ben hakem takintili olan kisileri anlamiyorum...
her hafta hangi hakem verilirse verilsin herkes ön yargili yaklasiyor...
ben suna inanir sunu bilirim: takim iyi oldu mu hakem viz gelir tiris gider..
dünyada hata yapmayan hakem yoktur. bu hakem de gecen sene denizlispor macinda bir hata yapmistir ama ben art niyet aramadim.
gecen sene en kiritik macin hakemi de bu idi ve maci ankarada ankaragücüne karsi 3-2 yenmedik mi?
bence hakemler ataninca sallamayi birakip maci yönettikten sonra yorum yapmak lazim. adam önce macini yönetsin sonra bakariz iyi mi yönetti kötü mü diye!!
bu arada karabük macindaki hakem o penaltiyi bize karsi verseydi simdi o hakemde mi kara listeye alinacakti? bize verdigi icin simdi iyi hakem mi oldu?
KAHRAMAN YİĞİDOLAR BU ADAMA SİVAS IN VE SİVASLININ FARKINI TAKIMIMIZA 90 DAKIKA VERECEĞİMİZ DESTEKLE GÖSTRELİM TRABZONLU ZAVALLI HAKEM E YANLIŞ YAPAR SA ALLAH ONDAN SORAR İNŞALLAH
Her an birinin sahaya inip saldırma korkusundan sana p duduğu yutturmazsak . ........... ..... .....
Hele Bi onun yuzunden gol yiyelım sahaya ınmeyen .............................. .....
Sahaya indin hakeme vurdun da diyelim. Maçı Sivasspor mu kazanacak o zaman.Sizin gibileri gördükçe insan spordan soğuyor yaa.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sonüye'a Teşekkür Ediyor...