Cevap: Sivasspor 1 - El İttifak 1
maci seyreden biri olarak takimdan memunum cunku eksik kalmamiza ragmen takim elinden geleni yapti...hazirlik maci olmasina ragmen isi lig maci havasina soktular bence cunku kirmizi kartlar gercekten gereksiz di hadi sedati biliyoruz agrasif ve hirsli fakat mehmet bunu yapmamaliydi cunku takimin forvrt oyuncusu kirmizi kart gormez gosterir mantigini unutmus gibiydi mehmetim...
bu belkide mehmetin bu sezona daha hirsli gireceginin sinyallerini tasiyordu.. ama bunu hazirlik macinda gostermesi olumlumuolumsuzmu bunu simdiden soylemek cok zor..
rakip takima gelirsek el ittifak takimida kucumsenecek bir takim degil cunku onlari saudi arabia da bulundugum yillarda maclarini firsat buldukca giden ama idmanlarini neredeyse her gun izledigim bir takim oldugundan begeniyle takip ettigim bir takim oda tamam uluslararasi bir basarisi yok ama takim guclu defansda zaten benim bildigim ahmed el bahri milli takimin degismez defans oyuncusu... daha cok iyi futbolucar barindiriyor avrupayada cok futbolcu transfer etmis bir kulub olarakta bilinir.. yani demem suki sivas sporumuz guzlu bir takimla mucadele etmis ve beraberlikle ayrilmis olamsina ragmen sonuc olarak bu kotu karsilanmamali disli bir rakip vardi hazirlik maci olmasina ragmen ..... ve mesut hocamizinda bu takimdan memmun ligler baslayinca daha net her sey goz onune cikacak.. dunku macda ben anladimki mesut hoca ideal 11 denedi sahada oyuncu degistirmeden sahada bulunanlarin performanslarini gozledi ligedede buyuk bir degisiklik olmadan bu kadroyu gorecemizden eminim...