Cevap: Kombine 250 TL'ye düştü
Yönetime kızmak gücenmek ayrı konu kombine almak ayrıdır. Birbirine karıştırmamalı. Kombinemizi gene alalım. Doğru gördüğümüzü onaylar, yanlış bulduğumuzu da eleştiririz.
Ben maçlara gelmeyeceğim, kombine almayacağım dersen eleştirmeye ne derece hakkın olduğu tartışılır.
Yeni transferler bedavaya gelmiyorlar. Adım atsan para. Sivassporumuzun sponsor geliri yok, çok zengin işadamı desteği de yok, futbolcu satıp da para kazanamıyoruz zaten habire alıyoruz, geriye bir tek tribün gelirleri ve yayıncı kuruluşla federasyondan gelenler var. Şimdi sıra bizde, imkanı olduğu halde kombine almayan veya tek tek biletle maçlara gelmeyip de burada yorum yazanları dikkate almak ne kadar doğru olur?
Yönetimin özellikle taraftar gruplarıyla iyi iletişim kurmasını, arayı düzeltmesini çok istiyorum fakat bazıları yönetimi cezalandırayım derken Sivasspora zarar verecekler.
Yönetim bence maratonun tamamına yakını mümkünse kombine yapmalıdır. VİPle beraber 6000-7000 kombine toplamda 1 milyon lirayı geçer. Bu da iyi paradır.
Sonuçta takımımız her maç biletlilerle beraber en az 10000 kişiye oynar, tribün doluluğu alınacak sonuçlara da yansır. Biz de rahat bir sezon geçiririz.
|