyle yapalım diyede yazılarımız var dikkatli okursanız.Olur olmaz o ayrı bir konu.Madem sizde ileri gelen dernek yöneticilerisiniz. Çıkar arkadaşlar böyle birşey yapmaya gerek yok. Biz böyle devam edelim,böyle yapacağımız şey boş şeyler,hiç bir etkiside olmaz,bizleri yönlendirirsiniz.Ortada büyük bir haksızlık olunca brey olarak tepkimizi ortaya koyduk hepsi o. Bizleri rencide edici suçlamalar yapmayın lütfen. Sivassporu yürekten seven bir taraftar olarak çok kırıldığımı belirtmek isterim.
Saygılar
Arif bey kim olduğunuzu ve hangi memlekette olduğunuzu bilmiyorum...Ama Sivastaki bazı olaylardan habersiz olduğunuzu ve tribünle alakalı konularda yeterli bilgi sahibi olmadığınızı düşünüyorum...Siz derneklerden bişr açıklama beklediniz bizde açıklamamızı yaptık..Hala olur olmaz yorumlarda bulunuyorsunuz...Biz gerektğinde Sivasımızın ve Sivassporumuzun hakkını sormasınıda biliriz...İllede pankart açalım ve Sivasspor bu sebebten ceza alsın diyorsanız bu haftaki Diyarbakır maçına bekliyoruz ...Gelin ve pankartınızı açın...Klavye başında ahkam kesmeyin...Tamam iyi bir Sivassporlu olabilirsiniz ama Sivas dışında olduğunuz için biraz bilginiz bu konuda kıt anlaşılan...Eğer benimle irtibata geçmek isterseniz ve gerekli bilgileri almak isterseniz telefonum şu;0-543-3737699..

Saygılarımla.....
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
MUSTAFA ABİ TAKMA BU ........
Alt 22.10.2005, 19:59   #23
berlinli1967
Yiğido

berlinli1967 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 berlinli1967 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Daumen hoch MUSTAFA ABİ TAKMA BU ........

Alıntı:
1967_DERNEK_MUSTAFA Nickli Üyeden Alıntı
Arif bey kim olduğunuzu ve hangi memlekette olduğunuzu bilmiyorum...Ama Sivastaki bazı olaylardan habersiz olduğunuzu ve tribünle alakalı konularda yeterli bilgi sahibi olmadığınızı düşünüyorum...Siz derneklerden bişr açıklama beklediniz bizde açıklamamızı yaptık..Hala olur olmaz yorumlarda bulunuyorsunuz...Biz gerektğinde Sivasımızın ve Sivassporumuzun hakkını sormasınıda biliriz...İllede pankart açalım ve Sivasspor bu sebebten ceza alsın diyorsanız bu haftaki Diyarbakır maçına bekliyoruz ...Gelin ve pankartınızı açın...Klavye başında ahkam kesmeyin...Tamam iyi bir Sivassporlu olabilirsiniz ama Sivas dışında olduğunuz için biraz bilginiz bu konuda kıt anlaşılan...Eğer benimle irtibata geçmek isterseniz ve gerekli bilgileri almak isterseniz telefonum şu;0-543-3737699..

Saygılarımla.....
hakaret ve tetdit icerikli...
berlinli1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
size daha iyi yakışır sanırım o sözcük
Alt 22.10.2005, 21:23   #24
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 999 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart size daha iyi yakışır sanırım o sözcük

Alıntı:
berlinli1967 Nickli Üyeden Alıntı
...
Size ne oluyor? 2 kişi konuşurken araya 3. kişinin girmesi. Mustafa bey açıklamayı yaptıktan sonra bilgileri aldığımız için teşekkür ettik ve artık derneğin yazdığı ortak metni yollayalım diye cevap verdik.Ben sizin seviyenize inmek istemem ama kötü bir sözcük kullanmışınız size iade ediyorum sanırım size daha iyi yakışır,konuşma uslubunuzla ve kişiye yaklaşımınızla.Biz de gönülden sivassporluyuz ve hiç bir zarar gelmesinizde asla istemeyiz.
Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.10.2005, 21:31   #25
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 855 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

berlinli1967, yazdigin hakaret ve tehdit icerikli mesajdan dolayi siteden 5 gun uzaklastirildin...
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.10.2005, 21:43   #26
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Alıntı:
Skywriter Nickli Üyeden Alıntı
berlinli1967, yazdigin hakaret ve tehdit icerikli mesajdan dolayi siteden 5 gun uzaklastirildin...
Teşekkürler,bu tür konulara duyarlı olduğunuz için. Bu tarzdaki kişiler bu siteye kanımca zarar verir.
Saygılar
Alt 22.10.2005, 21:45   #27
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1345 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen runter

Alıntı:
İLKER MURATIN YAZDIKLARINI BANA GÖDERSENE MURAT BENİM ÇOK YAKIN ARKADAŞIM...NASIL TEHTİD VE HAKARET VAR...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.10.2005, 21:56   #28
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 855 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Onur Büyükdere Nickli Üyeden Alıntı
İLKER MURATIN YAZDIKLARINI BANA GÖDERSENE MURAT BENİM ÇOK YAKIN ARKADAŞIM...NASIL TEHTİD VE HAKARET VAR...
Onurcum, yaziyi degistirdigim icin su an icin tam olarak ne yazdigini bulamiyorum. Ama soyle soyleyeyim, Arif beye "kopek" demis ve de "haddini bildiririz, adam ol, kendine gel" gibi seyler soylemis. Arkadasa biraz daha sakin olmasini soylersen cok sevinirim, zaten sadece 5 gunluk uzaklastirildi..
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.10.2005, 22:07   #29
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1345 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Onurcum, yaziyi degistirdigim icin su an icin tam olarak ne yazdigini bulamiyorum. Ama soyle soyleyeyim, Arif beye "kopek" demis ve de "haddini bildiririz, adam ol, kendine gel" gibi seyler soylemis. Arkadasa biraz daha sakin olmasini soylersen cok sevinirim, zaten sadece 5 gunluk uzaklastirildi..
TAMAM KARDEŞ OLAYI ANLADIM UYARACAM BİZZAT KENDİSİNİ...TŞKLER..YALNIZ MURAT BURDA BİZE KARŞI YAPILAN ELEŞTİRİYE BİR CEVAP YAZMIŞ AMA SINIRLARI AŞMIŞ..BİZE KARŞI ELEŞTİRİ YAPANLAR LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLSUN ELİNE KLAVYEYİ ALAN CEBİNE 1 YTL PARA KOYAN PROTESTOYA KALKIŞIYOR...BU KİŞİLERE CEVAP VERİRİZ AMA BURDA AZALMAK İSTEMİYOZ..KİMSEYLE KÖTÜ OLMAK İSTEMİYORUZ...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.10.2005, 22:32   #30
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Alıntı:
Onur Büyükdere Nickli Üyeden Alıntı
TAMAM KARDEŞ OLAYI ANLADIM UYARACAM BİZZAT KENDİSİNİ...TŞKLER..YALNIZ MURAT BURDA BİZE KARŞI YAPILAN ELEŞTİRİYE BİR CEVAP YAZMIŞ AMA SINIRLARI AŞMIŞ..BİZE KARŞI ELEŞTİRİ YAPANLAR LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLSUN ELİNE KLAVYEYİ ALAN CEBİNE 1 YTL PARA KOYAN PROTESTOYA KALKIŞIYOR...BU KİŞİLERE CEVAP VERİRİZ AMA BURDA AZALMAK İSTEMİYOZ..KİMSEYLE KÖTÜ OLMAK İSTEMİYORUZ...
Onur Kardeş,hakaret eden arkadaşım diyorsun iyi güzel.Bizim burada amacımız bir aile oluşturmak tek yürek olmak değilmi? Sonra benim şahsi yazılarıma bakabilirsiniz,aşağılıyıcı bir şey varsa ben artık daha buraya yazıda yazmam,ve girmemde.Benim uslubum genelde yapıcı olumlu bir ortam oluşturmaktır.200 ye yakın mesaj yazmışım kontrol edebilirsniz.Sonra ortaya bir fikir attık olur yada olmaz sadece bir fikirdi. Sonra dernekten Mustafa Bey cevapta yazdı.Tamam haklısınız dedim.Madem öyle bir kural varsa pankart olayıda olmasın. Ve sizin ortak metniniz olan yazıyı e-mail yoluyla yollayalım dedik.Olay artık burada kapanmıştı.Ve sizin arkadaşınızıda tanımıyorum yazışmamızda olmadı hiç onla.Ve onunla ilgisi olamayan benim yazımı alıntı alarak altına hakarete dayalı sözükler kullanmış. Onur Kardeş bizde Sivas'lıyız Sivas'ımıza bir zarar gelmesini nasıl isteriz.Bakın eleştiri olacak ama şurada sizinde yazdığınız uslup sanki,küçümserlik havasıyla eline 1 milyon ve kalvyeyi alan felan alan gibi sözcüklerle bu nedemek oluyor? Bu sitedeki insanları biraz küçümsemek değilmi sizce? Dernekden olabilirsiniz çok güzel.Başarılar arkadaşım. Ama lütfen biraz kuşbakışıyla değil hoşgörü ve kişilere daha olumlu yaklaşırsanız seviniriz.
"İYİ BİR DOST BULMAK YILLAR SÜRER AMA,KAYBETMEK BİR SANİYE"
Saygıalr