bunlar nerden tff nin başına geçtiyaw tam komedi bunlar hiçbir kurumu düzgün değil hakemler birer facia aldığımız 1puan yeterli değil rakip 10 kişi kalsa sivas oyunu yıkmış rakip sahaya belki golü bulacak belki yiyecek bilinmez tekrar edilmeli ya 3 puan alırız yada 1 puanı verriz bukadar korkmanında anlamı yok ,gerçi tekrar etmeyecekler orası ayrı tabi
bir kural hatası yapılmadığı kalmıştı sivas kazanmasında ne yaparsanız yapın mı demişler anlamadım gitti hep bir garip çelişkili durumlar aldı başını gidiyor ligde üst sıralara cıkmayı geçtik kupada da final oynatmamak için elinden geleni ardına koymayacaklar şüphesiz
Hakem raporuna Ermin Zec itiraz etti diye sarı kart verdim demiş, yani tekrar olayı hikaye. En kolay kurtuluş buydu, kurtuldular da kimse daha birşey diyemez bu noktadan sonra
Bu Konuda nightmare58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Hakem raporuna Ermin Zec itiraz etti diye sarı kart verdim demiş, yani tekrar olayı hikaye. En kolay kurtuluş buydu, kurtuldular da kimse daha birşey diyemez bu noktadan sonra
Minare ve kılıf hikayesi.Kancık yenilmez diye özlü bir söz var.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...