Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Büyük Mahkeme Başladı
Alt 14.02.2012, 16:53   #21
ardahanlı
Acemi Yiğido

ardahanlı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 519 ardahanlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Büyük Mahkeme Başladı

Arkadaşlar yapmayın lütfen böyle provakatif kişilerle polemiğe girip sizde hakaretvari sözler sarfetmeyin.

Bir defa yargıda devam eden bila davalarla ilgili yorum bile yapmak suçtur. Örneğin bendeniz yargılanıyorum, beni suçlu olduğumu ikrar eden/ ler esastan suçla yargılanabilir. Bu sebeple burada kendinizide hakaret ve insan hakları ihlali suçun sevkedenlere mahal vermeyin.

Ben iddianamenin 410 sayfasınıda bizzatihi okudum. Bu kadar gerisini benden duyamazsınız. En fazla inşallah aklanırlar'dan başka bir şey söyleyemem. Aksi halde yorum yapmak yargıyı etkileme suçunu doğurur. Doğrusuda budur. Bakmayın siz 8 aydır basın ve yayın organlarında bu konuda kendini savcı,hakim yada avukat zannedip ahkam kesenlere. Aslına bakarsanız bunlarla ilgili yasal cezai işlem yapılması gerekiyor.

Diğer taraftan foruma ilk girdiğimde yazdığım gibi bende fenerbahçeliyim vede ardahanlıyım. Ama bazı arkadaşlar o art niyetli provokatif kişiyle herksi aynı kefeye koyun hakaretvari açıklamalar yapmamalılar. Nede olsa biz doğuluyuz, dğulular merttir ve asla arkdan vurmaz.

Saygılarımla........
ardahanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ardahanlı'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.02.2012, 17:00   #22
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
eneskeskin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben bir Sivaslı ve Fenerbahçeli olarak hem Sivasspor'un hem de Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanıyorum ancak ikisinin de ceza alacağına inanmıyorum ama umarım Mecnun Odyakmaz ve Aziz Yıldırım gibi karanlık işlerle uğraşan insanlar futboldan ömür boyu elini eteğini çeker de biz de kurtuluruz onlardan... Doğru işler yapan ve hak ettiğinden fazlasında gözü olmayan insanlarla başarılı olmak daha güzel, Sivasspor'a da bu yakışır zaten...
Ya sabır,gardas .....bu yazını kınıyorum,
Alt 14.02.2012, 17:10   #23
sefacoban58
Yiğido

sefacoban58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

78 Mesajına 119 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 534 sefacoban58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

08:00 Sivassporlu taraftarlar da başkanı Mecnun
Odyakmaz'a destek vermek için Silivri'ye geldi.
sefacoban58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı sefacoban58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.02.2012, 20:04   #24
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

tv den gordum,silivrı cezaevı yerleşkesın de bı kaç sıvasspor taraftarı gordum,bence fenevli taraftarların arasında ne ışınız var gaqdaş
Alt 14.02.2012, 20:26   #25
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick

Başkanımızın suçsuz olduğuna sonuna kadar inancım tam.
" Maç satan, karısını satar" kelimesi biz yiğidolar için büyük bir laftır ve başkanın bu şekilde konuşması benim için yeterlidir.
Benim asıl merak ettiğim konu şu Ahmet çelebi konusu. Başımızı ağrırsa bu adam yüzünden ağrır. Ama verilen haberde onunla ilgili isnad edilen suç ve istenilen ceza belirtilmemiş. Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.02.2012, 20:30   #26
58SİVAS58
Acemi Yiğido

58SİVAS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 585 58SİVAS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mahkeme için keşke taraftarlar fb liler gibi bi organizasyon yapıp büyük başkanımıza destek olsalardı tv den gördüm 3-5 sivassporlu o da fb lilerin içinde çok içim acıdı başkanımıza destek olamadık :((
58SİVAS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58SİVAS58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.02.2012, 20:34   #27
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1061 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

SADRİ ŞENER İÇİN 3,5 YIL HAPİS İSTEMİ

Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) eski yöneticisi Serdal Adalı'nın "şike" suçundan 1,5 ile 4,5 yıl arasında, BJK futbol direktörü Tayfur Havutçu'nun aynı suçlamaya ilişkin 1 ile 3 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması öngörülen iddianamede, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in "teşvik primi verme girişiminde bulunmak" suçundan 1 yıl 2 ay ile 3,5 yıl, Trabzonspor Asbaşkanı

Nevzat Şakar'ın "teşvik primi verme girişiminde bulunmak" ve "tehdit" suçlarından 1 yıl ile 3 yıl 9 ay arasında hapis cezasına çarptırılması talep edildi

Allah başkanımızın yardımcısı olsun, inşallah bir an önce şu mahkeme sonuçlanır ve adalet yerini bulur...Zaten başından beri başkanımızın suçsuzluğuan da inancımız tam..
Yukarıda yazıdan alıntı yaptığım yeri dikkatli okuyun...Sadri Şener ve Nevzat Şakar da suçlanan ve ceza istenen ssanıklar arasında...Ama bugün bakıyoruz ki ne hikmetse bu iki kendini sütten çıkmış ak kaşık zanneden zavallı biz suçsusuz, bizim burda adımız geçmiyor ayakları e oyunlarını yaparak etrafa salyalarını saçmaya devam ediyor ve talandan mal kaçırmaya çalışıyorlar..Ama gün döner hesap döner derler, gerçekler ortaya çıkınca kaç aydır havlayıp salya saçan, kendini çok akıllı ve haklı zanneden şu ingiliz anahtarları ne yapacak merak ediyorum...
Alt 14.02.2012, 21:22   #28
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

BAZI PROVAKÖTÖR kişilerle polemiğe girmek istemiyorum inşallah bu mahkeme süreci herkes için hayırlı şekilde sonuçlanır hem futbol hemde henüz mahkum olmamış kişiler özgür kalır benim için savcının şunun bunun lafı önemli değil başkanımızın sözü bana yeter ben suçsuz olduğuna inanıyorum vede öyle sonuçlanacaktır şike masada değil sahada olur ben sahada öyle birşey görmedim
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.02.2012, 09:49   #29
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1006 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
ardahanlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar yapmayın lütfen böyle provakatif kişilerle polemiğe girip sizde hakaretvari sözler sarfetmeyin.

Bir defa yargıda devam eden bila davalarla ilgili yorum bile yapmak suçtur. Örneğin bendeniz yargılanıyorum, beni suçlu olduğumu ikrar eden/ ler esastan suçla yargılanabilir. Bu sebeple burada kendinizide hakaret ve insan hakları ihlali suçun sevkedenlere mahal vermeyin.

Ben iddianamenin 410 sayfasınıda bizzatihi okudum. Bu kadar gerisini benden duyamazsınız. En fazla inşallah aklanırlar'dan başka bir şey söyleyemem. Aksi halde yorum yapmak yargıyı etkileme suçunu doğurur. Doğrusuda budur. Bakmayın siz 8 aydır basın ve yayın organlarında bu konuda kendini savcı,hakim yada avukat zannedip ahkam kesenlere. Aslına bakarsanız bunlarla ilgili yasal cezai işlem yapılması gerekiyor.

Diğer taraftan foruma ilk girdiğimde yazdığım gibi bende fenerbahçeliyim vede ardahanlıyım. Ama bazı arkadaşlar o art niyetli provokatif kişiyle herksi aynı kefeye koyun hakaretvari açıklamalar yapmamalılar. Nede olsa biz doğuluyuz, dğulular merttir ve asla arkdan vurmaz.

Saygılarımla........
Aramıza hoş geldin bende eniştenizim eşim posoflu ankarada yaşıyorum
yigidolar06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yigidolar06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.02.2012, 10:51   #30
OzkanBaskan
Yiğido

OzkanBaskan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

142 Mesajına 236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 OzkanBaskan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Kimseyle polemiğe girmeyeceksin kime ne ceza isteniyor ilgilenmeyeceksin bizim orada delikanlı adam gibi adamımız Değerli Başkanımız var dua edip en kısa zamanda yanımıza gelmesi için Allahtan başka kimseden yardım dilemeyeceksin o kadar.
OzkanBaskan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı OzkanBaskan'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
başladı, büyük, mahkeme