simdi Bülent Uygun zamanindaki oyuncularimiza gelen tekliflere vede oyuncularin vede Bülent hocanin aciklamalarini bugün Riza hocayla kiyasliyorumda Riza hocam bir oyuncuyu kaybetmek icin ne gerekiyorsa yapiyor hem oyuncuyla catisiyor hem oyuncuyu herkesin önüne atiyor
yapacagi aciklama kesinlikle su olmali Grosicki kaliteli oyuncu tekliflerin gelmesi normal bizim vede oyuncunun menfaatleri dogrultusunda ne gerekiyorsa onu yapariz diyip cikmali
Ayriyetden Grosicki ben gitmek istiyorum falan bile demiyor hoca ve yöneticiler karar verir diyor
Hadi riza hocam birde sunu söylemeden gecemeyecegim Besiktas Teknikdirektörle imza atana Kadar Besiktasla ilgili aciklamalarin unutdugumu zu sanma.
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı yigido yakup'a Teşekkür Ediyor...
simdi Bülent Uygun zamanindaki oyuncularimiza gelen tekliflere vede oyuncularin vede Bülent hocanin aciklamalarini bugün Riza hocayla kiyasliyorumda Riza hocam bir oyuncuyu kaybetmek icin ne gerekiyorsa yapiyor hem oyuncuyla catisiyor hem oyuncuyu herkesin önüne atiyor
yapacagi aciklama kesinlikle su olmali Grosicki kaliteli oyuncu tekliflerin gelmesi normal bizim vede oyuncunun menfaatleri dogrultusunda ne gerekiyorsa onu yapariz diyip cikmali
Ayriyetden Grosicki ben gitmek istiyorum falan bile demiyor hoca ve yöneticiler karar verir diyor
Hadi riza hocam birde sunu söylemeden gecemeyecegim Besiktas Teknikdirektörle imza atana Kadar Besiktasla ilgili aciklamalarin unutdugumu zu sanma.
aynen katılıyorum yönetim en iyi oyuncusunu kaybetmek için her şeyi yapıyo. elimizde başka bir alternatif mi varda gönderiyosunuz.elde tutmaya çalışın.satılacaksa da avrupada bir takıma gitsin
Bu Konuda sivastatlıbelam'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Rıza Çalımbay takıntı ve inatları uğruna bu sezon hem takımı hem kendini hem de oyuncuları doğruyor..Sonumuz hayır olur inşallah...
__________________ ...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...
Ya ben bu taraftarıda anlamıyorum ben bır ıs adamı olarak kulubun basında olsam bu rızayı sımdıye bınkere kovmustum ne yonetım var ne hoca malesef bunları sesını cıkaracak taraftarda yookkk umudu kesmıs maca gıtmıyor sahıpsız kaldı sspor tarıhın en berbat topunu oynuyor ezık ve bukadar marka degerımız hıc dusmemıstı.kamıle gelınce normal acıklama yapmıs fıtne karı gıbı kendı oyuncuları arasında ayrım yapıyor duzen yok cıddıyetsız sevıyesız bır hoca taktık yok sansa bala bıreysel mac kazanırsa olacak yoksa yok bu mal rıza ıstıfa etmezse lıgden duserız messıyıde alsan sıvasspodan cacık olmaz rıza varken sıvasspor mersedes gıbı soforu rıza arabayı ferrarı yapsan ne olacak sofor araba surmeyı hıccc bılmıyor sonumuz cok kotu vasat takımları bıle yenemıyoruz.
6 ay önce beşiktaşla sivasspor anlaşacaksa bu bir an önce olmalı diyen RIZA ÇALIMBAY,
Bugün kalkıp KAMİLİN yaptığı açıklamaya senin ayıp bişey deme hakkın var mı Ayrıca adam senden daha seviyeli ve makül bir açıklama yapmıış:ma d:
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58musab58'a Teşekkür Ediyor...
iyi oynayan groseçkiyi sözleşmesi bitiminde 5 milyon € dan aşşağı satmayız şöylede gerçek var groseckiyle rıza hoca arasında sanki soğukluk var futbolcuda isteksizlik var şuanda teklif 3 milyon€olursa verilmesinden yanayım hamdallah o boşluğu doldurur üstünede 2 3 oyuncu daha alırız bu saatten sonra groseckinin sivasa katkısı olacağına inanmıyorum