(hakem hataları )arkadaşlar ben aradım söyledim şikayetimi sizde arayın ve mümkün mertebe başkalarına da arattırın sadece ibb maçı değil bu sesonki aleyhimize yağılan bütün hataları söyleyin pozisyon olarak değil tabide şikayetimizi haydi yiğidolar işte numara 0212-362-24-80 dahili numarayı 2489 tuşlayın haydi hemşerilerim
bu hafta ligin ilk yarısının son maçı tribünde herkes siyah kartonlarla gelse ve hakemleri, tffyi protesto etse son hafta da olsa en azından tepki ve mesaj verilse kötü mü olur....ya da sahaya siyah konfetiler atılsa??? yoksa bu adilere ses çıkarmadıkça iyice azıtacaklar!
bu fikir dün sohbet esnasında asabibaba nikli arkadaşımızın önerdiği bir fikirdir, kendisine teşekkür ediyorum...yani bu fikri ilk ortaya atan odur, ona da teşekkür edelim...
__________________ ...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı DOGU_BEY'a Teşekkür Ediyor...
bu fikir dün sohbet esnasında asabibaba nikli arkadaşımızın önerdiği bir fikirdir, kendisine teşekkür ediyorum...yani bu fikri ilk ortaya atan odur, ona da teşekkür edelim...
FİKRİN KİMDEN ÇIKTIĞI YADA SAHİBİ ÖNEMLİ DEĞİL HASSASİYETİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ..... SORUN BUNU KOMPLE YAPABİLMEK BEN ONUNLA İLGİLENİYORUM HAYALCİĞİM MESAJ ALINMIŞTIR SEN FİKRİ SENİN YADA BENİM DİYE SORUN ETME İŞLE İŞLEYEBİLDİĞİNCE YETERKİ SES GETİRSİN
__________________ NE MUTLU ŞEHRİNE İHANET ETMEYENE
Benim fikrimde eger Samsun macındada hakem hatalari devam ederse mac cıkısında hakeme linc girisiminde bulunulmasidir..Onerimde gayet ciddiyim..Olaydan sonra sittin sene daha yanlis karar veremezler..Bunlarin hastaligi kasintiya vurmus ben anladim