Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yiğido'dan gözdağı
Alt 23.06.2011, 14:31   #21
xadox
Yiğido

xadox - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 154 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 xadox FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yiğido'dan gözdağı

burada riza hocaya yüklenenlere söylüyorum, kimse isin icini bilemez , muhtemelen riza hoca kendine göre transfer listesi yapmistir, kendisi sanki istemezmi basarili saglam iyi futbolculari getirmeyi, nihayetinde en son karar veren yönetim degilmidir transferlerde, simdiye kadar kac hoca degistik yani hep suclu hocalarmi oluyor , bunu iyi düsünmek lazim.
xadox isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı xadox'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.06.2011, 15:30   #22
Gangstayigido
Yiğido

59 Mesajına 90 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 585 Gangstayigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
karşıyakalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya rıza hoca bırak şu hamasi laflarıda icraat yap.takımın iskeleti dedigin kadro ligin en kötü kadrosu.b ide buna takım içindeki en iyi denilebilecek oyuncuları gönderdin takım tamamen bozuldu.gidenlerin yerini dolduramadın daha lafı bırakta sen transfere bak.dogru dürüst adam bile alamadın daha çıkmış bide laf ediyon .sen gerçekleri söylemeyerek taraftarın sana olan güvenini harcıyorsun .ben zaten sana olan güvenimi apo yu gönderip ugur kavuk u takımda tuttugun zaman kaybettim ve artık sana güvenmiyorum da sana güvenenlerinde güvenini sarsma bari yalanlar söyleyerek.bu takım şu an itibariyle liginde transferinde [SIZE="6"]EN KÖTÜ TAKIMIDIR[/SIZE]
1.si sivas hangi iyi futbolcusunu göndermiste takimin gücü azalmis
ayrica dört büyükleri saymassak hic kimse öyle yildiz futbolcu yada bizim aldigimizdan cok üstün birini almadi
2.si abdurrahman kendisi gitmek istedi ayrica beyenmedigin ugur cogu macta oynadi
3.sü gidenlerin yeri hep dolduruldu sedatin yerine faty ve murat , abdurrahmanin yerine kerim zengin
4.sü sivassin iskeletini kücümseyen var ama dikkatinizi cekerimki ikinci yari sivasi hic bir takim kolay yenemedi fener bile sivasspora karsi inanilmaz zorlandi

onun icin sivasspor öyle kolay lokma degil bizim takim cok dengeli degisik takim
öyle teker teker baktinmi yildiz futbolcumuz yok ama takim halinde hepsi yildizlasiyor
Gangstayigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Gangstayigido'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.06.2011, 15:42   #23
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 642 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Gangstayigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
1.si sivas hangi iyi futbolcusunu göndermiste takimin gücü azalmis
ayrica dört büyükleri saymassak hic kimse öyle yildiz futbolcu yada bizim aldigimizdan cok üstün birini almadi
2.si abdurrahman kendisi gitmek istedi ayrica beyenmedigin ugur cogu macta oynadi
3.sü gidenlerin yeri hep dolduruldu sedatin yerine faty ve murat , abdurrahmanin yerine kerim zengin
4.sü sivassin iskeletini kücümseyen var ama dikkatinizi cekerimki ikinci yari sivasi hic bir takim kolay yenemedi fener bile sivasspora karsi inanilmaz zorlandi

onun icin sivasspor öyle kolay lokma degil bizim takim cok dengeli degisik takim
öyle teker teker baktinmi yildiz futbolcumuz yok ama takim halinde hepsi yildizlasiyor
BU TAKIM ZATEN BAŞARILI Bİ TAKIM DEGİLDİKİ SİZLER ONU BAZ ALARAK İSKELET KABUL EDİYORSUNUZ .BAŞARISIZ BİR İSKELET İŞE YARAMAZ .2.UGUR ÇOK MAÇTA OYNADI VE OYNADIGI HER MAÇTA KİŞİSEL HATALARI YÜZÜNDEN GOLLER YEDİK VE MAGLUP OLDUK.3.YANİ BU KADAR BASİT İKİ OYUNCUYLA HER ŞEY BİTTİ SANKİ.4.ZORLANSADA YENDİ DEMİ.BİZİM İSTEDİGİMİZ TAKIM RAKİPLERİNE ZORLANARAKTA OLSA YENİLMEK DEGİL RAKİPLERİ YENEREK EVLERİNE GÖNDERMEKTİR.İŞTE ARAMIZDAKİ NÜANS FARKI.BEN ŞU TAKIMDA YILDIZLAŞAN OYUNCU GÖRMEDİM.YILDIZ DEDİGİN 2 MAÇ OYNAYIP 8 MAÇ YATAN OYUNCU DEGİLDİR
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda karşıyakalı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.06.2011, 15:45   #24
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

artik anladigim kadariyla gelecek yil ya tutarsa mantigiyla baslicaz yeni sezona anlasilan
Alt 23.06.2011, 15:47   #25
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

Tecrübe Puanı: 642 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
xadox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
burada riza hocaya yüklenenlere söylüyorum, kimse isin icini bilemez , muhtemelen riza hoca kendine göre transfer listesi yapmistir, kendisi sanki istemezmi basarili saglam iyi futbolculari getirmeyi, nihayetinde en son karar veren yönetim degilmidir transferlerde, simdiye kadar kac hoca degistik yani hep suclu hocalarmi oluyor , bunu iyi düsünmek lazim.
HOCAYA SİTEMİMİZİN SEBEBİ ŞUDUR Kİ:EGER YÖNETİM SENİN İSTEDİGİN OYUNCULARI ALMIYORSA SENİ BAŞARISIZLIGA SÜRÜKLÜYORSA ÇIKARSIN VE DERSİNKİ YÖNETİM İSTEDİGİM OYUNCULARI ALMIYOR.ONLARIN ALDIKLARIYLADA BEN BAŞARILI OLACAGIMA İNANMADIGIM İÇİN İSTİFA EDİYORUM.DERSİN VE MAÇLARDA İŞİN İÇİNDEN ÇIKARSIN KİMSEDE SANA HİÇ BİR ŞEY DİYEMEZ..EGER SEN KUKLA OLMAYI KABUL EDİP ONLARIN ALDIGI OYUNCULARI KENDİN ALMIŞ GİBİ BASINA LANSE EDİYOSAN HER ŞEYİ BAŞTAN KABULLENMİŞİN DEMEKTİR.SONUÇLARINIDA LİG BAŞLAYINCA GÖRECEGİZ BAKALIM
Alt 23.06.2011, 15:56   #26
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
bulentt07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen Rıza hocaya yalancı diyemezsin elestir transfer yetersiz de ama yalancı diyemezsin.Ayrıca abdurrahman bir yıl yattı daha ne bekliyorsun ondan ugur belki cok gösterisli oyun oynamıyor ama formasını terletiyor hakkını veriyor.lütfen Rıza hoca ya saygılı olalım kimse ondan iyisini yapacak buyursun gelsin.
BENİM İÇİN SİVASSPOR İSİMLERDEN(rıza çalımbay ve mecnun odyakmaz)ÖNCE GELİR ONLARIN BURADAKİ BULUNUŞ AMACI SİVASSPORU BAŞARILI KILMAKTIR.BEN ŞUNU GÖRÜYORUMKİ BAZILARI İÇİN İSİMLER SİVASSPORUN BAŞARISININ ÜZERİNE ÇIKMIŞ.BU YANLIŞ,EGER ELEŞTİRİ VARSA BU SİVASSPORU SEVMEDİGİMİZ İÇİN DEGİL AKSİNE ÇOK SEVDİGİMİZ İÇİNDİRKİ YANLIŞLAR GÖRÜLSÜN VE DÜZELTİLMESİ YOLUNA GİDİLSİN.ŞU ANDA YÖNETİMDE RIZA HOCADA TARAFTARDAN KOPUK HAREKET EDİYOR YANLIŞ İŞLER YAPIYORLAR.SEVGİLİ ARKADAŞIM UGUR FORMASINI TERLETİYOR AMA OYNADIGI HER MAÇTA KİŞİSEL HATALARI SEBEBİYLE TAKIMIN YENİLMESİNE SEBEP OLUYOR.EGER İMKANIN VARSA SİVASSPORUN YEDİGİ GOLLERİ TEKRAR İZLE VE GÖR UGURUN HATALARINI DAHA NE DİYEYİM BEN SANA.BU ARADA BEN RIZA HOCAYA YALANCI DEMEDİM DOGRULARI SÖYLEMİYOSUN DEDİM LÜTFEN SÖZLÜGÜ AÇ VE BAK İKİSİNİN AYNI ŞEYLER OLMADIGINI GÖRECEKSİN.
Alt 23.06.2011, 15:57   #27
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
edipalperen58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bizim çapımız ne kadar eskişehir halil'le görüşürken ankaragücü, bursaspor yıldız denebilecek futbolcular alabilirken biz neden yerli transfer yapamıyoruz evet yabancı futbolcular konusunda başarılı buluyorum ama gel gelelim yerli transferi fiyasko bizi yukarılara götürecek yerli oyuncular neden alamıyoruz
Eskişehir Halil le sadece ortama artistlik olun diye haber çıkardı o kadar görüşüyoruz dedi adam trabzonla nalşatı imza attı atacak

Ayrıca bence Bursaspor bu ligde transferde en beceriksiz kluplerden biri kadrosunu koruyabilirse öpsün alnına kysun şu kriz ortamında
Alt 23.06.2011, 16:14   #28
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

RIZA HOCAYI ELEŞTİRMEME ÜZÜLEN ARKADAŞLAR LİG TV DEKİ RÖPORTAJINI İZLEYİNDE GÖRÜN RIZA HOCANIN GERÇEK YÜZÜNÜ VE NE KADAR SİVASSPORLU OLDUGUNU
Alt 23.06.2011, 17:00   #29
bulentt07
Yiğido

bulentt07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 549 bulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISI

rıza hoca sivası ve sivassporu en az bizim kadar seviyor buna eminim.
bulentt07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.06.2011, 19:19   #30
yigidoyuzz
Yiğido

yigidoyuzz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

165 Mesajına 392 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 574 yigidoyuzz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

inşallah iyi bir transfer yaparsında mutlu edersin bizi yoksa şuana kadar alınan oyuncuları hiç beğenmiyorum şahsi düşüncem..
yigidoyuzz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
gözdağı, yiğidodan