Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler bilgi için....aslında kişinin tuttuğu takım da çok önemli değil benim vermiş olduğum cewapta g.s geberik oynadığı maç sivas maçıdır derken bunu bir sivassporluya hitaben söylemedim burada bursada arkadaşlarımızla bile tartışırken bunu konusmusluğumuz vardır....trabzonsporlu arkadaşın yaptığı yorumun yanlış olduğunu hatırlatmak babın yazdım...herneyse bizim grup oldukça zor gibi görünüyorlakin ispanyol ekibin eski günlerinde olmadığı söyleniyor..menU yu zaten söylemeye gerek yok...geriye bi glaskow kalıyor ALLAH hakkımızda hayırlı olanı versin biz bakalım bu hafta sivas maçına 
|
allah yardimciniz olsun, gardas.
Bursa - Trabzon macinda Bursa adina cok üzüldüm. Hatta sok oldum. Mevcut kadroyu bozmadiniz aksine takviyede yaptiniz. Ama herseyde bir hayiir vardir. Benim trabzonsporlulara karsi bir düsmanligim yok ama 2 yil önceki Sivas-Trabzon macini TFF bizim lehimize verince düsman kesildiler. Agiza alimiyacak küfer bile ettiler. Ayni Kayserililer gibi. Uzun lafin kisasi, Bursaya Sampiyonlar gibinde basarilar dilerim. Hafta sonu rakipimiz siniz