Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Taraftarlara çağrı...!
Alt 02.02.2012, 17:54   #21
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Taraftarlara çağrı...!

gayserılı'ler bu macta bız tıp'ız,kufur nedır bılmeyız,edeni de sevmeyız
Alt 02.02.2012, 18:03   #22
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sivassporumuzun bu sezon yükselen trendi bir çok kulüp tarafından ilgi ile takip edilmektedir.
Bugün karşılaşılacak Kayserispor müsabakasının, komşu iki takım arasında oynanıp dostça sonuçlanacağından bizlerin hiçbir tereddütü bulunmamaktadır. Ancak son günlerde alınan bir takım duyumların biz site yönetimini son derece rahatsız ettiğini, deklare ederek paylaşmayı da bir borç biliyoruz.

Bilindiği gibi sezon başından bugüne süregelen ağırlıklı olarak hakem hataları nedeniyle, taraftarlarımız tepkilerini sesli olarak, müsabaka esnasında dile getirmişlerdir. Çirkin tezahürat sebebiyle, PFDK tarafından kulübümüze ağır para cezaları ile cezalandırma yoluna gidilmiştir.

Alınan duyumlara göre Kayseri taraftar sitelerinde; Sivassspor taraftarlaının galeyana getirilmeleri halinde sahalarının kapatılma cezaları ile karşı karşıya kalacaklarından "yiğdoları tahrik edelim" şeklinde az sayıda da olsa kendini bilmez kişilerin tahrikleri olacağı yönündedir.

Bu konuda yiğidolarımızın dikkatlerini çekerek tahriklere kapılmamasını tavsiye ediyor, olayların başlamadan önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınacağını, komşu kentlerin arasına nifak tohumlarının atılmamasını diliyoruz.

Sivasspor.Com taraftar sitesinin özel haberidir
tamamen katılıyorum herkes akıllı olmalı.komşuyla iyi geçinmek lazım kimseye fayda vermez bu tür çirkinlikler onlarında bizimde cahillerimiz var olacak ama aklı selim herkesin faydasına olur.en önemliside takıma zarar vermemektir.herkesi bu çirkinlik karşısında akıllı davranmaya davet ediyorum biz efendi taraftarız böylede kalmalıyız.kaldıki kayseride çok fazla sivaslı var onlarında zarar görmrmesi lazım.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2012, 21:15   #23
HARG58
YASAKLI ÜYE

11 Mesajına 22 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HARG58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Menemen olayinda bir subayin sehit edildigini duyan Kemal ATaturk yakin menemeni emrini vermis. Bir Sivasliya zarar gelsin yakAriz kayseriyi gecmisi unutAmayiz.
HARG58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda HARG58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.02.2012, 22:44   #24
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bugün stadda Sivassporumuzun 7'den 70'e gerçek taraftarlarını gördüm. Maraton tribününü doldurmuşlardı ellerinden geldiğince. Hepsinin yüzünde aynı kararlı ifade vardı. Hiçbiri oturmadılar. Durmadan destek oldular. Çekirdek çıtlayan da yoktu. Sadece Sivasspor aşkına,dondurucu soğuğa karşın fedakarlığını yapıp gelmişlerdi. Otur gardaş göremiyom diyenler neredeydi? Galiz küfürler de yoktu, herkes sadece takımına tezahürat ediyordu,yoksa küfürbazlar da mı çekirdekçiler di ne? Devre arası donmuş ayaklarımızı ısıtma telaşındaydık. Kimi çaresizlikten yanlış olduğunu bile bile gazete yakmak zorunda kaldı, kimimiz içeriye girip koridorlarda belki biraz daha ayağımız ısınır diye dolandık? İyi de oldu,hareket ettikçe ısındık. Hatta,'Olum,tuvalette petek varmış,gel ayağımızı orda ısıtak' diyordu bir çocuk.
Bu takıma ne yaparsan yap 'YIKILMAZ!' dedim içinden çünkü sahipleri var takımın. İyi ki Sivassporluyum!
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2012, 09:58   #25
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1609 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Soğuk havaya rağmen takıma desteğinizi tam yaptınız.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Salim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.02.2012, 12:43   #26
ünisivas
Yiğido

186 Mesajına 384 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 538 ünisivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SELAMIN ALEYKÜM YİĞİDOLAR. bjk maçında lütfen tüm stadı dolduralım. bide buradan yetkililere seslenmek istiyorum lütfen taraftarlarına sahip çıksınlar , bi konuda daha fikrimi söylemek istiyorum bu maçda MECNUN BAŞKANIM için bağralım hatta imkanımız warsa ( SİVASSPOR yöneticilerinin görevi ) MECNUN BAŞKAN basılı tşhirt olabilir kaşkol olabilir bayrak olabilir balon olabilir .. böyle şeylerin stada girerken taraftarlara dağıtılması yada koltuklara bırakılmasını rica ediyorum. Samsunspor taraftarı çok güzel bi kalografi hazırlamışlardı, düşünüyorum biz neden böyle şeyler yapamıyoruz diye sonra da üzülüyorum. lütfen biraz duyarlı olalım herkese sesleniyorum .. Belediye , Valilik , Bürokratlar , Milletvekilleri , kısacası o büyük koltuklara oturan KÜÇÜK KÜÇÜK adamlara diyorum ki sesimizi duyun artık...
ünisivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.02.2012, 14:31   #27
Rallim58
Gast

Zorlu 5 maçın başlangıcı olan bu karşılaşmada taraftarlarımızın daha dikatli olması gerekiyor. Aksi halde, FB karşılaşması taraftarsız olabilir, hem Sivassporumuza hemde daima 4 Eylüldeki yerini alan bizlere yazık olur, dikkat etmeliyiz, otokontrol sistemi ile uyarıda bulunmalıyız.

İstanbuldan gelen veya Sivas'ta öğrenci-memur vs. olup BJK sevdalısı olanlara da tavsiyem, "En azından ekmeğini yediğiniz, eğitimini görüp havasını soluduğunuz yaşayadığınız Sivas'a, vefasızlık edip yiğidoları tahrik ettirmemeye özen gösteriniz, yardımcı olunuz"..

Ben Sivas'lıyım diyerek misafir takım taraftarlarının içerisinde olacaklara sözüm yok...!
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.02.2012, 14:32   #28
hulkamania
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 hulkamania FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

insallah Sivasspor taraftari kalabalik olur
hulkamania isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.02.2012, 15:16   #29
Rallim58
Gast

Sivasspor yönetimi, yiğidoların 4 Eylül stadyumunu doldurmaları için bilet fiyatlarında değişiklik yapmadığı bilgisi geldi.

Taraftarları tribünlerdeki yerlerinde, BJK karşısında Sivassporumuza destek vereceklerine inandıklarını belirten yetkililer, Ben Sivas'lıyım diyen, Sivassporluyum diyen tüm yiğidoların stadyumda takımımıza destek olmalarını bekliyoruz. Bu nedenle de bilet fiyatlarını değiştirmediklerini belirttiler.

tüm yiğidoların stadyumu dolduracaklarına inanıyoruz.

Sivas-BJK maçı, 5 Tl'ye diye söyleseler kimse inanmazdı...
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.02.2012, 15:37   #30
hercai
Yeni Yiğido

hercai - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 487 hercai FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Soğuk havaya rağmen takıma desteğinizi tam yaptınız.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

çok soğuktu be abi
hercai isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda hercai'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
Çağrı, taraftarlara