Alıntı:
egeli yigido Nickli Üyeden Alıntı
ugur kavuk-pedriel-mehmet nas -kamanan gitmeli..iyi bir sagaçık,orta sahaya pasör-atletik ve bitirici forvet lazım bize..
mehmet yıldız bana göre türkiyedeki en iyi 10 futbolcudan biridir..2.ligden beri bu takımın yükünü çekiyor..agır bir sakatlık geçirdi..taraftarların nankörce onun gönderilmesi yada kötü futbolcu muamelesi yönündeki yorumları ;çok insafsızca..topu eziyormuş falan,onun ayarında onu anlayabilecek 2 futbolcu daha olsa sivasın sırtı yere gelmez..kasımpaşayla berabere kaldık diyede takımı yermeyin..1 puanda olsa farkı açtık.insafsız olmayın..6 hafta önce şu anki tabloyu söyleseler,öper başınıza kordunuz..kolay degil bu işler..
|
mehmet yıldız konusunda katılmasam da kasımpaşa maçına gelen insafsız yermelere olan eleştirin konusunda kesinlikle sana katılıyorum.
kasımpaşa ile berabere kaldık diye acımasız yorumlarda bulunmanın anlamı yok. geçen sene 29. haftada puan durumu bundan 10 kat riskliydi..
sivasspor 26
diyarbakır 24
denizli 21
eleştirmeyelim demiyorum ama takımdaki son haftalardaki yükselişe de alkış yapmasını bilelim..