Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Hakemler

Hakemler Hakemler hakkinda

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Eyvah Eyvah!.. Abdullah Yılmaz
Alt 26.04.2012, 21:00   #21
bulentt07
Yiğido

bulentt07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 528 bulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Eyvah Eyvah!.. Abdullah Yılmaz

Alıntı:
gülkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abdullah Yılmaz'ın güzel maç yöneteceğine inanıyorum..Çünkü Sivasspor onun yönettiği 9 maçta 6 galibiyet,1 beraberlik,2 mağlubiyet almış..O yüzden nüfus cüzdanında trabzon yazıyor diye önyargılı bakmam..
Simdi bende tff sayfasında onları sayıyordum haberı okuyup gaza gelip yorum yapmak yerine arastırmak en ıyısı.Bende kötü bir anımız varmı dıye düsündüm bulamadım.Umarım güzel mac yönetir kimsenin hakkını yemez.Bu hakemle Yenildigimiz macların birinde 4. Hakemmiş Yendıgımız maclarda orta hakem.
bulentt07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda bulentt07'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.04.2012, 21:42   #22
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

tüm yiğidoların duyduğu endişelerin aynısını bende taşıyorum tff mhk bu hakemin sivassportaraftarıının gözünde güvenilmez hakem olduğunu ayrıca bizim yavşak hakemler listemizin en başında bulunduğunu bile bile bu maça tayin edilmesini manidar buluyorum olimpiyatta en ufak hatada biryığın küfür yiyecek hem sivassporun cezası katlanacak hemde sivassporun sahası kapanacak büyük ihtimalle inşallah ben yanılırım hakem etkisi olmaz inşallah hakkıyla önyargısız maç yönetir
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.04.2012, 21:50   #23
Kasim58
Tecrübeli Yiğido

Kasim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 455 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 Kasim58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Abdullah yilmaz´in yanina 4 üncü hakem olarak Baris simsek´i verselerdi bari olay kökten cözülürdü maca cikmamiza gerek kalmazdi.
Alt 26.04.2012, 22:27   #24
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Sivas Sivas gibi oynasın bu saatten sonra Abdullah Yılmazda vız gelir..Bursa avrupayı garantiledi bu gece ..Play off ta bana göre Sivasın bir rakibi saf dışı kaldı diyebiliriz.Bundan sonra Bursa maçlara asılmayacaktır..Sivassporun oyun tarzı Eskişehirden daha organize ve daha atak.İBB bana göre zor bir rakip..Ama her ne olursa olsun ben Sivasın play off ta final oynayacağını düşünüyorum
Alt 26.04.2012, 22:30   #25
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1053 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
gülkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abdullah Yılmaz'ın güzel maç yöneteceğine inanıyorum..Çünkü Sivasspor onun yönettiği 9 maçta 6 galibiyet,1 beraberlik,2 mağlubiyet almış..O yüzden nüfus cüzdanında trabzon yazıyor diye önyargılı bakmam..

Alıntı:
bulentt07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Simdi bende tff sayfasında onları sayıyordum haberı okuyup gaza gelip yorum yapmak yerine arastırmak en ıyısı.Bende kötü bir anımız varmı dıye düsündüm bulamadım.Umarım güzel mac yönetir kimsenin hakkını yemez.Bu hakemle Yenildigimiz macların birinde 4. Hakemmiş Yendıgımız maclarda orta hakem.
inşallah dediklerinizde haklı çıkarsınız da daha önce olduğu gibi bunun gibileri konuşmak zorunda kalmayız...
Alt 27.04.2012, 00:45   #26
kara
Tecrübeli Yiğido

kara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kara ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

NE BEKLİYORDUNUZKİ BİNBİR TÜRLÜ OYUNLAR DÖNÜYOR ORTADA MİLLETİ ŞİKE İLE UYUTUYORLAR TEMİZLİK BAŞLAYACAKSA BU TFF DEN MHK DEN BAŞLANMALI PLAYOFF ÇIKARIYORLAR İLK DÖRDÜN SONUNCUSU İLE AVRUPA PLAYOFF UNUN BİRİNCİSİ TEKRAR MAÇ YAPTIRIYORLAR UEFA YA GİTMEK İÇİN MAKSAT BÜYÜKLERDEN AVRUPAYA GİTMEYEN KALMASIN TAMAMEN SENARYO BUNLAR NE OYUNLAR DÖNÜYOR HABERİNİZ YOKTUR ÖNCE ŞAMPİYONLUK PLAYOFF UNDAN ETTİLER BİZİ ŞİMDİDE AVRUPADAN EDECEKLER BÖYLESİ MAÇLARA NEDEN FİFA HAKEMLERİNİ VERMİYORLAR ??? VERMEZLER TABİ TEZGAHLARI BOZULACAK TEMİZ FUTBOL İSTENİYORSA TEMİZ ADAMLAR KOYSUNLAR TFF NİN BAŞINA.
kara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kara'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.04.2012, 00:41   #27
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1053 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

inşallah dediklerinizde haklı çıkarsınız da daha önce olduğu gibi bunun gibileri konuşmak zorunda kalmayız...
maç öncesi bazı arkadaşlarımızın herşeye rağmen bu adi hakem hakkında iyi niyetli yorumları vardı ve keşke haklı çıksalardı..ama malesef gördük bugünkü kanı bozuk hakemi...bunlar gibilerin sivastan baya bi kuyruk acısı var ki ellerine fırsat geçti mi hemen kullanıyorlar yazıklar olsun ne diyeyim...
Cevap: Eyvah Eyvah!.. Abdullah
Alt 29.04.2012, 07:56   #28
58svs58
Usta Yiğido

58svs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 711 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Eyvah Eyvah!.. Abdullah

sivası gayet güzel halletiler
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58svs58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Eyvah Eyvah!.. Abdullah
Alt 29.04.2012, 10:45   #29
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 634 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Eyvah Eyvah!.. Abdullah

ya hu bu adam gs-antep maçını da katletmişti. şimdi sivas bölgesinde pırıl pırıl hakem arkadaşlar var. nasıl onlar yükselemiyordu bu tip eyyamcı kalitesiz futboldan anlamayan adamlar yükseliyor anlamak güç. aslında güç değil de neyse. şimdi bu adam uefa hakemi de olur ve tahmin ediyorum ki kariyerinde 1 tane bile gs maçı idare edemez. ama hakemliği boyunca çok kritik sivas maçları idare eder. biz koyun olduktan sonra güden elbet bulunur. 7 milyon kimlik sivaslısına selamlar.
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sefilix'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.04.2012, 11:12   #30
bulentt07
Yiğido

bulentt07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 528 bulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

maç öncesi bazı arkadaşlarımızın herşeye rağmen bu adi hakem hakkında iyi niyetli yorumları vardı ve keşke haklı çıksalardı..ama malesef gördük bugünkü kanı bozuk hakemi...bunlar gibilerin sivastan baya bi kuyruk acısı var ki ellerine fırsat geçti mi hemen kullanıyorlar yazıklar olsun ne diyeyim...
Sırf Trabzonlu diye kötü olacak değildir diye iyi niyetle bakmıstım ama lanet olası adam mahvettı takımı.Navratılın atılması Penaltının tekrar ettırılmemesı kesınlıkle art nıyet dusundukce deli oluyorum.Bundan sonra hicbir trabzonlu Sivasspor macında görmek istemiyoruz.Ermeni Rum Yahudi ye sempatiyle bakma ihtimalim var ama Trabzonsporlulara asla yok.
bulentt07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda bulentt07'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
abdullah, eyvah, yılmaz