SAYIN riza hoca sen super ligde oynadigini unutuyorsun galiba karsinda devler var onlara karsi onlarin dilinden anlayan oyunculari oynatacaksin ancak basa cikarsin perdiyel gibi dandikler seni yolda birakir ondan sonra yakinirsin
Bu Konuda 58Sivaslilar'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
malesef oynanilan oyuna puan yok atilan gooller puan getiriyor hiba edilen pozüsyonlari degerlendiremezsen bos kaleye gool atamazsan iyi oynamalara malesef puan yok kusurada bakma
Bazi yorumlari okuyorum da ne biliyim kelimeler dugumleniyor bogazimda her takim gol yiyor ama sonucta maci cevirecek topcular var bizde bi mal var sozum ona deli ediyor artik tahammulu yok her maca oglumla giderim 8 yasinda artik o bile cildiriyo kacan gollere gerisini siz dusunun artik hoca ne yapsin kardesim kimse riza hocaya kizmasin nerden nerelere geldik bir zamanlar toprak sahalarin sivassporu sampiyonlar liginde top oynadi dusme potasindan bu gunlere geldik bunada sukur yenildiysekte sanimizla serefimizle yenildik 12 kisiye karsi ancak bu kadar olur
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı hasanim58'a Teşekkür Ediyor...
sen pedriel inadına devam et hocam...yalvarki gol atsın...el açki maç kazandırsın..yemin ediyorum bu adam oynayınca sağ kanat duruyor yav hiç bir katkısı yok....
Tek cümle ile düşüncelerimi dile getirmek istiyorum.
Berabere bile kalsak fazlasıyla üzüleceğimiz bir maçtı..Varın gerisini siz düşünün
Not : Pedriel Suarez..Bir değil beş değil ama böyle kritik bir maçta böylesi bir golü kaçırıp tüm takımın gardını düşüren sensin güzel kardeşim...Hakikaten çok ama çok üzüldüm bu maç için..Sahada inanılmaz mücadele eden kollektif bir takım vardı ve belki de ligin kendi evinde en ofansif oynayan takımına top göstermedik ama gel gör ki bir pozisyonda oyun koptu..
Yapacak birşey yok ..İyi yoldayız herşeye rağmen herşey çok iyi gidiyor maşallah diyorum takımımıza...
Düzeltilmesi gereken bazı noktalardan sonra bizi kimse tutamaz ve eminim ki 2009 u bile unutturacak başarılar bizi bekliyor..Bu hataların ilk sıralarında herkesin malumu olduğu gibi kaleci geliyor arkadaşlar..Nİhat çok iyi niyetli çok çalışıyor ama şunu kabul edelim ki malesef bizim kalecimiz Nihat değil..Kendisinden iyi bir yedek olur ama as kalecimiz yok..Umutları Senecky'e bağlamak lazım artık...Bugünkü maçta frikik dışında takıma hiçbir katkısı kurtarışı olmadı..Kaldı ki son golü nasıl yediğinin açıklaması olamaz.En yakın zamanda Senecky formasını alır diye düşünüyorum
Çok üzüldük..Çok moralimiz bozuldu ama iyi yoldayız iyi gidiyoruz..Gençler ve gs maçlarını kayıpsız atlatmamız bu maçın telafisi adına hayati öneme sahip eğer ilk 4 hedefimizi devam ettirmek istiyorsak.Ki inanıyorum bu takım bunu da başaracaktır..
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı KaanK'a Teşekkür Ediyor...