BU TRANSFERLERİN HEPSİ BOŞ, MEHMET YILDIZ' I TAKIMDAN KOVUN SONRA 2.LİG VE 3. LİGDE ZOR OYNAYACAK ADAMLARI ALIN. EĞER 3 TANE ÇOK İYİ TARNSFER YAPILMAZSA BU TAKIM LİGİN İLK YARISI BİTMEDEN LİGDEN DÜŞER.
101. defa söylüyorum ayrılmayı MEHMET YILDIZ ___!!!!KENDİSİ!!!!___ istemiş.
sizin bomba anlayisiniz ney
benim icin bomba transfer grosicki gibi yildiz aday daha parlamamis genc bir futbolcu
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Gangstayigido'a Teşekkür Ediyor...
BU TRANSFERLERİN HEPSİ BOŞ, MEHMET YILDIZ' I TAKIMDAN KOVUN SONRA 2.LİG VE 3. LİGDE ZOR OYNAYACAK ADAMLARI ALIN. EĞER 3 TANE ÇOK İYİ TARNSFER YAPILMAZSA BU TAKIM LİGİN İLK YARISI BİTMEDEN LİGDEN DÜŞER.
ha ha haa çok komiksin :( rıza hoca senin kadar anlıyordur transferden
mehmeti bu sezon hiç izlemedin galiba atak kesmeden başka bişey yapamadı bizde seviyoruz ama oynamayan gider ...
eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR
İlk önce yine başlayan şu Bank Asya sevdanıza bir son verin.Ayrıca bana göre yanlış olan bir konu da alacağımız yada aldığımız topçularda SİVAS lılık aranması.Adamda zaten adamlık varsa nereli olursa olsun forması için mücadele eder.Adamlık yoksa SİVAS lı olsa ne yazar.
Bu Konuda şarkışla 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...