En az maca 14-15 bin kişi gelmiş orada baqıran kişilerin takımı destekleyen kişilerin toplamına baksa 500 bulmaz hazin bi tablo stadyum boş olsada bi değişiklik olmazdı bence sivas yine yenerdi ben yazıklar olsun diyorum havuz ve gar tarafları full dolu baqıran bi avuç kişi maraton zaten sadece cekirdekçileri zengin ediyo yazıklar olsun..
iyi gün dostları nerdesiniz ???
biz bize yeteriz diyorum başkada bişey demiyorum..
haklısın Can...maçtan sonra koşa koşa toplantıma yetiştim...kafada bere boyunda atkı üstümde forma ama mutlu girdim toplatıya...çünkü bu sene kendimi daha bi Sivassporlu hissediyorum...iyi gün dostları kaybolunca...
ben fransa dan yuregi yanik yigido olarak turubunde yerlerini alan 13bin yigidolara sonsuz tesekkur ediyorum iste boyle olmaliyik iyigunde kotugun de hepberaber takimimiza hocamiza vede yonetime ayrica zamanini sivasspor aadamis degerli baskanimiz mecnun beyede cok tesekkur ediyorum saygilar
haklısın Can...maçtan sonra koşa koşa toplantıma yetiştim...kafada bere boyunda atkı üstümde forma ama mutlu girdim toplatıya...çünkü bu sene kendimi daha bi Sivassporlu hissediyorum...iyi gün dostları kaybolunca...
İyi günde dost olanlar kötü günde kaçanlar
Unutmasınlar onlarında kötü günleri olur
Hayatın gerçeği budur bzi gittik ve geldik
Dün dost olanlar birden yok oldu
Sebebini araştırıyoruz kendimizce
Dernekler genele açıktır her Sivaslıya
Onun içinki İSTDER olarak herkeze
Aynı seviyede olduğumuz herkez bilmelidir
Burada açılan konuda İSTDER'e bir teşekürü bile çok görenlere duyrulur.
Eleştiriye taahamülü olmayan insan haksız insandır??????
__________________ ????????????????
Bu Konuda RECEP_YÜKSEL'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Gardaşlarım Denizli maçı çok öenmli olmakla birlikte Bu haftaki diyarbakır maçını almadığımız taktirde pek bir anlam kazanmayacaktır. O yüzden haydin yiğidolar
Takimi yalniz birakmayan taraftarlarimiza sonsuz tesekkür ediyorum. Bu takimin bu günlerde destege ihtiyaci, insallah en iyi sekilde taraftar destegini hissedecektir.