Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Başkan olaya el koydu!
Alt 09.11.2010, 02:13   #21
aslanefe58
Yiğido

85 Mesajına 145 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 628 aslanefe58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Başkan olaya el koydu!

başkanla takıma ilgisizliği anlamında ciddi kaygılarım vardı hala da var. bakalım sözlerinin gereğini yapacakmı. umarım yaparda en azından bizi aldatmayan bi kişi var diyebiliriz.....
aslanefe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2010, 02:36   #22
Bulut@ğlu
Yiğido

Bulut@ğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

229 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 Bulut@ğlu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
amr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu yönetimin de artık sivasspora bir fayda sağlama durumu kalmamıştır. iki yıldır ders almadılarsa bu adamların derdi ne sivastır ne de sivasspor.
istifa etmeliler. yine bir sivaslı olan Doğan Ürgüp başkanlığa yakışır bence.
ne diyorsun sen yaa doğan ürgüp daha kentin yollarını yapamıyor yapılı olanlarıda bozuyor sanki trafik çok iyi imiş gibi gittikçe trafiği sıkıştırıyor halde kalmış birde kulüp başkanlığınımı üstlenecek.

hele şükür be mecnun başkan sonunda dilin çözüldü.ver ayarı şu ayağı tutulmuş iş görmez çalıklara
Bulut@ğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Bulut@ğlu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.11.2010, 06:04   #23
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 874 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
bu yönetimin de artık sivasspora bir fayda sağlama durumu kalmamıştır. iki yıldır ders almadılarsa bu adamların derdi ne sivastır ne de sivasspor.
doğan ürgüp hele bir sivasa hizmet etmeyi öğrensinde ondan sonra sivasspor başkanlığına düşünülsün. kulüp başkanlığı koınusunda mecnun başkanın eline kimse su dökemez.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı hiko58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.11.2010, 06:45   #24
turks
Yiğido

132 Mesajına 272 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 586 turks FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yav doğan ürgüp kimki başkan olsun diyorsun bende onda belediye başkanlığı kapasitesi bile görmüyorum sen neden bahsediyon adam sivasda bile durmuyor
turks isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda turks'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.11.2010, 06:52   #25
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Biraz geç oldu ama yinede önemli bir çıkış yaptı başkan.Ancak bu revizyon sezon başında olmalıydı.Aynı ruhsuzluk geçen sezon da vardı ama bazı ruhsuzlar gönderildi ama çoğu tekrar takımda kaldı bu da onlara tekrar güven verdi.Bizi buralara bu yönetim getirdi yine buralardan bu yönetim çıkaracaktır.Ancak devre arası yapılacak operasyondan fazla ümitli değilim.Tamam o gitsin.şu gitsin de yerine kimi alacaksın.Hangi takım iyi adamını devre arasında verir.Hangi topçu küme düşme adayı bir takıma gelmek ister.Yönetimin bu borçsuzluk stratejisi bence iflas etmiştir.Bizim borcumuz yok ama 17. sıradayız bu başarı mı peki.Bir galibiyetin 700 bin olduğu bir ligde 2-3 galibiyete en iyi adam alınır.Tabi para-başarı her zaman doğru orantı değildie ama takımı taşıyacak kaliteli topçulara ihtiyaç var.İnşallah yönetim gerekli dersleri almıştır.Ucuz etin yahnisi olayı yani.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda şarkışla 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.11.2010, 06:57   #26
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1624 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Başkanın açıklamalarının büyük bi bölümünü dinledim,Belliki bu kötü gidişe o bizlerden daha çok üzülüyor ben bunu konuşmalarından gayet iyi anladım.

Artık Başkanda birşeylerin yapılması gerektiğini biliyor ve bu konuda çalışmalarına başlamış bulunuyor,Takımda oynamayan oynamak istemeyen kim varsa gözünün yaşına bakmadan gönderirim demesi hoşuma gitti,Başka Sivasspor olmadığına göre herkes üzerine düşen görevi yapmak zorunda.

Benim kafamdaki soru işaretlerinden biriside acaba bu futbolcular paralarınımı alamıyorlarda bu formanın hakkını vermiyorlar diye düşünürken bu konuda yanıldığımı anladım.

Başkan bu konudada net konuştu tüm imkanlara sahipler kimsenin alacağı yok dertlerini sorunlarınıda dinliyoruz peki niye böyle yapıyorlar Başkanda anlamış değil.Kısacası bu takımda artık birşeyler değişecek ben bunu anladım Başkanda bunu söyledi zaten, Alabildiğimiz kadar puan almaya çalışacağız ve ilk devreyide bu kadroyla tamamlayacağız,İnşaallah ikinci yarıya güçlü bir Sivassporla başlarız ve o eski günlere döneriz diye düşünüyorum.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.11.2010, 07:01   #27
Ali Selim
Yiğido

Ali Selim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

87 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ali Selim ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Yuh diyorum başka birşey demiyorum olmadı yoldan geçen birini al getir onu yapalım kafa bulandırma allhını seversen r-sayın doğan ürgüp gitsin açılışa gitsin çeşme yaptırsın boşver onu
Ali Selim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ali Selim'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.11.2010, 07:09   #28
navruz58
Yiğido

navruz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 navruz58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

SANA GÜVENİYORUZ BAŞKANIM sayin baskanim llallallalooooooooo sivasspor haydi sivasspor haydi tamzamani simde insallah

haydi sivassporum haydi insallah
Alt 09.11.2010, 07:23   #29
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1468 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Tamamdır belki şimdilik radikal karar alınmadı ama Oyuncularımızın hakkında yorum yazmak şimdilik erken. Nihayetinde bu nankörlüğe girer... Futbol nankör bir meslektir ama bizi farklıyız arkadaşlar. Sizlere katılıyorum. Tüm oyuncularımız gitgide dibe vuruyor. Ama maalesef çokda kötü durumdayız. Fakat oyuncularımız hakkında gitmeden yorumların yazılmasına ben karşıyım. Hele hele tek tek şahıs belirtilmemesini rica ediyorum. Eğer gidecek olursa teşekkür edip göndermeli. Unutmayınki hepsi bu sayfaları okuyor ve önümüzde de çok çok önemli maçlar var.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.11.2010, 07:52   #30
yigidokolik
Yeni Yiğido

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidokolik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

başkan kendisine yakışan sivassporluların beklediği açıklamaları yaptı.birçok sivassporluda bu yapılan açıklamalardan sonra başkana olan güveni yerine geldi. bundan sonrası bekleyip görmek.kasımpaşa maçında kimler ne kadar anlamış göreceğiz.ilk yarı bitimindede gerekli operasyonlar yapılacaktir.yapılmazsa zaten bittiğimizin resmidir.ama ben güveniyorum gereken neyse yapılacaktır.
yigidokolik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidokolik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
baŞkan, koydu, olaya