Cevap: O Kimliklerinizi Kullanmayın ;)
şunları ciddiye alıyorsunuz ya pes doğrusu....istedikleri kadar,istedikleri sayıda gelsinler zarayı temsil etmez...bunun adı amiyane bir tabirle zortlamadır...bizim sivasda 250.000 istabbulda 400.000 diğer vilayetlerde 100.000 olsun bize yeter....dediğim yerlerde sağlam olsun yarısı olsun bize ziyadesiyle yetre adam tutmuyorsa tutmuyordur..dert etmeyin zorla güzellik olmaz....zate takım cevap verdi....ben eminim en çok da onların zoruna gitmiştir...kolay mı başka takımın koltuğu altına girip kimliksizce başka takımı destekleyip yenilmek alçaklığın ne olduğunu hisseder yaşamak olmuştur onlar için.....
arkadaşlar akıllı olun köy takımlarını burada gündem yapmayın...
sayılar önemli değildir bazen...
bazen sayılar bir hiçtir aslında...
yüreğinizdeki kırmızı-beyaz aşka kulak verin....
yiğiliğinizi yüreğinizde hissedin o duygu her şeye bedeldir...
kupalar.başarılar sadece sayısaldır,matematikseldir....
ben ise matematiksel bir çokluk olmayan ruhtan,dik duruştan,bir vasıftan söz ediyorum...
büyük takım taraftarlarının çoğu vasıfsız eleman gibidir....
herkesin hiçbir şey yapmadan yaptığı kolay bir tercihi yapmıştır...
kendisi küçüktür güya büyük takımı tutarak o amansız sıradanlığın önüne geçtiği sanar,
ama kapatamazlar.neyi var bu adamların fenerin,gs nin bjk nin içinde hiçbir şeyleri...
ben biliyorum orada onların basitlikleri vardır...
şu adamlar zarayı fener pompajında dersteklemeseler ayaklarının altını öperdim...
ama bu domalmak değilde nedir...
bu traz kişilkler hep makenlere,rus kadınlarına sşıklardır...kendilerine çocuk veren hanımına aşık değildirler....mahlledki güzellikleri görmezler...daha söylenecek çok laf var ama;
karşımda laf söyleyeceğim adam yok....neden o kadar söyeldim adam sanmak istedim....
|