sakatlandıgı gun bende antremandaydım 15 dk gıbı duzkosu yaptı sonra kulup doktoru ıle bırlıkte ıcerı gırmıstı alındıgında bonservıs odenmemıstı sanırım ancak bednarla 200 bın euro ya ucret kaarsılıgında anlasıldıgını duymustum
Hiç izlemedik ki adamı burada yerden yere vuruyorsunuz ?
Ha adam oynatılsın 2-3 maç (Hoca efendi oynatırsa tabii) , kötü olursa bende sizler gibi gitsin derim !
Bednar'ı bırakın bu anlayışla Abdülkadir de gidecek !!!
Adam şehri terk etmiş bu yerden yere vurmak için yeterli. Zaten antipati uyandırdı taraftarda ve üzerine sakatlandı 2 ay felan sonra kimseye sormadan şehri terket önceki olaylar malum bu adama ne sempatisi duyacağız. Yaptıkları ortada.
En başından bu adamın transferi yanlıştı, alınabilecek bir çok oyuncu varken gidip 2 yıldır ayağına top bile değimemiş bir oyuncuyu almamalıydık.
Bednar'ı hangi yönetici aldı, sözleşme imzalamadan sağlık taramasından geçtimi, sözleşmesinde hangi maddeler vardı merak ediyorum.
Sivasspor amatör bir takım değil hiç bir oyuncu ben gidiyorum diyerek kenti terk edemez. Hamer Bouazza'dan da beterleri varmış, Bouazza' yine iyiymiş adam en azından azda olsa oynadı da kaçtı !
ben alındığında ikinci kerim zengin vakası demiştim tahminim doğru çıktı kerim en azından bir maçta onbeş dakika oynadı bu i.ne onu bile oynamadan gitti
Arkadaşlar Fanatik bu haberi vermiş lakin, kulüp tarafından bir açıklama,doğrulama veya yalanlama henüz yok. haber asparagasda olabilir doğru olanı bu konuda yönetimin bir açıklama yapmasıdır.