büyük üstad mustafa beye teşekür ediyorum bu yazılarından dolayı evt tezgah büyük fakat gerçektende yakışmayan görüntüler vardı ama sivas bu tezgaha gelmez ve gelmememli diye düşünüyorum mustafa beyin sorduğu soruya denizli spor başkanı ters cevap vermiştir onuda kınıyorum eğer gerçekten adam gibi adamsan mustafa bey yazmış aşağıda üç günlük dünya için fırıldak olmanın anlamı yok diye ve bunuda rahmetli büyük adam koca ris muhsin yazıcı oğlu çok söyledi ve doğru durdu dik yürüdü öylede öldü onun için adam gibi yaşayacak adam gibi ölüceksin yamukluğun bizde yeri yok
onlarda biliyorlar sivassporun ne kadar pasif bir takım olduğunu ama hesapları tutmadı çekirge bir sıçrar iki sıçrar koca fenerin elinden şampiyonluğunu binbir türlü çirkeflikle almadılarmı bunlar inşallah bank asyadan sonra 3. lige düşersiniz...
BURDA SADECE ALI IPEK OZDEN FALAN DEGIL HUKUMETIN ACILIM DIYE CIKARTTIGI ZIKKIM YUZUNDEN TFF NIN DIYARBAKIRA OZEL BIR ILGISI VAR DIYARBAKIR MACLARININ TUMUNU MERCEK ALTINA ALINMASI LAZIM BASLARINDA BIRDE HER TARAFA KONUSAN PAPAGAN ZIYA DOGAN VAR
BEN BOYLE AYIK VE UYANIK SIVASLILARA COK IHTIYACIMIZIN OLDUGUNU DUSUNUYORUM SUSTUKCA KAYBEDIYORUZ VE KAYBETMEK ALISKANLIK YAPIYOR BU PSIKOLOJIDEN KURTULMAMIZ GEREKIYOR NASIL OLSA BUDA GECER DEMEMEK LAZIM