Alıntı:
balmandol Nickli Üyeden Alıntı
Bravo seyirciler..!!!!
Takımı aldınız hemen bir maçta analiz ettiniz..Kimi kümeye yolladı,kimi oyuncuları beğenmedi..Ben seyreden değil bi izleyen olarak..Uğur Kavuk'ta dün aksayan bişey görmedim.Eneramo'yla olmaz diyorsunuz..Niye olmasın yaa bi durun bakalım kaleden kaleye gol atacak hali yok adamın..Zaten canı şu aralar sıkkın olan taraftarın canını temelli sıkıpta iş yapmayın Allah aşkına yaaa..
Dün takım olarak hepsi çok iyiydi,bence ilk hazırlık maçı olmasına rağmen hepsi elinden geleni yaptı ve gayette güzel top oynadılar..
|
Katılıyorum...
Dün 90 dakika izleme fırsatım oldu. Şimdi özellikle Panatinaikos dan bahsetmem gerekiyor. İşin ciddiyetini anlamamız babından. Nilis, Karagounis, Katsouranis gibi yıldızlara sahipler. Sağ kanatta oynayan uzun boylu forveti, mükemmel birde kalecisi var. Yunanistan liginin temel taşı olan 2-3 takımdan birisi... 90 dakika içerisinde 2 topları direkten döndü ama baskı ve topla oynama yüzdesi kesinlikle bizim lehimize idi. Yaklaşık 65-70 dakika ideal 11 ile oynadılar. Birçok gol pozisyonunu kaçıran ise bizdik. Eneramo Grosicki Erman ile bir çok pozisyon kaçırdık. En az direkten dönen toplar kadar yüzde yüzlük yani.. Bizde ise Burçag bile en az yarım saat oynadı. Yani alternatifin alternatifi anlayacağınız. Yeni transferimiz Cerny ise yeni kampa katıldığından oynamadı. Ayrıca Kerimin galiba sakatlığından dolayı dün maçta göremedik. Anlayacağınız ideal 11 imiz kesinlikle değildi.
Takımımıza kötü demiyoruz, ama bu maç ile de iyi diyemeyiz. Nihayetinde bir hazırlık maçı. Yalnız şunu çok iyi biliyorumki bunuda maçta görüyor ve hissediyorsunuz, Faty oldukça iyi bir transfer.
Şu zor günlerimizde bize çok iyi bir moral verdiler sağolsun futbolcularımız. İnşallah bu badireyi bir an önce kazasız belasız atlatırsak eminimki bu takım üst sıralara zorlayacaktır. Tek eksiğimiz Eneramonun bu işi tek başına götüremeyeceği ve Uğurun ise biraz yetersiz olması. Yoksa o takımın kaptanı. Yani ağabeyi. Oyun faktörünün yanı sıra birde görevi var takım içerisinde. Bunuda bu şekilde değerlendirmeli arkadaşlar.