Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Site Yenilenmeli..
Alt 02.02.2011, 21:57   #21
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Site Yenilenmeli..

Bence Tema İyi Neresi Değişsin Sivasın rengi Kırmızı beyaz değilmi bırakın asıl sorun bu değil.

Asıl sorun Sivaslılar Sitesinin pasif ölü bir site olmasıdır Ben bir sivaslı olarak üzülüyorum Sizler konuyu dağıtıp bu başlığı açıyorsunuz.

Azda olsun Sivasın seven kişi Sivaslılar Sitesine gelir Sivas haberlerine yorum yapar Sitede aktif olur Gerisine Sözüm yok zaten.

http://www.sivaslilar.net/
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda H_Turan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.02.2011, 22:00   #22
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 868 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence Tema İyi Neresi Değişsin Sivasın rengi Kırmızı beyaz değilmi bırakın asıl sorun bu değil.

Asıl sorun Sivaslılar Sitesinin pasif ölü bir site olmasıdır Ben bir sivaslı olarak üzülüyorum Sizler konuyu dağıtıp bu başlığı açıyorsunuz.

Azda olsun Sivasın seven kişi Sivaslılar Sitesine gelir Sivas haberlerine yorum yapar Sitede aktif olur Gerisine Sözüm yok zaten.

easy champ!*

*sakin ol şampiyon!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2011, 22:35   #23
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1298 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

bende soyluyorum ama dinleyen kim
Alt 02.02.2011, 22:47   #24
H_Turan
Usta Yiğido

Arkdaşlar Site gayet Güzel Sitenini temesı oturmuş artık Kırmızı beyaz değiştirmenini mantığı yok.

Benim derdim Başka Bir Sivaslı Olrak Sivaslılar sitesi pasif ölü site konumunda benim üzüntüm bu Bir Sivaslı Olrak utanıyorum Her şey futbol değil Birazda Sivasın Sorunlarını tartışalım.

Alt 02.02.2011, 22:55   #25
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1158 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
58akif34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
site iyi fakat yönetiminde bir problem var sanırım mesela bu hafta bursa macı var ben bu macın hakemını bu sıteden ögrenmek istesem bursaspor-sivasspor adlı konunun içine girip sayfa sayfa bakmam gerek bugun bır arkadasımız bır konu acmıs bu hafta kı mac ıle ılgılı gercekten ıyı analız etmıs ve yazmıs bu konuyu ben gunduz cep telefonumdan sıteye gırerek okudum malum cep telefonundan konuya cevap yazmak biraz zor bundan dolayı akşam eve gelınce konuya yorum yapmak istedım bırde baktım kı bu konuda dıger konunun ıcerısıne atılmıs yanı artık sıtemız paket konu uygulamasına gecmıs fakat bence becerememiş eskı halını almasını istiyorum gunduz baktıgım konulara aksam yorum yapmak ıstıyorum fakat konuyu bulamıyorum ve ıyıce sogumaya basladım siteden bence benım gıbı dusunen bırcok ınsan var bugun rıza hoca bursa macıyla alakalı bır basın acıklaması yaptı bu olaya kımse konu acmamıs nede olsa oraya atılacak diye düşündü galiba
bakalım bu yorumu gören yöneticiler ne yapacak
Sivasspor-Bursaspor konusunda üyeler maçla alakalı yorumlarını yapar.Bunun için tek bir konu yeterli haber editörünnü açtığı haberler dışında..Her üye Bursa maçı ile ilgili düşüncesi için konu açsa,nasıl olurdu?
Alt 02.02.2011, 22:56   #26
ilker_8787
Yiğido

ilker_8787 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

66 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 ilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:

Kardeşim Sivas'ı seven Sivaslılar sitesine gelir demek ne demek yahu. Taşıma suyla değimen döner mi? O siteyi canlandırmak senin ya da benim görevim değil, bu görev sitenin moderatörlerinin ve administratorunundür. Bir anlık gaza gelmeyelim ve daha mantıklı yorumlar yapalım lütfen..
ilker_8787 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2011, 22:58   #27
H_Turan
Usta Yiğido

Alıntı:
ilker_8787 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim Sivas'ı seven Sivaslılar sitesine gelir demek ne demek yahu. Taşıma suyla değimen döner mi? O siteyi canlandırmak senin ya da benim görevim değil, bu görev sitenin moderatörlerinin ve administratorunundür. Bir anlık gaza gelmeyelim ve daha mantıklı yorumlar yapalım lütfen..
Haklısın Ben ne modum nede adminim ama Sivasın seven bir kişiyim Ordaki açılan konular 0 yorum olunca sitede 5 kişi olunca ister istemez üzülürüm Her şey futbol değil bir Sivaslı olarak Utanıyorum
Bu Konuda H_Turan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.02.2011, 22:58   #28
ilker_8787
Yiğido

Tecrübe Puanı: 701 ilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
Arkdaşlar Site gayet Güzel Sitenini temesı oturmuş artık Kırmızı beyaz değiştirmenini mantığı yok.

Benim derdim Başka Bir Sivaslı Olrak Sivaslılar sitesi pasif ölü site konumunda benim üzüntüm bu Bir Sivaslı Olrak utanıyorum Her şey futbol değil Birazda Sivasın Sorunlarını tartışalım.

Kardeşim siteyi yenilemek ve düzenlemek demek sitenin temasını değiştirmek midir sence?
Alt 02.02.2011, 22:59   #29
ilker_8787
Yiğido

Alıntı:
Haklısın Ben ne modum nede adminim ama Sivasın seven bir kişiyim Ordaki açılan konular 0 yorum olunca sitede 5 kişi olunca ister istemez üzülürüm Her şey futbol değil bir Sivaslı olarak Utanıyorum
Utanması gereken sen değilsin kardeşim..
Alt 02.02.2011, 23:05   #30
Divriği58
Tecrübeli Yiğido

Divriği58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

271 Mesajına 444 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 Divriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOKDivriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bursaspor un sitesine benzer yapılmalı ve siteye çok çabuk üye olunuyor denıldiği gibi bunu zorlaştırmak gerekıyor.mesela bursanınkınde üye olurken cep telefonu ve adres var bunu bizde yapsak biraz daha iyi olur
Divriği58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Divriği58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
site, yenilenmeli