Cevap: Maçı değerlendirelim
Maçta göze çarpanlar :
Riza hoca Geldiginden beri degisen en azindan olumune mucadele eden takim oyunumuzun 10 kiside olmasi devam etmesi!!!
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :
Bu mucadele ile Bu takim bugunki gibi ******** hakemler bile olsa dusmez.
Maçın en iyisi kimdi :
Elbette ister istemez kendi problemlerini takima yansitip kalite ve performansinin yuzde 10 ile oynayan Ermandi hem sansizligini bitirdi Hem 3 puani getirdi. Yaptigi pres kosular ise mukemmel.
ikinci yildiz ise ZIYA.. Bu sivasin oz yigidosu, mehmet yildiz hayrettinden bile cok daha koyu sivasli, iki gozum, Bizde 2 tane daha ziya olsa bu takim ilk 4 girer.. Son senelerde kac kisi ZIYA GIBI TEKME ONUNE KAFA UZATTTI BU TAKIMDA?
Maçın en kötüsü kimdi :
Soylemiyim diyorum i... hakem. ve SEDAT (takimin puan durumundaki yeri belli, cok onemli bi mac, Binlerce sivasli staddan ondan daha coguda benim gibi yurtdisindan elinden gelen destegi vermeye calisiyor bu herif sanki mahalle macinda gibi ekmek yedigi ele ihanet ediyor. boyle adamlar olmamali bu takimda.)
Maçta göze çarpanlar :
Riza Hocanin getirdigi mucadeleci her daim yardimlasan takim oyunumuz.
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :
Hayrettinle direncimizi artirdi, 2.yari bos bos gezen suarezi kontra ataklarda kolay adam eksilten ceyhunla deistirdi yapilacak en iyi sey bu idi. Cihani almasina uzldum sevdigim bi futbolcu ama yapacak cokta biseyi yoktu Hocanin. Her karar dogruydu zaten bu takimi bu hale yukseltende o. Asil hamleleri ve agirligini devre arasinda transferde koyacagindan eminim.
|