Alıntı:
karşıyakalı Nickli Üyeden Alıntı
ya rıza hoca bırak şu hamasi laflarıda icraat yap.takımın iskeleti dedigin kadro ligin en kötü kadrosu.b ide buna takım içindeki en iyi denilebilecek oyuncuları gönderdin takım tamamen bozuldu.gidenlerin yerini dolduramadın daha lafı bırakta sen transfere bak.dogru dürüst adam bile alamadın daha çıkmış bide laf ediyon .sen gerçekleri söylemeyerek taraftarın sana olan güvenini harcıyorsun .ben zaten sana olan güvenimi apo yu gönderip ugur kavuk u takımda tuttugun zaman kaybettim ve artık sana güvenmiyorum da sana güvenenlerinde güvenini sarsma bari yalanlar söyleyerek.bu takım şu an itibariyle liginde transferinde [SIZE="6"]EN KÖTÜ TAKIMIDIR[/SIZE]
|
1.si sivas hangi iyi futbolcusunu göndermiste takimin gücü azalmis
ayrica dört büyükleri saymassak hic kimse öyle yildiz futbolcu yada bizim aldigimizdan cok üstün birini almadi
2.si abdurrahman kendisi gitmek istedi ayrica beyenmedigin ugur cogu macta oynadi
3.sü gidenlerin yeri hep dolduruldu sedatin yerine faty ve murat , abdurrahmanin yerine kerim zengin
4.sü sivassin iskeletini kücümseyen var ama dikkatinizi cekerimki ikinci yari sivasi hic bir takim kolay yenemedi fener bile sivasspora karsi inanilmaz zorlandi
onun icin sivasspor öyle kolay lokma degil bizim takim cok dengeli degisik takim
öyle teker teker baktinmi yildiz futbolcumuz yok ama takim halinde hepsi yildizlasiyor