gece gece iyi bir haber aldık şükür.. rahatladım walla.. artık şu eski hocalardan vazgeçelim, genç, hırslı, daha önce denenmemiş, hedefleri olan birisi gelmeli..
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı burakkova'a Teşekkür Ediyor...
Geçen sen her ne kadar elinde "sihirli değnek" olmasa da, elinden geldiğince sempatikliğiyle, aldığı birer puanlarla (tabii Diyarbakır intiharı destekli ) ligde kalmamızı sağlayan, hizmet eden Mesut Bakkal hocamıza teşekkür ediyoruz.
Bizden sonraki teknik direktörlük görevinde başarılar diliyoruz.
ohhh bee artık rahat rahat bende hissettiklerimi yazabileceğim en son bu adam gitmeden bir daha yorum yapmayacağım demiştim bu herif yüzünden insan içine çıkamaz takımımla ilgili yorum yapamaz futbol konuşamaz hatta insan içine çıkamaz olmuştuk. Allah bizi bir daha böyle bir felaketten bizi sakınır inşallah. Umarım tarihimizin en büyük felaketi bu olur ve bir daha bu günleri yaşamayız. takımımızı böyle bir felaketten kurtardığın için şükürler olsun yarabbim.ulan herif kabusumuz olmuştu yaaa adam yüzünden kaç haftadıre takımı takip etmiyorduk siteye sadece okumak için girip acaba gittimi diye gecenin yarılarına kadar haber bekliyorduk bu günüde gördüm ya artık ölsemde gam yemem hocadan kurtulduk artık devre arasına kadar idare edip yeni gelecek transferlerle yeniden kasırga gibi esmeye devam edeceğiz inşallah.
herkese iyi geceler artık rahat rahat uyuyun Yiğidolar topraklarımız düşman işgalinden kurtuldu.