Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Suçun sahibi kim?
Alt 11.06.2010, 16:00   #21
speed58
Yeni Yiğido

speed58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 5 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 speed58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Suçun sahibi kim?

arkadaşlar burada suçlu aramanın bir anlamı yok.diyelim bülent hoca suçluydu ne oldu adam kulube yaptı yapacağını fenerbahçeye yaranmak için çekti gitti.sonuç suçlu bülent.diyelim yönetim ne olacak iyi transfer olmadı istifa ettiler sonuç yerine gelecek yönetim dahamı iyi transfer yapacaklar belli değil.eski yönetimleride biliyoruz 2 ligdeyken 10-15 puan fark öndeyken son haftlar biz hala yerimizde sayıyoruz.götüren götürdüğü kar kalıyordu.diyelim tarfartar ne oldu biz burada birimize suçlu aramaya kalkışıyoruz.ama hala suçlu ulınamıyor.ama üzüldüğüm nokta inşallah suçlu sivasspor değildir.yoksa bu takıma gönül veren bütün yiğidolar suçlu olacak.inşallah enkısa zamanda suçluyu değil takımın başarısını görmek istiyoruz.herkese selamlar...
speed58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2010, 18:02   #22
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick

Şu an için suçlu aramanın yersiz ve gereksiz olduğunu düşünüyorum ama madem konu açılmış bende suçlunun sadece ve sadece Başkan olduğuna inanıyorum. Nedenine gelince...Yönetim kurulunda kendisi gibi ikinci bir adam yok. Çok iyi niyetli, hayatını Sivasspora verecek kadar çok seviyor ama ne yazık ki oluşturduğu yönetim kurulu çok zayıf. Bu güne kadar dişe dokunur,
"vay be helal olsun " dedirtecek bir icraatı olmayan kişilerden oluşan bir yönetim. Elini cebine atacak, bir transferi kendisi karşılayacak, kulüp sıkıştığında her türlü maddi manevi yardımı esirgemeyecek biri varmı sizce? Ben söylüyüm malesef YOK!!! İşte sevgili başkanımızın suçu bu. Madem yönetim kurulu bu vasıflardaki insanlardan oluşuyor, inanıyorum ki memlekette onlardan daha iyi yapacak çok hemşerim var.
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.06.2010, 18:04   #23
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1608 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
MaXiMuM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şu an için suçlu aramanın yersiz ve gereksiz olduğunu düşünüyorum ama madem konu açılmış bende suçlunun sadece ve sadece Başkan olduğuna inanıyorum. Nedenine gelince...Yönetim kurulunda kendisi gibi ikinci bir adam yok. Çok iyi niyetli, hayatını Sivasspora verecek kadar çok seviyor ama ne yazık ki oluşturduğu yönetim kurulu çok zayıf. Bu güne kadar dişe dokunur,
"vay be helal olsun " dedirtecek bir icraatı olmayan kişilerden oluşan bir yönetim. Elini cebine atacak, bir transferi kendisi karşılayacak, kulüp sıkıştığında her türlü maddi manevi yardımı esirgemeyecek biri varmı sizce? Ben söylüyüm malesef YOK!!! İşte sevgili başkanımızın suçu bu. Madem yönetim kurulu bu vasıflardaki insanlardan oluşuyor, inanıyorum ki memlekette onlardan daha iyi yapacak çok hemşerim var.
on numara bir yorum duygularıma tercüman olmuşsunuz.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Salim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.06.2010, 18:16   #24
ethemist58
Acemi Yiğido

ethemist58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 612 ethemist58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

herkes suclu taraftarından malzemecisine kadar... hak verin bana birazcık havalandık galiba...
bu alemde KraL YENİÇeRiLeR..
ethemist58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ethemist58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.06.2010, 18:29   #25
Suat
Acemi Yiğido

Suat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Suat isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

rüya aleminde gezmeyelim,şampiyonluğa oynadığımız zaman iyi bir hava yakalamıştık o takımla gelen sonuçlar gerçekten bana göre mucuze idi,gün bir olma günüdür.
Suat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2010, 19:30   #26
karahisarli
Tecrübeli Yiğido

191 Mesajına 286 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 karahisarli BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

yönetim teknik heyete tam yetki verdi teknik heyet ise bir önce ki yillarda sedat abdurrahman bilica dagasan gibi yaptigi transferlerin tutmasiyla kendilerine asiri güvenerek 5 para etmez ucuz oyunculari almasindan ayni zaman da oyun sistemini degismesinden kaynaklaniyor kadroyu tamamen genclestirmek bana göre cok yanlis özellikle stoper ve orta sahada tecrübeli oyuncular olmasi gerekiyordu hata yönetimle teknik heyette ....
karahisarli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2010, 20:01   #27
birolsvs58
Yiğido

47 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 605 birolsvs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar yönetimi niçin suçluyorsunuz iki sezon ligin tozunu atan sivasspor ve bülent hoca deyilmiydi yönetimde ona güvendi tam yetki verdi hocada kendini birşey sanıp havalandı en iyi futbolcuları gönderdi aldığı topçularda fiyasko çıkınca hazret kaçtı denize düsen yılana sarılır mantığıyla gelenlerde tutmadı ve çok sıkıntılı bir sezon geride kaldı çok şükür,bu sene öyle hatalar olacağını sanmıyorum ceyhunun tecrübesiyl çok faydalı olacağına inanıyorum bizim takımımızın yıldızlara ihtiyacı yokki bize görev adamı lazım m ehmet gibi cihan gibi nas gibi ceyhun gibi tabi oynarsa oynayacağına inanıyorum bir defana birkaleci alırsak daha iyi olacağımızı düşünüyorum karamsarlık bize yakışmaz bize yakışan sivassporumuza nasıl faydalı olabilirim olmalı mesela konbine alalım, sivasspor ürünlerinden alalım her yerde takımımızı savunalım çekirdek yemiyelim hiç birini yapamıyorsak bağıralım rakibin sivasa geldigini hatırlatalım bunlarıda yapamıyorsak ikiyüzlülügü bırakalım gerçek gönülden sivasspolu olalım yeter
birolsvs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2010, 20:02   #28
karakocyakup58
Yiğido

karakocyakup58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 607 karakocyakup58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bülent hocadan süpelemiyordum sucun büyügü tamamen BÜLENNTEE çünkü. adam tam bi geri... sivasta sattıgı adamları geri bucaya alıyor mamo. madem işe yarıyordu ne diye sattın ..
biz hazırız senden gelsin
bu sevdadan vazgeçersek
ALLAH BELAMIZI VERSİN....
karakocyakup58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2010, 21:25   #29
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

su yasın gitsın bır an once.......................... .............................. .............................. .........
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2010, 23:17   #30
badger5858
Acemi Yiğido

52 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 583 badger5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu nasıl bir transfer politikasıdır anlayamadım. Nerde miyadını doldurmuş beleş adam var transfer ediyoruz. Tamam anladık paranız yok öyle milyon dolarlık bonservis bedelleri ödeyemezsiniz. Taraftar olarak bende sizden öyle transferler beklemiyorum. Ama gidipte nasıl ceyhun'u mehmet nas'ı alırsınız. Yazık valla çok yazık. yabancı transferini bile alt ligden yapıyoruz.
Yönetimin amacını açık açık belli etmeye başladı. Bu yük onlara ağır gelmeye başladı artık.. Açık açık taraftarı takımdan soğutmaya çalışıyorlar. Zaten fikret ünsal gibi birinin bulunduğu yerden bi hayır beklememek gerek...

Şimdi bana kimse demesin iki sene önce de bunlar vardı nankörlük etme diye.Zaten ne kaybettiysek bu saçma sapan duygusallığımızdan kaybettik.
İki sene önce işlerini iyi yapıyorlardı tamam kabul ama şimdi olmuyor.Görevini yapamıyorsan ceketini alıp gitmeyi de bileceksin..Kesinlikle yönetimde bir rotasyon şart oldu.
badger5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
kim, sahibi, suçun