Alıntı:
MeXeS58 Nickli Üyeden Alıntı
Q7kart cezalısı, ismail köybaşı hilbert aurello sakat bızım macta oynayamayacaklar almeida nın durumu ıse onumuzdekı gunlerde bellı olur.. oynasalarda oynamasalarda fark etmez onlar yumuşak topçular soguk havada oynayamazlar zemın de buzlu olursa hıc oynayamazlar ama zemının buzlu olması bızım ıcın de dezavantaj normal zemınde bız daha ıyı oynuyoruz ama bakalım hayırlısı ınsallah kazanırız
|
İbrahim kardeşimin tesbiti çok çok doğru. Ayrıca eklemek gerekirse biraz dişini futbola sert olarak gösteren takımlara karşı adeta yokları oynuyorlar. Takım içinde 6-7 oyuncu ne kadar mücadeleci bir yapıya ve sert ruha sahip olsalar bile 2-3 kırılgan çıtkırıldım oyuncunun düşmesi bile yeterde artar bile...
Bizim Mersin maçındaki galibiyetimizin bir anlam taşımasını istiyorsak, bu maçı mutlak suretle almamız lazım. Ayrıca BJK nın yaklaşan bir Avrupa mesaisi var. Hoş her iki maçtanda da ben yenilgi bekliyorum Çünkü rakipleri bana göre çok daha güçlü bir ekip. Bu yüzden akılları bir nebzede olsa orada olacaktır. Her ne kadar Demirören ben Avrupayı istemiyorum bana bir şey katmıyor aksine götürüyor desede futbolcu için olay farklı. Çünkü onlar vitrine çıkacaklar.
Her neyse biz işimize bakalım, Çıkıp aslanlar gibi yenip gönderelim mahallelerine...