Cevap: Sivas Emniyetini Kınıyoruz !
aturk arkadas bosversene bunları 2 hafta önce ankara deplasmanında bilet olduğu halde bilet satmayan gişe görevlilerine tepki gösteren taraftara sizi burdan sağlıklı göndermem diyen polis amiri -bun gücü ona kim verdi bilmiyorum ama sivilde gelse köpek olacak adam- taraftarı tehdit ediyor, sonra bu hafta bu tarz sacma sapan olaylar. Sonra polisi savunuyosun, savcılık falan diyosun. Bu ülkede hakkını arayacağına kendini köprüden at daha iyi. O zaman sunu sana soruyum; bundan bikaç sene önce benle tartısan alkollü asteğmenlerden şikayetçi olarak karakola gittik polislerle birlikte, yapacak bişey yok dediler, ama kendi çaplarında eğleniyolar, dedim mermur bey yapacak nası bişey yok falan konusuyoz. ordan öbür memur çıkmış kardeş sen de ne istiyon şikayetçi olsanda asacak halleri yok falan dedi. ben de sinirlendim dedim lanet olsun böyle işe cektim cıktım,daha sonra ögrendim ki bu durumda inzibatlara haber veriliomus onlarda üstleriyle birlikte şikayeti değerlendiriyorlarmış, ama bu memur beyler sadece işlerini yapmamak, rahat etmek için bana bu şekilde davranmışlar ya da mesleki bilgileri yok. sende gelmiş bana polisleri savunuyosun. zaten en büyük hata, türkiyede polislerin büyük bölümünün herhangi bir mesleki polislik bilgisi olmamasında kaynaklanıyo bu. okul bitti iş bulamadım polis oluyum mantığıyla polis yapılan insanlar kendilerini nimetten sayarak davranıyo. bütün mesele de burda ortaya çıkıo. o yüzden zaten koruma ihtiyacı hissetmişsin meslektaşlarını bence . saygılar...
|