Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kabus yılı!
Alt 29.12.2010, 22:42   #21
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Kabus yılı!

Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
AYDIN1985 rumuzlu arkadas sana gerekli cevabi vermis.
Onun yazdiklarini benim de tekrarlama gerek yok..
Ben bunu sana yazdım
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.12.2010, 22:48   #22
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1447 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Arkadaşlar bu haber Lig tvnin bir istatistik araştırması.. Paylaşımda gayet güzel. Ama ne olursa olsun burada paylaşım yaparken karşıt ve kırıcı kelimeler kullanarak birbirmizi üzmeyelim. Nihayetinde yukarıda arkadaş ne demiş :Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır Bunun için herkes saygılı olmalı. Bugün arkadaş paylaşmış yarında siz görür ilk siz yayınlarsınız.

Birde şunu belirtmekte fayda görüyorum. Edindiğimiz bilgiler doğrultusunda bu sezon arasında kesinlikle kaliteli transferler yapılacak. Ve bu gizli yürütülecek. Belkide hedef şaşırtılarak yapılacak. Biz bunun kokusu aldık. Fazla dillendirmeden beklemek lazım. Nihayetinde daha 5 Ocaka bir hafta var. Ha daha sonra oyuncu kötü performans sergiler onu bilemem. Ama bekleyin iyi şeyler çıkacak bu süpriz yumurtadan. Evvela saygı çerçevesinde kırmadan lütfen...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.12.2010, 23:35   #23
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar bu haber Lig tvnin bir istatistik araştırması.. Paylaşımda gayet güzel. Ama ne olursa olsun burada paylaşım yaparken karşıt ve kırıcı kelimeler kullanarak birbirmizi üzmeyelim. Nihayetinde yukarıda arkadaş ne demiş :Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır Bunun için herkes saygılı olmalı. Bugün arkadaş paylaşmış yarında siz görür ilk siz yayınlarsınız.

Birde şunu belirtmekte fayda görüyorum. Edindiğimiz bilgiler doğrultusunda bu sezon arasında kesinlikle kaliteli transferler yapılacak. Ve bu gizli yürütülecek. Belkide hedef şaşırtılarak yapılacak. Biz bunun kokusu aldık. Fazla dillendirmeden beklemek lazım. Nihayetinde daha 5 Ocaka bir hafta var. Ha daha sonra oyuncu kötü performans sergiler onu bilemem. Ama bekleyin iyi şeyler çıkacak bu süpriz yumurtadan. Evvela saygı çerçevesinde kırmadan lütfen...
Bu arada gozden kaçan bir şey warki belirtmeden geçemeyeceğim..Bursaspor şampiyon olduğu sezon sonunda İstanbul medyası bir tartışma başlattı we bu tartışma Bursa medyasındada dewam etti.Bursaspor Sivassporun düştüğü duruma düşermi düşmezmi diye...Bizim başkan yonetim futbolcular hatta taraftarlar weriş olduğu beyanatlarda Bursaspor onlemlerini almıştır Sivassporun düştüğü bu duruma düşmez demişlerdir...Bununda gerekçelerini yaptıkları transferlerle kentin ekonomik gücü ile açıklamışlardır.Ama burada bir konu içerisinde bir çok Sivaslı kardeşim buna çok sert tepki wererek Bursaspor başkanı we camiası bizi küçük gordü alay etti dalga geçti dediklerini gordüm.Bursaspor bu beyanatlarında (genel olarak soylüyorum) Sivassporu küçük gormediği gibi Bursasporun içinde bulunduğu durumu bir yerde Sivassporu eleştirerek vermişlerdir..bu eleştride Sivasspor gerekli transferleri yapmamıştır mevcut kadrosunu koruyamamıştır..we buda herkes tarafından bilinen we kabul goren bir gerçektir.
Şimdi:Bursaspor camiası çok basit bir açıklama yaptığı wakit (kaldıki Sivası küçümseme gibi bir açıklamaları yokken) lig tv bütün bu gerçekleri ortaya şimdi koyuyor.bizimkiler bir cümle soylerken lig tv bir dünya cümle yazıyor.ama burada lig tv bizi küçük düşürdü weya alay etti gibi tepkiler goremedim. Aslında boyle bir beklentimde yok ama farklı iki cepheden iki aynı açıklama warken Bursaspor camiasına tepki war(genel anlamda soylemiyorum) lig tv ye yok...oldukça ilginç...Ama doğrusu şudur ki kardeşler Bursaspor camiasıda lig tv de doğrusunu yapıyor..bir kurum veya bir camiada ozeleştri tartışma tespit yoksa başarı zor gelir...
Alt 29.12.2010, 23:49   #24
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu arada gozden kaçan bir şey warki belirtmeden geçemeyeceğim..Bursaspor şampiyon olduğu sezon sonunda İstanbul medyası bir tartışma başlattı we bu tartışma Bursa medyasındada dewam etti.Bursaspor Sivassporun düştüğü duruma düşermi düşmezmi diye...Bizim başkan yonetim futbolcular hatta taraftarlar weriş olduğu beyanatlarda Bursaspor onlemlerini almıştır Sivassporun düştüğü bu duruma düşmez demişlerdir...Bununda gerekçelerini yaptıkları transferlerle kentin ekonomik gücü ile açıklamışlardır.Ama burada bir konu içerisinde bir çok Sivaslı kardeşim buna çok sert tepki wererek Bursaspor başkanı we camiası bizi küçük gordü alay etti dalga geçti dediklerini gordüm.Bursaspor bu beyanatlarında (genel olarak soylüyorum) Sivassporu küçük gormediği gibi Bursasporun içinde bulunduğu durumu bir yerde Sivassporu eleştirerek vermişlerdir..bu eleştride Sivasspor gerekli transferleri yapmamıştır mevcut kadrosunu koruyamamıştır..we buda herkes tarafından bilinen we kabul goren bir gerçektir.
Şimdi:Bursaspor camiası çok basit bir açıklama yaptığı wakit (kaldıki Sivası küçümseme gibi bir açıklamaları yokken) lig tv bütün bu gerçekleri ortaya şimdi koyuyor.bizimkiler bir cümle soylerken lig tv bir dünya cümle yazıyor.ama burada lig tv bizi küçük düşürdü weya alay etti gibi tepkiler goremedim. Aslında boyle bir beklentimde yok ama farklı iki cepheden iki aynı açıklama warken Bursaspor camiasına tepki war(genel anlamda soylemiyorum) lig tv ye yok...oldukça ilginç...Ama doğrusu şudur ki kardeşler Bursaspor camiasıda lig tv de doğrusunu yapıyor..bir kurum veya bir camiada ozeleştri tartışma tespit yoksa başarı zor gelir...
Şuanda bir tepkinin söz konusu olmaması Sivassporluların gerçeği görmesinden kaynaklandığını düşünüyorum..Biz kadromuzu dağıttık ve şuan buralardayız..Bursaspor ise üzerine takviye yaptı ve hala aynı yerinde olay bu kadar basit..
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Respect58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.12.2010, 01:07   #25
AYDIN1985
Usta Yiğido

AYDIN1985 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

158 Mesajına 252 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 AYDIN1985 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

ben alay ettiklerini zaten düsünmüyorum, cünkü ertugrul saglam´in agzindan, bizim kendimize güvenip bu basariya ulasmamizda sivassporun payi var ve biz onlardan cesaret aldik gibi sözler söylemisti.
AYDIN1985 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda AYDIN1985'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
kabus, yılı