Alıntı:
Onur Büyükdere Nickli Üyeden Alıntı
YOK YA HERŞEY BOŞ NE KADAR YAZSANDA ÇİZSENDE AYIN GÖRÜNTÜLER..BU GÜN ÇOK AZ CANLANMA OLDU TRİBÜNLERDE..AYNI TAS AYNI HAMAM..
|
kardeş bu taraftara yapılan muameleler böyle giderse bu taraftarıda arar hale geliriz.Bir işimden dolayı bugun maça biraz geç kaldım.Biletimide biletini değiştirmek isteyip de değiştiremeyen zor durumda kalmış bir arkadaştan aldım.Maraton A girişe geldim benim gibi 6-7 taraftar da kapı önünde bekliyor.Onlar dedilerki" kapıyı açmıyorlar içeri almıyorlar" herhalde maça daldılar dedik kimse bakmıyor. Önce kapıya nazikçe vurduk kimse aldırmıyor.Daha sonra taraftarın biri dayanamadı sinirlendi kapıyı tekmelemeye başladı.Bir de baktık polis arkadaşlar geldi,içeridende açın kapıyı diye bağırıyorlar onlarda rahatsız olmuşlar çünkü.Birden sivil görevliler belirdi( Boyunlarında yazılar asılı) ne yapalım ya sizde zamanında gelseydiniz açmıyoruz işte, gidin yönetime söyleyin diyerek birde bizi payladılar.( İyiki dayak atmadılar bize ) Bunun üzerine taraftar arkadaşlar daha da sinirlenip bende beraber bağırıp tepki verince devreye özel güvenlik telsizleri girdi yaklaşık 10-12 dakika mücadeleden
sonra stada girebildik.İçerideki taraftar arkadaşların desteğinide bu arada unutmamak lazım. Şimdi birde bilet fiyatlarından ızdıraplı tepkili bilet bulamamış geri giden yaklaşık 300 civarında formalı atkılı çoğu genç seyirciye ne demeli (Maça gelirken yolda gördüm acaba maç iptal mi edildi diyede endişeye kapıldım çünkü ondan dikkat ettim de sayıyı yaklaşık verebiliyorum.) Şimdi sorarım size bu yönetim taraftarı stada nasıl çekecek.Küstürülmüş taraftar stada gelirmi ???????????????