ÖNCELİKLE SİVASSPORUMUZA bu maçta başarılar dilerim olimpiyat stadındaki tüm sivasspor maçlarına gittim ist bşhr maçlarının tamamınada gittim o staddaa 10 bin kişiden aşağı taraftarımız olmadı geçen sezonki taraftarlar tekrar gelecektir biletler biraz pahalı geçen yıl 15 tl di bu biraz etkiler hakemi pek tanımıyorum bizim yavşak hakemler listemizde yok sanırım oyuna gelince ibb spor genelde ters gelir bize ballıdır 6-0 kazanacağımız maçda son dak gol yedik yenildik bülent hoca gittiği yıl

atacağımız 1 gol galibiyet için yeterli olmaz adamlar kıçıyla başıyla tesadüfen bir gol atıyor ortasahayı onlara teslim ettiğimizde başımıza iş açarız adamlar it gibi koşturuyor sivassporun önceliği gol yememek olmalı nassılsa gol atıyoruz hertakımada ve mücadele eden oyuncular tercih edilmelidir sivassporda maçıın sonucunu etkiliyecek çok adam var borjan eneramo groseçki cerny pedriel onlarda özellikle vebo doka holmen çok iyiler bağlantılarını kesersek çok rahat galip geleceğimize inanıyorum ölmezsem maçta olacağim inşallah