Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İŞTE BURSA'NIN RAKİPLERİ
Alt 26.08.2010, 22:29   #21
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: İŞTE BURSA'NIN RAKİPLERİ

arkadaslar, besiktas valencia mi yoksa Villareala karsimi oynamisti`? eger valencia ya karsi oynadigisa, Bursa rahat yener..
Alt 26.08.2010, 22:36   #22
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
jaguar19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ligin şimdilik en sağlam takımı olan ts yi liverpool iki maçda da yendi.
Hem de kötü liverpool.

Hiç kaygılanmayın bursa sıfır çeker gelir.
Bu işler geberik gs yi yenmekle konyayı yenmekle olmuyor bu takımları herkez yeniyor.
Türk takımlarıyla avrupa takımlarının arasında hem kondüsyon hem kalite anlamında bariz fark var.

Oynuyorsun oynuyorsun 3..4 tane yazıp gönderiyolar.
merhaba öncelikle:
hiç kaygılanmayın bursa sıfır çeker demişssin ya benim herhangi kaygım yok ...bütün bursanında bi kaygısı yok..geberik gs ı yenmek konusuna gelince galatasarayın geberik oynadığı maç bursasporla oynadığı maç değildi kardeşim...sivasla oynadığı maçtı...maclara bir daha izlemelisin..aslında bunlarda önemli değilde öyle bir yorum yapmışssınki....ya süper lig teki hiç bir takımı bu wakte kadar izlememişssin yada futbolu bilmiyorsun...amacım buradaki hiç bir sivaslı kardeşimle polimiğe girmek falan değilama derler ya balık baştan kokar...senin yorumda aynen öyle olmuş...yinede saygıyla karşılıyorum..
Alt 26.08.2010, 22:40   #23
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 890 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
merhaba öncelikle:
hiç kaygılanmayın bursa sıfır çeker demişssin ya benim herhangi kaygım yok ...bütün bursanında bi kaygısı yok..geberik gs ı yenmek konusuna gelince galatasarayın geberik oynadığı maç bursasporla oynadığı maç değildi kardeşim...sivasla oynadığı maçtı...maclara bir daha izlemelisin..aslında bunlarda önemli değilde öyle bir yorum yapmışssınki....ya süper lig teki hiç bir takımı bu wakte kadar izlememişssin yada futbolu bilmiyorsun...amacım buradaki hiç bir sivaslı kardeşimle polimiğe girmek falan değilama derler ya balık baştan kokar...senin yorumda aynen öyle olmuş...yinede saygıyla karşılıyorum..
kardeş takip edebildiğim kadarıyla jaguar19 nikli kardeşimiz sitemizi takip eden trabzonlu bir kardeşimizdir, biraz trabzonsporlu gözüyle yazmış
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2010, 22:44   #24
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 862 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

D grubunda belki bişeyler yapardı ama bu grup çok zor
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2010, 22:48   #25
migroArmis
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 789 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş takip edebildiğim kadarıyla jaguar19 nikli kardeşimiz sitemizi takip eden trabzonlu bir kardeşimizdir, biraz trabzonsporlu gözüyle yazmış
teşekkürler bilgi için....aslında kişinin tuttuğu takım da çok önemli değil benim vermiş olduğum cewapta g.s geberik oynadığı maç sivas maçıdır derken bunu bir sivassporluya hitaben söylemedim burada bursada arkadaşlarımızla bile tartışırken bunu konusmusluğumuz vardır....trabzonsporlu arkadaşın yaptığı yorumun yanlış olduğunu hatırlatmak babın yazdım...herneyse bizim grup oldukça zor gibi görünüyorlakin ispanyol ekibin eski günlerinde olmadığı söyleniyor..menU yu zaten söylemeye gerek yok...geriye bi glaskow kalıyor ALLAH hakkımızda hayırlı olanı versin biz bakalım bu hafta sivas maçına
Alt 26.08.2010, 22:58   #26
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
teşekkürler bilgi için....aslında kişinin tuttuğu takım da çok önemli değil benim vermiş olduğum cewapta g.s geberik oynadığı maç sivas maçıdır derken bunu bir sivassporluya hitaben söylemedim burada bursada arkadaşlarımızla bile tartışırken bunu konusmusluğumuz vardır....trabzonsporlu arkadaşın yaptığı yorumun yanlış olduğunu hatırlatmak babın yazdım...herneyse bizim grup oldukça zor gibi görünüyorlakin ispanyol ekibin eski günlerinde olmadığı söyleniyor..menU yu zaten söylemeye gerek yok...geriye bi glaskow kalıyor ALLAH hakkımızda hayırlı olanı versin biz bakalım bu hafta sivas maçına
allah yardimciniz olsun, gardas.

Bursa - Trabzon macinda Bursa adina cok üzüldüm. Hatta sok oldum. Mevcut kadroyu bozmadiniz aksine takviyede yaptiniz. Ama herseyde bir hayiir vardir. Benim trabzonsporlulara karsi bir düsmanligim yok ama 2 yil önceki Sivas-Trabzon macini TFF bizim lehimize verince düsman kesildiler. Agiza alimiyacak küfer bile ettiler. Ayni Kayserililer gibi. Uzun lafin kisasi, Bursaya Sampiyonlar gibinde basarilar dilerim. Hafta sonu rakipimiz siniz
Alt 26.08.2010, 23:06   #27
migroArmis
Usta Yiğido

Alıntı:
kiNgSiZe58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
allah yardimciniz olsun, gardas.

Bursa - Trabzon macinda Bursa adina cok üzüldüm. Hatta sok oldum. Mevcut kadroyu bozmadiniz aksine takviyede yaptiniz. Ama herseyde bir hayiir vardir. Benim trabzonsporlulara karsi bir düsmanligim yok ama 2 yil önceki Sivas-Trabzon macini TFF bizim lehimize verince düsman kesildiler. Agiza alimiyacak küfer bile ettiler. Ayni Kayserililer gibi. Uzun lafin kisasi, Bursaya Sampiyonlar gibinde basarilar dilerim. Hafta sonu rakipimiz siniz
eywallah sağolasın iyi dileklerin için....
trabzon bizi yendiği zaman hakederek yendi harika top oynadılar bizim maçta hatta ben bu trabzon böyle oynarsa bu yıl tutamazlar demiştim...bursada kime sorarsan bu yılda biz şampiyon olacağız diyorlar(iyi alıştık ya ondandır)ama trabzon eğer aynı futbolunu dewam ettirirse bu yıl en önemli şampiyon adaylarının başını çeker ...belirtmeden geçmeyeceğim kişisel olarak trabzonsporu sewmezdim..gün geldi dewran döndü bizim şampiyon olduğumuz maç haftası fenerle oynadılar dedimki bu sewmediğim trabzon trabzon gibi oynar fenere maçı wermezsse hayatımın sonuna dek bu takıma laf söyletmeyeceğim...ne yalan söyleyeyim artık eskisi gibi değil kim ne derse desin trabzonspor anadolunun başını çekmiştir anadolunu dewrimini ilk yapan takımdır yanlış anlaşılmasın bu cümlelerimi trabzondan nefret ederkende her platformda söylemişimdir...maksat anadolu zirweye çıksın kardeş maksat bizans yerin dibine geçsin bu anlamdaki her oluşumun altına imzamı ben ve bütün bursa atacaktır
Alt 26.08.2010, 23:14   #28
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1180 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

İnşallah başarılı olurlar ama futbol mantelitesi olarak bakınca kendi evlerinde belki Rangers'dan 1 puan alabilirler.onun dışında umutlanmasın!inşallah başarılı olurlar yine de!
Alt 26.08.2010, 23:29   #29
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bence Bursasporun düşebileceği en iyi gruba düşmüş derim.. İnanıyorumki Bursanın M.Uni yi yenebilecek gücü ve azmi var..
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2010, 23:38   #30
ilteriş58
Tecrübeli Yiğido

ilteriş58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ilteriş58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
kiNgSiZe58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaslar, besiktas valencia mi yoksa Villareala karsimi oynamisti`? eger valencia ya karsi oynadigisa, Bursa rahat yener..
villareale karşı oynamıştı..

bursanın iyi bir sonuç alacağını ümit ediyorum, inşallah gruptan çıkarlar.. içerde valencia ve rangersi yendiler mi iş tamamdır

Etiketler
bursanin, rakİplerİ, İşte