Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > İzmirli Yiğidolar

İzmirli Yiğidolar İzmirli Yiğidoların Buluşma Alanı

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Taraftarın Yönetimden Ricası var
Alt 16.04.2012, 18:24   #21
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

765 Mesajına 1.895 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 58_SEMİH_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Taraftarın Yönetimden Ricası var

Buradan şikayetlerimizi dile getirmek her geçen gün iyiye gideceğini düşündüklerimizin daha da kötüye gitmesine neden oluyor.Haftalardır güvenlik ve polislerin rezaletlerini anlatmamıza rağmen güvenlikçiler de ve polislerde gram değişme olmaması stad dışında daha önceden hiç rastlamadığımız bir durum olan bilet kontrolünden sonra polisin üstümüzü aramasının açıklaması var mı? Turnikelerde ki ve tuvaletlerde ki sıkıntıları söylemek bile istemiyorum bari onlardan da olmayalım
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.04.2012, 18:52   #22
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1068 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Arkadaşlar yazın sıkıntınızı dile getirin başkan ve yöneticilerimiz siteyi takip ediyorlar zaten. Bizim yöneticileri severim ama yönetim bence çok yetersiz bu konu hakkında bilgi vermeleri lazım kaç ay oldu.
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.04.2012, 19:34   #23
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 627 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bence bilgi edinme yasasına göre valilikten bilgi istenilmeli.Bu uygulama farklılığı nereden kaynaklanıyor. Yalnız özellikle bilgi edinme yasasına göre bilgi istendiğinin belirtilmesi lazım.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.04.2012, 22:11   #24
34orhan58
Yiğido

93 Mesajına 140 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 537 34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt

(stadımızın giriş ve çıkışlarında ki TURNİKE rezaletini, TUVAALETLERİN rezaletini, ÖZEL GÜVENLİĞİN rezaletini, içeriye BİLETSİZ adam sokmalarını, içeriye BOZUK PARA almamalarını ve TOPLAMALARINI, fakat içeride 1 bardak çaya 1,50 TL ödemek için 5,00 TL, 10 TL verince üstünün bozuk para olarak verileceğini DÜŞÜNMEMELERİNİ geçtik. Bunlar artık STAD KİTABININ DEĞİŞMEZ KANUNLARI gibi ömr-ü billah KALACAK gibi birşey.)
arkadaşlar üstte yazdığınız şey benimde karşı çıktığım fakat istanbuldaki takımızın bütün gittiğim maçlarında ve genel olarak bütün statlarda olan ve uygulanan şey onun için engellenmesi söz konusu olamaz zaten belirtmişsnz ,diğer dediklerinize katılıyorum doğru tespit...
34orhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.04.2012, 23:15   #25
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Pankart yasak,davul yasak,bayrak yasak........Sonra bir eleştiri ...Yav bizim taraftarlarda çok renksiz canım.....
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda şarkışla 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.04.2012, 00:27   #26
HARG58
YASAKLI ÜYE

11 Mesajına 22 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HARG58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Hala anlamak istemiyorsunuz sanirim yönetim Trübün kültürü olusmasini olmasini İS-TE-Mİ-YOR ...!!! İstermi.? Neden istesin..? Kuzu gibi hakkini aramasini bilmeyen taraftar..!!! Rand var yokmu...? Demirören Besiktas eski baskani kim.? Holding sahibi degilmi..? Ne anasi ne bacisi ne avradi kaldi .? Adam hala birakamadi.? Onca küfüre maruz kalmasina rağmen çok daha öteside şu .? Ailesiyle ayni statta ve şeref trübününde.??Şeref trübünü o kadar küfür yediki şeref kaldımi bilemiyorum . Sivas trübunü oluşmasini istemez yönetim işler yolunda gitmez ise İSTİFA sesleri cikacak tabi . Bursa olsunda Trabzon olsunda bak verdigi biletin ucretinin hakkini nasil istiyor ayirdigi verdigi zamani.! Sivasspor baskani otyakmaz kac kere taraftarla samimi olmus.?dialoga girmis ? İstek ve arzularini sormus.? Vip wc si var umrundami maroton kale arkasi wc si.? Birde temizlikci almistir maasli kadrolu . Kac kere gezdi sivasspor yonetimi 4 eylulu dersiniz.? Muduru kim sonra.? Teknik ekip yokmu.? Boya elektrik kaynak vs.? Daha cok sey varda elim yoruldu cep telden zor oluyor umarim okur burayi.
HARG58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.04.2012, 00:38   #27
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1058 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

abi ağzına sağlık herşeyi mükemmelce açıklamışssın, anlatmışssın...ya ben başka şehirlerdeki statlarda da maç izledim Sivastaki kadar saçma ve gerizekalıca bir güvenlik uygulaması görmedim..Nedir bu ya emniyetin özel güvenliğin Sivas taraftarına düşmanca yaklaşımı ve tutumu? İçeriye pankart alınmaz, şemsiye sokulmaz, konfeti sokulmaz; nedir bu ya amaç nedir bi açıklar mısınız? Asıl böyle yaparak bu taraftarı gerdiğinizin, taraftarı kışkırttığınızın farkında mısınız ey kolluk kuvettleri?
Alt 17.04.2012, 00:40   #28
HARG58
YASAKLI ÜYE

Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Başbakani gerek Cumhur başkani canli yayinda " Ulusa sesleniş" konusmasi yapiyor 80 milyon insani Türkiye de olan biteni bizlerle paylasiyor . Bizim yönetimdeki beyfendiler tenezül bile etmiyor yaziklar olsun sizlere....
Alt 17.04.2012, 00:44   #29
HARG58
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
abi ağzına sağlık herşeyi mükemmelce açıklamışssın, anlatmışssın...ya ben başka şehirlerdeki statlarda da maç izledim Sivastaki kadar saçma ve gerizekalıca bir güvenlik uygulaması görmedim..Nedir bu ya emniyetin özel güvenliğin Sivas taraftarına düşmanca yaklaşımı ve tutumu? İçeriye pankart alınmaz, şemsiye sokulmaz, konfeti sokulmaz; nedir bu ya amaç nedir bi açıklar mısınız? Asıl böyle yaparak bu taraftarı gerdiğinizin, taraftarı kışkırttığınızın farkında mısınız ey kolluk kuvettleri?
Ne vali ne polis tek suçlu yönetim .!! Kimin direktifleri dogrultusunda hareket ediyor polis jandarma kolluk kuvvetleri dersin.? Vali degilmi evet.? Valilige bu kadar kati sartlar koymasini isteyende yonetim .!!
Bu Konuda HARG58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.04.2012, 00:52   #30
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1058 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
HARG58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne vali ne polis tek suçlu yönetim .!! Kimin direktifleri dogrultusunda hareket ediyor polis jandarma kolluk kuvvetleri dersin.? Vali degilmi evet.? Valilige bu kadar kati sartlar koymasini isteyende yonetim .!!
elbette o da işin perde arkası... sen de haklısın hocam; bu sorun derin bir yara olmuş inşallah neşter vurulur artık...

Etiketler
ricası, taraftarın, var, yönetimden