Alıntı:
kadirakin58 Nickli Üyeden Alıntı
Güzel konuya değinmişsin, ancak şunu da unutmamak gerekir:
Ben 2 tane sivasspor forması alıp klübe para kazandırıyorsam, öğrencinin biri yemek alacağı paraya gidip bilet alıyorsa, birisi Sivasspor'u izlemek için digiturk alıp dolaylı yoldan takıma destek veriyorsa, ya da birisi maddi destekte bulunmasa bile bütün manevi desteği ile takımımıza destek veriyorsa, bu insanlar bu destekleri afrikadan bedava futbolcu gelsin, üçüncü ligde oynayacak topçu sivassporda oynasın diye yapmıyor.
Sana katılıyorum, yönetime yönelik ağır eleştirileri ben de hoş bulmuyorum, ama taraftarın tepkisini ve taleplerini bugünden dile getirmemesi için hiçbir sebep yok. Arz ve talep iç içedir, biz talep edeceğiz ki arz olsun. Transfer sezonu bittikten sonra tatmin edici transferler olmazsa ilk eleştiriyi ben yapıcam demişsin ama transfer sezonu bittikten sonra dert yansak neye yarar.
Nasrettin hocanın oğlu ve su testisi hikayesi biliyorsun. Bizim testi çok kez kırıldı, taraftar olarak o günlerde sesimizi çıkartmadık. Bir de nasrettin hocanın taktiğini deneyelim, şimdiden eleştirilere başlayalım, bakalım ne olacak...
|
Öncelikle Yorumlar İçin Teşekkürler.Katıldığım Noktalar Olduğu Gibi Katılmadığım Noktalarda Mevcut.Çizdiğin Taraftar Profiline Uyan Taraflardanım ve Çevremdeki Herkeste Öyle Ancak Biz Yönetimde Değiliz Transfer Politikalarını Eleştirebiliriz Ancak Bunu Düzgün Bir Dille Yerine Getirmeliyiz.Çıkıp Başkan Ben Bu Kulübü Borçlandırıp Geleceğini Yakmam O Sebeple Bütçem Oranında Transfer Yapıyorum Diye Açıklama Yapıyorsa Biz Bunu Getirilen Topçunun Fiyatına Göre Değil Verimine Göre Eleştirmeliyiz.Sonuçta Bu Lafı Eden Başkanımıza Kesenin Ağzını Aç Demek , Boş Kesede Abes Olur.O Sebeple İsim Yapmış Adamlardan Çok İcraat Gösteren Adamlara İhtiyacımız Var.
Şimdi Transfer Sezonu.Eleştirin O Halde.Piyasada Çıkan Enaramo Traore Tshabalala Bilica Servet vs Niye Alamıyorsunuz Diye Verin Veriştirin.Transferin SOn Günlerinde Daha Kaliteli Adamlar Gelirse Ne Diyeceksiniz??? Eleştirenler mi Getirmiş Olacak O Topçuları
Şu an Transferde Biraz Aceleci Olmalıyız Demeyi Anlayabilirim.Şu Mevkilere Adam Almalıyız Demeyi Anlarımda.Şu İsimler Gelmedi Demeyi Anlayamam Ben
Geçen Sene Transferin İlk 1 Haftasında Malum Yabancılar Geldi.Herkes Havalara Uçuyordu.Sonu Ne Oldu?...Biraz Sabır.Siz Biz ve Herkes Düşündüğü Gibi Bu Takımı Yönetimde DÜşünür En Az Bizim Kadar.Şimdi Dert Yan Dur Transfer Olmadı Cart Curt vs Bu Yönetimden Birşey Olmaz Hepsi Paracı Cimri vs Diye eee 2 Gün SOnra Adam Gelince Bu Lafını Yemeyecek misin? Sonrda Sen mi Getirmiş Olacaksın O Adamı
Kemal Sunal'ın Çöpöçüler Kralı Filminde Gazeteye Her Gün Yazıp Hükümeti Ben Düşürdüm Diyen Adam Gibi...Biz Eleştirmeyide Bilmiyoruz En Acısı Bu
Alıntı:
ZiDaNe58 Nickli Üyeden Alıntı
Ne sabırı ya milletde sabırmı kaldı sabır taşına döndük.hani sabır etdikte ne oldu grosickiyi kaptilar elimizdn biraz daha sabır edelm enamaroyuda kaptırırız merak etmeyin..5-10 kurus yuzundn alamadıgmız futbolcuların haddi hesabı yok..dogru biraz daha sabır edersek bank asya kacınılmaz olur benden soylemesi.
|
Tipik Bir Sivaslı Konuşması.Laf Var Yerden yere Vurma Var Mantıksız Eleştiriler Var En Sonundada Acı Senaryo ile Noktalama Var.Ben Sizi Tanımıyorum Ancak Takip Ettiğim Kadarıyla Bu Takıma Pele'yi Getirsek Tatmin Olmayan Taraftar Profilinin Tipik Örneğisiniz.Hani 4 Atarsın İlla 5 Diyen Taraftar Profili Var ya Aynen O Profil.
Dostum 5-10 Kuruşa Kimi Kaçırdık? Rakamları Verir misin? Sanmıyorumki Sivas'ta Bunları Öğreneceğin Çok Net Kaynaklar Olsun.Türkiye Medyasında Çıkma Uydurma Haberlerle Birilerini Yargılıyorsun Yanlış Yapıyorsun.Söz Gümüşse Suküt Altındır Bu Lafı Unutma , Suküt Etmeyi Bil BOŞ Konuşacağına.Sezon Sonu Biz Yazdık Takım Kümede Kaldı Diyeceksin Buraya Yazıyorum Okursun Sende
Ben Yönetimimizden Şunu İstiyorum;
Transfer Kaçınılmaz Ancak Yerli Yersiz Transferlere Gerek Yok Bence.Sezon Başı Çok Eleştirdik Ceyhun Sedat Yeşilkaya vs. Vizyonunu Tamamlamış Oyncuların Takımımıza Gelmesini.
Transfer Yaparken Yönetimden Ricamız Vizyonu Olabilecek Genç Adamların Alınması Yönünde.Buraya Maç Başı Parasını Kurtarmanın Peşinde Olan Adamları Takımımızda Görmek İstemiyoruz.Ziya Gibi Futbola Aç Adamlarla Oynamak , Mücadeleyi Had Safhada Gösteren Yenilsekte Alkışı Hakedecek Mücadele Sergileyen Adamları İstiyoruz.Yaşı 30 u Geçmiş Ruhsuz Adamları Değil.Bunun Dışında İsimle İşimiz Yok....