Cevap: Ne istediniz Biz Vermedik ?
DEĞERLİ kardeşlerim sizin düşüncelerinizi,duygularınızı çok iyi anlıyorum,sonuna kadarda haklısınız,aynı şey benimde başıma geldi,istanbuldan gençler birliği maçına destek vermek için,90 dak için gittikte, adamları trübünlere zorla getiremedik,geçmişte bu takım yönetim, teknik heyet,futbolcu arkadaşlığı ve enönemliside taraftarlarıyla bütünleşerek başarılar kazan mıştır,geçen yıl ve buyıl hemhem futbolcular arasındaki gruplaşmalar,zayıf arkadaşlık ilişkileri,ve taraftarlara karşı yapılan saygısızlık sevgisizlik,takımın bu halde olmasının nedenlerinden biridir.yalnız şuanda futbolcularda stres altında onlarında bu halimize sevindiğine inanmıyorum,şuanda kaybedilmiş bişey yok,hedefimiz zaten belli,ligde kalmak,bu mücadele içindeyken takıma yönetime hocaya ,karşı yapılacak hertürlü kötü tezahürat,eylem bize zarar verecektir,hesaplaşma işlerini sezon sonuna bırakmak lazım,hele bu ligde kalalım çoğu oyuncu belki süper ligi tvden ancak izleyecektir.aksi takdirde ne kovacak oyuncu kalır,nede hoca nede yönetim buluruz,takım iyioynuyor,buhafta kötü oynadık hepsi okadar,kayseri maçı dönüm noktası olacaktır,ne bu hafta nede diğer haftalarda protesto yapıp moral bozmayın,unutmayınki biz oyuncularla ligdekalacağız yada düşeceğiz ,transfer yapacak durumdada değiliz.
|