Alıntı:
FirtinaK Nickli Üyeden Alıntı
O zaman etik degil diyeyim. Ama ben sizin gibilerle niye ugrasiyorum ki. Aile terbiyesi almadiginiz gayet net ortaya cikti. Ha diyeceksiniz ki onlarda bize söyle diyorlar böyle diyorlar. Biz onlarin seviyesinemi düselim? Arkadas güzel yazmis diyorsun, "beyinsiz hanzo" nun neresi güzel. Kusura bakma bence cok kötü. Ben niye rencide olayim. Sadece insanlik görevimi yerine getirdim, bana dokunmayan yilan bin yil yasasin demem.
|
Tamam spor kardeşliktir, spor barıştır, Ama spor ahlaktırda spor edepdir hayadır ne bileyim spor hep güzelliktir. Amaaaa spor sadece o sevmediğimiz İstanbul mahalle takımlarıyla bile güzeldir. Bu Trabzonlularla değil. Bunu her zaman belirtiyorum belirteceğimde. Benim takım otobüsüme toplu halde işeyip bunu Tayfa sayfalarında böbürlene böbürlene hatta ballandıra ballandıra anlatıpda sonra admin efendilerinin bile kaldırmadığı o kardeşlik tasavvufu yapmaya çalıştığımız insanlar, bizim SİVAS tabelamıza s*ç*pta bunu zevkle sosyal medyalara yansıtanlarda, alkış tutanlara karşı bu tasarrufta bulunmamızı hiç kimse bizden gerçek Sivassporlu taraftarlardan beklemesin. Biz aynısını yapalım demiyoruz. ama onlarada bir daha bu zevki tattırmayalım diyoruz. Siz bunun adına kin deyin nefret deyin, biz gerçek taraftarlık diyoruz. Özellikle Trabzona karşı. Trabzonda bizim taraftarlara yapılanlar, eziyetler, küfürler edepsizliklerde cabası. Siz bana Digitürk ekranlarından yansıyanlara değilde bizzat yaşanmışlıklara tercüman olun. Türkiyenin bir çok takımı 4 Eylüle gelmiştir. Üç aşağı beş yukarı memnun ayrılmışlardır. Buna bir nebze Kayseride dahildir ama hiç biri Trabzon kadar yıkıcı gelmemiştir. Onlar dünyanın en büyük taraftarıdır en büyük takımıdır. Burunları büyük ukala ve hep futbol ulemasıdır. Girip bakın spor sitelerine her sivasspor haberlerinde neler söylüyorlar. Sırf oraya bakmanız bile kafidir. Aslında kin nefret bizde değil onlardadır.
Unutmayın bazı gerçekler YAŞANIR.