Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Alt 23.10.2005, 11:06   #21
sasha
Acemi Yiğido

sasha - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 sasha ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bi maça gelsem ah bi amca gelsem..gelemiyorum diyorum kimse sallamıyor bile..ilgisizlik aaah aah
sasha isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2005, 11:41   #22
Siir_Misali
Acemi Yiğido

Siir_Misali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Siir_Misali ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch

Alıntı:
sasha Nickli Üyeden Alıntı
bi maça gelsem ah bi amca gelsem..gelemiyorum diyorum kimse sallamıyor bile..ilgisizlik aaah aah
GELİRSİN İNŞALLAH BİRGÜN ÜZÜLME...YÜREĞİN YETER
Alt 23.10.2005, 11:44   #23
capkin sivasli
Acemi Yiğido

capkin sivasli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 capkin sivasli ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ben taaa hollandadan yigdomuzu izliyorum yanliz birakmam cunku ben bir yigdoluyum
capkin sivasli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2005, 12:07   #24
1984zalim58
Acemi Yiğido

1984zalim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 4 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 1984zalim58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

gardaşlar hiç kafanızı yormayın fener macına yetişiyorum tüm stadı ben bagırarak inletirim.Ya ben bilmiyorum 3 ligdeyken daha cok taraftar vardı ve gayette iyi bagırıyorlardı şimdi 1. lig ama bagıran ve gelen sayısında düşme var ama herşey zamanla düzelecek ben buna inanıyorum yada inanmak istiyorum .

Şunu söyleyebilirimki SİVASSPOR'u kimse kolay kolay durduramaz takımımız kimse bagırmasada macları alır.tabiki atmosfer farklılıgı oluyor.Tüm sivassa ve sivas halkına sevgi ve saygılarımla
Alt 23.10.2005, 13:00   #25
SEMİH-58
Usta Yiğido

SEMİH-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 881 SEMİH-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

BEN ANKARA DAYIM GENÇLER MAÇINDAYDIM TARAFTAR ÇILGIN AMA TARAFTARI COŞTURAN GERÇEK BİR AMİĞO YOK.
SEMİH-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2005, 21:17   #26
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1286 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen runter

YOK YA HERŞEY BOŞ NE KADAR YAZSANDA ÇİZSENDE AYIN GÖRÜNTÜLER..BU GÜN ÇOK AZ CANLANMA OLDU TRİBÜNLERDE..AYNI TAS AYNI HAMAM..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2005, 22:25   #27
üçlerbeyli
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 üçlerbeyli ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Onur Büyükdere Nickli Üyeden Alıntı
YOK YA HERŞEY BOŞ NE KADAR YAZSANDA ÇİZSENDE AYIN GÖRÜNTÜLER..BU GÜN ÇOK AZ CANLANMA OLDU TRİBÜNLERDE..AYNI TAS AYNI HAMAM..
kardeş bu taraftara yapılan muameleler böyle giderse bu taraftarıda arar hale geliriz.Bir işimden dolayı bugun maça biraz geç kaldım.Biletimide biletini değiştirmek isteyip de değiştiremeyen zor durumda kalmış bir arkadaştan aldım.Maraton A girişe geldim benim gibi 6-7 taraftar da kapı önünde bekliyor.Onlar dedilerki" kapıyı açmıyorlar içeri almıyorlar" herhalde maça daldılar dedik kimse bakmıyor. Önce kapıya nazikçe vurduk kimse aldırmıyor.Daha sonra taraftarın biri dayanamadı sinirlendi kapıyı tekmelemeye başladı.Bir de baktık polis arkadaşlar geldi,içeridende açın kapıyı diye bağırıyorlar onlarda rahatsız olmuşlar çünkü.Birden sivil görevliler belirdi( Boyunlarında yazılar asılı) ne yapalım ya sizde zamanında gelseydiniz açmıyoruz işte, gidin yönetime söyleyin diyerek birde bizi payladılar.( İyiki dayak atmadılar bize ) Bunun üzerine taraftar arkadaşlar daha da sinirlenip bende beraber bağırıp tepki verince devreye özel güvenlik telsizleri girdi yaklaşık 10-12 dakika mücadeleden
sonra stada girebildik.İçerideki taraftar arkadaşların desteğinide bu arada unutmamak lazım. Şimdi birde bilet fiyatlarından ızdıraplı tepkili bilet bulamamış geri giden yaklaşık 300 civarında formalı atkılı çoğu genç seyirciye ne demeli (Maça gelirken yolda gördüm acaba maç iptal mi edildi diyede endişeye kapıldım çünkü ondan dikkat ettim de sayıyı yaklaşık verebiliyorum.) Şimdi sorarım size bu yönetim taraftarı stada nasıl çekecek.Küstürülmüş taraftar stada gelirmi ???????????????
üçlerbeyli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2005, 22:31   #28
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1286 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen runter

Alıntı:
üçlerbeyli Nickli Üyeden Alıntı
kardeş bu taraftara yapılan muameleler böyle giderse bu taraftarıda arar hale geliriz.Bir işimden dolayı bugun maça biraz geç kaldım.Biletimide biletini değiştirmek isteyip de değiştiremeyen zor durumda kalmış bir arkadaştan aldım.Maraton A girişe geldim benim gibi 6-7 taraftar da kapı önünde bekliyor.Onlar dedilerki" kapıyı açmıyorlar içeri almıyorlar" herhalde maça daldılar dedik kimse bakmıyor. Önce kapıya nazikçe vurduk kimse aldırmıyor.Daha sonra taraftarın biri dayanamadı sinirlendi kapıyı tekmelemeye başladı.Bir de baktık polis arkadaşlar geldi,içeridende açın kapıyı diye bağırıyorlar onlarda rahatsız olmuşlar çünkü.Birden sivil görevliler belirdi( Boyunlarında yazılar asılı) ne yapalım ya sizde zamanında gelseydiniz açmıyoruz işte, gidin yönetime söyleyin diyerek birde bizi payladılar.( İyiki dayak atmadılar bize ) Bunun üzerine taraftar arkadaşlar daha da sinirlenip bende beraber bağırıp tepki verince devreye özel güvenlik telsizleri girdi yaklaşık 10-12 dakika mücadeleden
sonra stada girebildik.İçerideki taraftar arkadaşların desteğinide bu arada unutmamak lazım. Şimdi birde bilet fiyatlarından ızdıraplı tepkili bilet bulamamış geri giden yaklaşık 300 civarında formalı atkılı çoğu genç seyirciye ne demeli (Maça gelirken yolda gördüm acaba maç iptal mi edildi diyede endişeye kapıldım çünkü ondan dikkat ettim de sayıyı yaklaşık verebiliyorum.) Şimdi sorarım size bu yönetim taraftarı stada nasıl çekecek.Küstürülmüş taraftar stada gelirmi ???????????????
BİR TOPİÇ AÇALIM...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2005, 22:46   #29
61_SívassporLu
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 61_SívassporLu ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ne yazikki maca gelenlerin cogu taraftar degil seyirci..
Öye devam ederse olmaz Yigidolarin sesi cikmaz..
Yönetimin bu duruma el koymasi lazim bence..
En azindan özel bir TARAFTAR grubu yapsinlarki en azindan stadin bir bolumu bagiranlarla Dolsun
61_SívassporLu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2005, 23:37   #30
FATIMA
Tecrübeli Yiğido

FATIMA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 FATIMA ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

evet tribünlerdeki cansızlık farkedilir derecede,aslında belkide bunun en büyük sebeplerinden biri ard arda gelen başarılardan dolayıdır...ancak böyle giderse hem maçların tadı kalmayacak hemde sporcuların hevesleri kalmayacak.Önemli olan başarıların devamıdır,,,ve bunun içinde hem destek hemde tempo gerekiyor...temponun düşmesi demek rakibi küçümsemek demektir ve bunun akabinde başarısızlık kaçınmaz olacak...bence biran önce silkinip kendimize gelmemiz gerekiyor zafer sarhoşluğundan kurtulmalıyız...daha gidecek çok yolumuz var...

""""""""""""""""SON GAZ TAM DESTEK"""""""""""""
FATIMA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla