Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: !!!!işte yeni hocanın ismi ??
Alt 22.03.2010, 14:51   #21
steafan
Yeni Yiğido

steafan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 steafan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: !!!!işte yeni hocanın ismi ??

BALON HABER BALON HABER BALONNNN
steafan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2010, 15:09   #22
taraf
Yiğido

taraf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 334 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 594 taraf COK SEVILEN BIR KISItaraf COK SEVILEN BIR KISItaraf COK SEVILEN BIR KISItaraf COK SEVILEN BIR KISI

Ertuğral ağlayarak gitti Paylaş
Haberi Paylaş
Benim Sayfam DeliciousFacebookGoogleMySpace TwitterE-postaFriend Feed Eraydın AYTEKİN / SİVAS, DHA22 Mart 2010Süper Lig'de üst üste alınan kötü sonuçlar sonrasında Sivasspor ile Teknik Direktör Muhsin Ertuğral'ın yolları ayrıldı.

Basın toplantısı sırasında gözyaşlarına hakim olamayan Ertuğral, "Gönül başarılı olmayı isterdi, ama olmadı."dedi. Federasyonun Diyarbakır ile ilgili kararına değinen Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ise, "Bu lig çok zor biter" dedi.

Kırmızı-Beyazlıların Gençlerbirliği'ne kendi evinde 2-0 yenildiği karşılaşma sonrasında yönetim kurulu ile görüşen Teknik Direktör Muhsin Ertuğral istifasını sundu. Yönetim kurulu toplantısında yapılan değerlendirme sonucunda istifa kararı kabul edildi. Konuyla ilgili kulüpte düzenlenen basın toplantısında Muhsin Ertuğral kente veda etti. Kulüpteki basın toplantısına İkinci Başkan Erdal Sarılar, Asbaşkan Mehmet Ali Topal, Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ile yöneticiler Faruk Taşseten, Uğur Akkuş, Ekrem Munar, İsmet İzmirli, Ömer Sepet ve Harun Türkoğlu katıldı.

Basın toplantısı sırasında konuşurken gözyaşlarını tutamayan ve duygusal anlar yaşayan Muhsin Ertuğral, "Gönül isterdiki başarılı olalım. Bunu canı gönülden isterdim. Takımın Sivas için önemini biliyordum. Çok iyi bir yönetim olduğunu biliyorum. Çeşitli ülkelerden görev yaptıktan sonra buraya gelirken çok iyi bir yönetim ile karşılaştım. Her zaman bana destek oldular. Alınan sonuçlar nedeniyle yönetime ve takmıma baskı var. Yeni bir hocanın gelmesi takımı ateşleyecektir. Bu yüzden böyle bir karar aldık. Sivasspor'un yeri burası değil. Maalesef futbolda başka şeyler olabiliyor. Gençlerbirliği maçında bir penaltının verilmemesi bir hocanın istifasına neden olabiliyor. Başka yerde başarılı olan insanlar burada başarılı olamayabiliyor. Bu kararı yönetimli birlikte aldık. Burada önemli dostluklar kazandım." dedi.

Ertuğral'a hizmetleri için teşekkür eden Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, "Vedalaşmalar her zaman hüzünlü olur. Ama dostça ayrılmak güzel bir olay. Bu da bizim hocamızı, onun da bizi sevdiğini gösterir. Keşke bugünü hiç yaşamasaydık. Keşke daha uzun yıllar bize hizmet edebilseydi. Bunu arzu ediyorduk. Şu an itibariyle hocamızın kendi isetği ile yollarımız ayrıldı. Bunu bir müddet ara verme olarak değerlendiriyoruz. Hocamız, yıllarda Afrika'da, önemli başarılara yıllarca imza atmış. Neticede bir çok nimeti teperek memleketine hizmet etmek adına Türkiye'ye geldi. Ama bizim öyle bir ortamımızda geldi ki, çok zor bir dönemdi. 18 haftadır bizimle olan hocamız 4 puanla aldığı takımı 24 puanla bıraktı. Gerekçelerini de bize açıkladı. Gönül rahatlığıyla söylüyorum ki futbol adına en kıymetli insanlardan biriydi. Bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum. İnşallah gelecekte yine birlikte oluruz." dedi.

TFF'nin Diyarbakır ile ilgili kararının da Ertuğral'ın istifasında etkili olduğunu söyleyen Ünsal, "Hocamız yurt dışında böyle bir olayla karşılaşmamış. Türkiye'de hak ve hukukun olmadığını da bize iletti. Futbol kamuoyunun vicdanı çok rahattır diye düşünmüyorum. Antalya maçı sonrasında Diyarbakır'ın hocası Güven Kurtar da maç içerisinde kollandıklarını ifade etti. Hocamıza hak vermekten başka çaremiz kalmadı. Bize çok şey verdi. Hocamızdan çok şey öğrendik. Yönetim kurulumuz hiçbir zaman toplu halde giden bir hocanın böyle arkasında olmamıştı. Gerçekten adam gibi bir adamı kaybettiğimiz için üzülüyoruz." dedi.

Yeni hoca arayışlarının sürdüğünü ve 3 isimle görüştüklerini ifade eden Ünsal, İstanbul Belediye-Diyarbakır maçıyla ilgili verilen karar için cuma gününe kadar bekleyeceklerini söyledi. Gerekirse FİFA'ya gideceklerini, bunun için de federasyonun aldığı kararın siyasi olduğunun belgelenmesi gerektiğini belirterek, "Böyle bir başvuru yaptığımızda Federasyon ceza alır. Dolayısıyla milli takım maçlarını oynayamaz, Avrupa'ya gidecek takımlarımız da maç yapamaz. İki arada bir derede kaldık. Bu işi bilen insanlara danışacağız. henüz netleşen bir şey yok." diye konuştu.

BU LİG ÇOK ZOR BİTER

Ünsal, Sivasspor'un kümede kalacağını da dile getirerek, "Biz hakkımızı sonuna kadar her türlü savunacağız. Bu lig böyle bitmez. Bu lig çok zor biter. 8 haftayı çok dikkatle takip edin. Şimdi 20 takımlı olması yönünde söylemler var. İsterse 20 takım olsun. Hiç önemli değil. Adaletli davranılsın. Herkes siyasi baskı yaparsa gelecekte ligdeki takım sayısı 40-50'lere çıkar. Böyle şey olmaz. Biz düşeceksek bile hakkımızla düşelim. Siyaset karışırsa işin içinden kimse çıkamaz. Türk futbolu şu andan itibaren müthiş bir kaosa girdi. Yorumcular, çözmek isterken tamamen berbat ettiler yorumları yapıyor. Federasyon bu yorumlarda da artık yerlerde sürünmeye başladı." diye konuştu.

İLK ADAY KARAMAN

Sivasspor'da Muhsin Ertuğral'dan boşalan teknik direktörlük için yönetim Hikmet Karaman, Mesut Bakkal ve Nurullah Sağlam ile temas halinde olduğu öğrenilirken, Karaman'ın anlaşmaya daha yakın olduğu öğrenildi. Sivasspor'da Genel Menajer Mustafa Turgun da görevinden ayrıldı.
taraf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2010, 15:19   #23
effenberg
Tecrübeli Yiğido

effenberg - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

167 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 effenberg FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yönetim aciklamadan böyle haberlere inanmak fazla dogru olmaz...............

Gerci suan fazlada secenegimiz yok bazilari bizi kabul etmez bulundugumuz yer itibari ile bazilarini biz beginmeyiz bakalim...
effenberg isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2010, 16:08   #24
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 881 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

işallah doğrudur ama haberin kaynağı ney
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2010, 16:12   #25
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 850 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Herzaman küme düsen çogu takımı kurtardı şimdi iyi bir tercih ama eger küme düşmessek hikmet karamanın gelecek sene basarılı olamaz bence !!!
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı babapiton'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.03.2010, 16:45   #26
kasko
Yiğido

71 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 kasko Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Hikmet hoca şu an bizim durumumuzda görev yaptığı tüm takımlarda başarılı olmuştur.Haber doğruysa eğer çok güzel bir gelişme.Zaten bu durumda gelebilecek en iyi hoca hikmet karamandır.
Ayrıca yine söylüyorum bu durum gerçekleşene kadar da hep söyleyeceğim.Şu anki kadrodan en az 4 futbolcu kadro dışı bırakılmalı.Hemen şu anda...
kasko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2010, 18:03   #27
oquzh4n58
Tecrübeli Yiğido

oquzh4n58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

155 Mesajına 214 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 649 oquzh4n58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hç sevınmedm. Bülent uygun Weya Samet aybaba olmadı Ziya Doğan Gelmesı lazmdı ne hıkmetı ahmetı
oquzh4n58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2010, 18:05   #28
necmettin_akcay
Yiğido

necmettin_akcay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

49 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 necmettin_akcay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

yarın açıklanacağı söyleniyor ama inş 4 maç kazanacak biri olsun yeter 3 puan ankaradan gelecek zaten bu sezon bitsin artık
Alt 22.03.2010, 18:34   #29
redbull58
Acemi Yiğido

redbull58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 59 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 566 redbull58 COK SEVILEN BIR KISIredbull58 COK SEVILEN BIR KISIredbull58 COK SEVILEN BIR KISIredbull58 COK SEVILEN BIR KISI

Hadi hayirlisi ligde kalalimda hocanin ismi pek farketmez su durumda
redbull58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2010, 18:44   #30
karahisarli
Tecrübeli Yiğido

191 Mesajına 286 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 karahisarli BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

hikmet karaman daha önceki takimlarida düsmeye oynmisti istikrarli biri degil gecici olarak olabilir ama ileriye dönük sanmiyorum
karahisarli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
hocanın, ismi, yeni