Rıza Hoca bu takımdan gitmedikçe Sivasspor'a refah yok! Bu kadar düz mantık, zihniyetsiz! taraftarı küçük gören! ahlaksız bir teknik direktör görmedim ben! Yazıklar olsun o adamı bu takımın başında tutanlara takım 2 maç iyi oynadı o da büyük takım olduğundan! paçayı kurtardı şimdi gel paşaya yenil! yeter artık ya :@
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sivasfutbol'a Teşekkür Ediyor...
sivassporumuzu oynadığı oyundan dolayı tebrik ederim en azından beraberlikti maçın sonucu...takım olarak iyiydik bence ama bireysel olarak aynı şeyleri bu hafta söyleyemem..erman kendini büyük maçlar için hazırlıyor bunu bir kez daha görmüş olduk..ziya vasat oynuyor 2-3 haftadır..kalecimiz her geçen gün iyiye gidiyor ve defans ta iyi sayılırdı bugun.. bizim bugun kü eksiğimiz kasımpaşanın kamil-atıf-erman üçlüsünü iyi marke etmesiydi doğal olarak da karaoğlan birşeyler yapamadı aslında o da istekli idi..kasımpaşa iyi oynamadı sadece oyuncu değişikliği ve dallamamı ne onun bireysel oyunu ile sonuca ulaştı..
şunu da görmüş olduk 1-0 geride değil maç 5-0 olsun Rıza Calımbay uğurdan vazgeçmiyor..piech bence hazır bir oyuncu artık bu saatten sonra İNERMİSİN-ÇIKARMISIN oynarız...
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı etlidöktürek'a Teşekkür Ediyor...
mücadele çok güzel atıf biraz soguk kaldı.. eneramo elinden geleni yaptı ama 90 dk sonunda şunu rahatlıkla söyleyebilirim benim düşüncem piech son 15 dk oyuna alınıcak oyuncu degil alıyorsan ikinci yarının başlarında al... saglık olsun bu hafta gecti artık ne kadar ah çekcekde geçti önümüzdeki hafta inşallah bjk karşında güzel futbol güzel oyunla puan yada puanlar alırız....
Murat Akça her maç atılmaya aday.....Bir türlü oyunda kalmanın önemli olduğunu öğrenemedi...
Tek suçlu Murat değil...oyuncularımız gol yollarında çok yetersiz kalıyor...Buna çözüm bulunamadı...
Sağlık olsun diyecek bir durumumuz yok..Mutlaka her maçta puan almalıyız...