Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yeniçeriler

Yeniçeriler Yeniçeriler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivas Emniyetini Kınıyoruz !
Alt 13.12.2010, 00:16   #21
zaral
Yiğido

zaral - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 143 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 572 zaral FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas Emniyetini Kınıyoruz !

Alıntı:
aturk_5834 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kimse unutmasın ki Orda gerek özel güvenlik gerekse de polisler olsun her görevli Babasının hayrı için orda beklemiyor Devletten kuruşu kuruşuna parasını alıyor...Ve de kimse unutmasın ki ordaki emniyet görevlilerinin parasını hakaret ettıklerı itekledikleri insanlar veriyor..

KİMSE KENDİ KAFASINA GÖRE KEYFİ OLARAK İŞ YAPMIYOR ÇEVİĞİN BAŞINDAKİ MÜDÜR TARAFTARI ÇIKAR DİYORSA MEMURDA GÖREVİNİ YAPIP MECBUREN ÇIKARIYOR. ORTADA ŞAHSİ BİR DURUM YOK. OLAMAZDA ZATEN.SİVASSPOR TARAFTARININ CENTİLMENLİĞİNE DİYECEK LAF YOK. RAKİP TAKIM TARAFTARLARININ CUMHURİYET MEYDANIN GÖBEĞİNDE KUTLAMA YAPMASINA İZİN VERMİŞ BİR TARAFTARIMIZ VAR.
POLİS İZİNLİ GÜNÜNDE İŞE ÇAĞIRILIYOR MAÇA STAD GÖREVLİLERİNDEN BİLE ERKEN GELİYOR HERKESTEN ÖNCE GELİYOR HERKESTEN SONRA GİDİYO VE MAÇLAR İÇİN BİR KURUŞ BİLE PARA ALMIYOR BİRAZ EMPATİ KURALIM KİM BEDAVAYA FAZLADAN MESAİ YAPIYO VE İSTİYORSUNUZKİ BİRAZ DAHA FAZLA ÇALIŞSINLAR BİRAZ DAHA GEÇ GİTSİNLER EVİNE.
RAKİP TAKIMLARIN TARAFLARI MEYDANDA SEVİNSİN BİZDE STADDA. VALLA SÜPERMİŞ. POLİSİN MAAŞINI BİR TEK SEN VERMİYORSUN TEK VERGİ VEREN SEN DEĞİLSİN O VERGİ MEMURUN MAAŞI TAHSİL EDİLMEDEN KESİLİYOR ONDAN. BUNU KENDİNE YÜK OLARAK GÖRÜYORSAN BU AY VERME MAAŞLARINI.
BAZI ARKADAŞLAR GİTSİN DOĞUDA YAPSIN O POLİSLİĞİ DEMİŞLER. DOĞUYA KAÇ KEZ GİTMİŞDE GÖRMÜŞLER ORDA POLİSLİĞİN NASIL YAPILDIĞINI. ÖYLE TV DEN İZLEMEYE BENZEMİYO BENDE DOĞUDA GÖREV YAPIYORUM GELİN YAKINDAN BAKIN BİRAZ. KİMİSİDE ŞEYTAN AZAPTA GEREK DEMİŞ. KİMİN ŞEYTAN OLDUĞUNA KİMİN AZAP ÇEKECEĞİNE SEN KARAR VEREMEZSİN ARKADAŞIM BÖYLE BİR CÜMLE KULLANMANDA DEVLETİNE DEVLETİNİN MEMURUNA OLAN SAYGINI GÖSTERİR.
BENİM TARAFTARIMIZIN STADDA SEVİNMESİNE Bİ SÖZÜM YOK SORUN BİLİP BİLMEDEN KONUŞMALAR YANLIŞ ÇİRKİN SÖZLERİN SARFEDİLMESİ MEMUR ALDIĞI EMRİ UYGULUYOR EMİRDEN RAHATSIZ OLAN VARSA EMRİ VEREN KİŞİYİ BULUR BURDA SÖYLEDİKLERİNİ YÜZÜNE SÖYLER. FİZİKİ OLARAK Bİ ZARAR GÖRMÜŞSEDE DAVA YOLU ACIKTIR BURDA YORUM YAZARAK ZAMAN KAYBEDENE KADAR HEMEN GİDER DAVASINI AÇAR..
Şimdi gardaş hoş demişsinde anlayamadığım konu kimse kafasına göre iş yapmıyor demişsin ben Sivas ta değilim istanbulda yaşıyorum ve buradaki maçlarda birebir yaşadıklarımı söylüyorum o polis arkadaşlara ;
taraftarın anasına avradına küfür et emrini kim veriyor !!!
taraftara karşı ilk hamleni copunla yap emrini kim veriyor !!!
sırtındaki üniforma olmasa o hareketleri içlerinden kaçı yapabilir !!!
onların paralarınıda amirlerinin paralarınıda biz veriyoruz istersen verme diyorsun emin ol kimse onlara maaş vermeye can atmıyor zorla alıyorlar !!!
dava yolu diyerek falanda demogoji yapmana gerek yok ben ( senin değiminle )yorum yaparak zaman kaybetmeyi tercih ederim ben davacı değilim taraftarım!!! Herkese Saygılar...
Alt 13.12.2010, 00:22   #22
aturk_5834
Acemi Yiğido

aturk_5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 aturk_5834 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

anlaşılan sende çadır tiyatrosunda figuran olsa bile bir rol kapsam diye uğraşanlardansın.. Teşkilat diğer illerde yapacağı görevleri unutup, gelip burda görevleri aklına geliyorsa bunu sorgularız kardeşim.. İster amir olsun, ister memur.. Çifte standart kalksın istiyoruz biz..

fazla mesai almdığnıı söylemişsin..Maaş Bordrolarını senmi düzenliyorsun.. !! Bunu da bilelim.. Polisin maaşını herkes veriyor ve verdiği ölçüde herkes iyi muamele bekliyor.. Polisin Sivas'taki insanı artık bir pkk'lı yada bir zanlıymış gibi rahatsız edici gözlerle bakmasın bırakmalı bir kenara.. Son sözüm şu "suçlu bağırmışta, suçsuzun ödünü koparmış" nüfuzun varsa suçluda olsan sorun değil.. Ondan sonrada canı yanan hesabı kesince ne diyorsunuz. Tukaka..!!![/QUOTE]

KİMİN NERDE NE İŞ YAPTIĞINI BİLMEK İSTİYORSAN CIKIP GEZECEKSİN MEMLEKETİN DÖRT BİR YANINI TV DEN İNTERNETTEN DEN GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ GÖRÜNMÜYO DİYARBAKIRDA HAKKARİDE. ÇİFTE STANDARTA MARUZ KALDIM COP YEDİM GAZ YEDİM DİYORSAN BUYUR SAVCILIK ÇOK UZAKTA DEĞİL. POLİSLERİN PARA KONUSUNA GELİNCE İDDAYI ORTAYA ATAN BELLİ ONLARA SORACAKSIN BORDRO ONLARDADIR. SAYISIZ MAÇ GÖREVİNE GİTMİŞ BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM BEN SUÇSUZ YERE TARAFTARI COPLAYANLARI KOLLAMIYORUM BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM EĞER BİR MAĞDUR VARSA ORTADA BURDA BOŞA ZAMAN HARCAMASIN HAKKINI YARGIDA ARASIN. AMA BURDA OTURDUĞU YERDEN, ALDIĞI EMRİ UYGULAYAN POLİSLERE DE KİMSENİN HAKARET ETMEYE HAKKI YOK. YOK İLLAKİ KLAVYE KAHRAMANLIĞI YAPACAM DENİYORSA ONA DA BENİM SÖZÜM YOK.
Alt 13.12.2010, 00:35   #23
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
aturk_5834 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
anlaşılan sende çadır tiyatrosunda figuran olsa bile bir rol kapsam diye uğraşanlardansın.. Teşkilat diğer illerde yapacağı görevleri unutup, gelip burda görevleri aklına geliyorsa bunu sorgularız kardeşim.. İster amir olsun, ister memur.. Çifte standart kalksın istiyoruz biz..

fazla mesai almdığnıı söylemişsin..Maaş Bordrolarını senmi düzenliyorsun.. !! Bunu da bilelim.. Polisin maaşını herkes veriyor ve verdiği ölçüde herkes iyi muamele bekliyor.. Polisin Sivas'taki insanı artık bir pkk'lı yada bir zanlıymış gibi rahatsız edici gözlerle bakmasın bırakmalı bir kenara.. Son sözüm şu "suçlu bağırmışta, suçsuzun ödünü koparmış" nüfuzun varsa suçluda olsan sorun değil.. Ondan sonrada canı yanan hesabı kesince ne diyorsunuz. Tukaka..!!!
KİMİN NERDE NE İŞ YAPTIĞINI BİLMEK İSTİYORSAN CIKIP GEZECEKSİN MEMLEKETİN DÖRT BİR YANINI TV DEN İNTERNETTEN DEN GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ GÖRÜNMÜYO DİYARBAKIRDA HAKKARİDE. ÇİFTE STANDARTA MARUZ KALDIM COP YEDİM GAZ YEDİM DİYORSAN BUYUR SAVCILIK ÇOK UZAKTA DEĞİL. POLİSLERİN PARA KONUSUNA GELİNCE İDDAYI ORTAYA ATAN BELLİ ONLARA SORACAKSIN BORDRO ONLARDADIR. SAYISIZ MAÇ GÖREVİNE GİTMİŞ BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM BEN SUÇSUZ YERE TARAFTARI COPLAYANLARI KOLLAMIYORUM BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM EĞER BİR MAĞDUR VARSA ORTADA BURDA BOŞA ZAMAN HARCAMASIN HAKKINI YARGIDA ARASIN. AMA BURDA OTURDUĞU YERDEN, ALDIĞI EMRİ UYGULAYAN POLİSLERE DE KİMSENİN HAKARET ETMEYE HAKKI YOK. YOK İLLAKİ KLAVYE KAHRAMANLIĞI YAPACAM DENİYORSA ONA DA BENİM SÖZÜM YOK.[/QUOTE]

Senin yaşadığın kadar gezip görmüşlüğüm ve olayları aklımda tartıp ona göre konuşmuşluum varr. hariçten gazel okumuyorum güzel kardeşim.. Hangi teşkilat elemanı suçsuz birine jo vurmuşta hesap vermiş.. Güldürme Allah aşkına.. Bizim yaşadıklarımız Sanal alemde ve tv de değil.. Ortaya atılan bir bordro meselesi varsa karşı iddayıda sen ortaya koymuşsan belgelerinizi gösterirsiniz. Ortada mağdur var oda vicdan mağduru ve haksız emniyet teşkilatının içindeki psikolojisi bozuk kardeşlerimizdir.. Polis te haddini bilsin jop atıyorsa haksız yere yiyeceği hakaretide gözönüne alsın.. Klavye kahramanlığı diyede bir laf çıkarmışsınız onun arkasına sığınıp yazılar yazmayan sadece sizlermisiniz..??
Bu Konuda Murad_Kelleci58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.12.2010, 00:39   #24
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 951 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivas'taki Polislerde Bir Hava...Biraz Pislik Çıkacaksınki Yaranasın Bunlara.

Ayıptır 15 Yaşındaki Çocuğa Jopla Vurulur mu?

Ne Yaptı Bu Çocuk?

Sahaya mı Atladı ? Koltuk mu Kırdı? Hırsızlık mı Yaptı ?

Sivas Emniyet Müdürü Kemal Seyahn Bey Hakikatlı Birisi Umarım Bu Konu Kulağına Gider de Gerekli Özveri Gösterilir....
Alt 13.12.2010, 00:50   #25
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

her memleket taraftarının ortak derdidir bu..kendi memleketinin polisinden yersin copu..çok gördüm ben bunları...
Alt 13.12.2010, 00:50   #26
hercaii_58
Acemi Yiğido

20 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hercaii_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

aturk arkadas bosversene bunları 2 hafta önce ankara deplasmanında bilet olduğu halde bilet satmayan gişe görevlilerine tepki gösteren taraftara sizi burdan sağlıklı göndermem diyen polis amiri -bun gücü ona kim verdi bilmiyorum ama sivilde gelse köpek olacak adam- taraftarı tehdit ediyor, sonra bu hafta bu tarz sacma sapan olaylar. Sonra polisi savunuyosun, savcılık falan diyosun. Bu ülkede hakkını arayacağına kendini köprüden at daha iyi. O zaman sunu sana soruyum; bundan bikaç sene önce benle tartısan alkollü asteğmenlerden şikayetçi olarak karakola gittik polislerle birlikte, yapacak bişey yok dediler, ama kendi çaplarında eğleniyolar, dedim mermur bey yapacak nası bişey yok falan konusuyoz. ordan öbür memur çıkmış kardeş sen de ne istiyon şikayetçi olsanda asacak halleri yok falan dedi. ben de sinirlendim dedim lanet olsun böyle işe cektim cıktım,daha sonra ögrendim ki bu durumda inzibatlara haber veriliomus onlarda üstleriyle birlikte şikayeti değerlendiriyorlarmış, ama bu memur beyler sadece işlerini yapmamak, rahat etmek için bana bu şekilde davranmışlar ya da mesleki bilgileri yok. sende gelmiş bana polisleri savunuyosun. zaten en büyük hata, türkiyede polislerin büyük bölümünün herhangi bir mesleki polislik bilgisi olmamasında kaynaklanıyo bu. okul bitti iş bulamadım polis oluyum mantığıyla polis yapılan insanlar kendilerini nimetten sayarak davranıyo. bütün mesele de burda ortaya çıkıo. o yüzden zaten koruma ihtiyacı hissetmişsin meslektaşlarını bence . saygılar...
hercaii_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı hercaii_58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.12.2010, 01:03   #27
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1037 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Benım anlamadıgım gereksız yere darp edılen ınsanların,medenı sekılde kendılerıne yapılan tavırı kınamaları ıle ılgılı acılmıs bır konu baslıgı altında neyın tartısması yapılıyor! Gereksız yere yapılan her türlü haksızlık kım yaparsa yapsın yalnıstır.
Galıbıyetın tadını da cıkaramayacaksa bu taraftar ne yapacak. Yönetımı göreve davet edıyorum ,taraftarı maçlara cağırmak degıl önemlı olan,gelen taraftara elındekı ımkan dogrultusunda sahıp cıkabılmektır. Zaten bu konu baslıgı gorulurse gereklı uyarının yapılacagına da emınım.
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.12.2010, 01:12   #28
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1452 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benım anlamadıgım gereksız yere darp edılen ınsanların,medenı sekılde kendılerıne yapılan tavırı kınamaları ıle ılgılı acılmıs bır konu baslıgı altında neyın tartısması yapılıyor! Gereksız yere yapılan her türlü haksızlık kım yaparsa yapsın yalnıstır.
Galıbıyetın tadını da cıkaramayacaksa bu taraftar ne yapacak. Yönetımı göreve davet edıyorum ,taraftarı maçlara cağırmak degıl önemlı olan,gelen taraftara elındekı ımkan dogrultusunda sahıp cıkabılmektır. Zaten bu konu baslıgı gorulurse gereklı uyarının yapılacagına da emınım.
Evet bence de gerekli şeyler yapılacaktır. Tek eğlencesi Sivasspor galibiyeti olan bu taraftara, bu şekilde tavırlar sergilenmesi gerçekten çok acı verici. Umarımki bu sıkıntı yarın akşamki Spor programında yankı bulacaktır. Ki bu takımın seyircisinin bu soğukta bu denli riskli bir maçta, hop oturup hop kalktığı elleri patlayana kadar, sesleri kısılana kadar desteklediğini bunun nihayetinde bu streslerini bu şekilde eğlenerek atmasına kimse engel koymamalı. Takımın kampına ziyarette bulunmak değil taraftarında gönlünü almak gerek. Sivasspor bir bütündür. Seyircisiyle kadrosu ile malzemecisiyle....

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.12.2010, 01:15   #29
aturk_5834
Acemi Yiğido

aturk_5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 aturk_5834 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Senin yaşadığın kadar gezip görmüşlüğüm ve olayları aklımda tartıp ona göre konuşmuşluum varr.

Yani güzel konuşuyorsun daha doğrusu güzel övüyorsun kendini. Eminim benim yaşadığım kadar gezip görmüşsündür. Sana iyi geceler arkadaş. Katılıp katılmamak başka herkes kendi görüşünü paylaşıyor yorumlarıyla bi yerde karakterini yansıtıyor saygımız var. Umarım bu tartışmalar sivasspora ve taraftarına katkı sağlar. herkese saygılar...
Alt 13.12.2010, 01:28   #30
yeniceri_can
Usta Yiğido

yeniceri_can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

265 Mesajına 556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 757 yeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOKyeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOK

kimse kusura bakmasında hepimizin bildiği hani küçük çocuklar vardırya turnikelerin önünde durupta , abi benide içeri alırmısın diyen.Boyu bacak boyunu geçmeyen.onlarada jop sallanıyorsa bi yerde tepki vermek lazımdı..ister figuran olalım ister tiyatrocu..
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
emniyetini, kınıyoruz, sivas