Servetin Sivasspora çok emeği geçti zamanında..Ancak takımda şimdi aynı verimi göstereceğini zannetmiyorum..Çünkü Servet,ağır futbolcudur ve çok faullu oynar..Süper ligde bundan dolayı sarı kartlarında müdavimidir..Türkiyede süratli futbol oynandığı için ve Sivassporda da defans bu bakımdan ağır kaldığı için takımın en çok gol yiyen olması da bundandır..Eğer Servet düşünülürse bana göre defans hattının kablumbağadan farkı olmaz..Gökhan Zan deniyor ama çok sakatlanan bir oyuncudur,lakabı da cam adamdır zaten..Bilica deseniz o da diskotek adamı olmuştur,hayır geleceğini zannetmem..Defansa özellikle Semih Kaya veya Egemen Korkmaz stillerinde birilerini adapte edebilirlerse çok iyi olacaktır mutlaka..
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı gülkız'a Teşekkür Ediyor...
İlk başta Servet'in eski Servet olmayacağı olamayacağı kesin fakat hem Rıza Hoca'nın eski öğrencisi hem de eski Sivassporlu . Sivasspor'un kariyeri açısından ne olduğuda malum Servet'i Servet yapan Rıza Çalımbay ve Sivasspor'dur.Ama daha sonra eski günlerine döndüreceğine Rıza Hoca'nın kesin denecek kadar inanıyorum.
Al işte Takım Değil Toplama Kampı sanki,ne yapacağız Serveti Yaşını,başını almış koşamaz,hoplayamaz,zıplayamaz baba onlar artık Bank Asya'lık ne işi var Süper Liğde
Bu Konuda KaRiZmA YiĞiDo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Servet'in tecrübesi ve kalitesi takımda rekabeti getirir. Ayrıca takımın değeri ve kalitesi artar. Rakipler bir Murat Akça'dan mı çekinir, yoksa Servet Çetin'den mi? Ben Servet'in eski kalitesini çok kısa sürede yakalayacağına inanıyorum.
Onun takımda olması hem defansa hemde orta sahaya güven verir. Ben gelmesine olumlu bakıyorum.
ya bırakın serveti falan büyük düşünün terimin oynatmadığı topcu bizi şampiyonmu yapacak. bizim hedefimiz hep düşmemeyemi olacak. Gerci haber yalan haber , ama bu haber basının bizi nekadar küçük gördüğüne delalet eder yani basın diyorki galatasarayı yedeği 2. sınıf topcu Sivasa gider. SEVGİLİ YİĞİDOLAR LÜTFEN BİZE LAYIK OLAN HER ŞEYİN EN İYİSİ BÖYLE BASİT ADAMLARI TAKIMA NASIL LAYIK GÖRÜYORSUNUZ
SIRF BU HER ŞEYİ KABULLENDİĞİMİZDEN 25.000 LİK STADI BİZE KAKALADILAR. BU KAFAYLA BİZ ÖNÜMÜZE NE KONURSA ONU YEMEYE DEVAM EDERİZ !!