Alıntı:
gdodeğilyiğido Nickli Üyeden Alıntı
Alınan bu 6-0 lık sonuç Rıza Hoca'yı kendisi istese bile gelecek sezon bu takımın başında tutamaz. Kaldı ki kendisi de zaten Sivas'ta misyonunu tamamladığını düşünüyordu. Dört-beş hafta önce bir grup taraftarın istifa çağrısı yaptığı iç saha maçından sonra zaten istifasını başkana vermişti. Başkan da sezon sonuna kadar kalmasını rica etmişti. Rıza Hoca'yı verdiği hizmetlerden dolayı istifa sesleriyle değil alkışlarla yolcu etmeliyiz. Yarın kendisinin başkanla görüşüp istifasını sunacağını düşünüyorum. Ama velev ki etmedi,Karabükspor maçının sonuna dek beklemeli ve maçtan sonra alkışlarla uğurlamalıyız.
'Çalımbay İstifa! ' demek bize yakışmaz.
1) Rakiplerimize Sivasspor kendi evladını yuhalayarak ağlatarak gönderdi dedirtmemeliyiz. Bunu Muhsin Ertuğral'a ve Bülent Uygun'a yaptık ama Rıza Hoca'ya yapmayalım.
2) Karabük maçından alacağımız bir mağlubiyet bizi küme düşürür. Maça TS maçı hiç olmamış gibi tekvücut çıkmak,takımı desteklemek ve herkesin hesabını maç sonuna saklaması gerek.
Bu hem ligde kalarak gururlarını ve kariyerlerini kurtarmak şansı elinde olan futbolcular ve teknik ekip için hem de biz Sivasspor sevdalıları için olmazsa olmazdır.
Sadece Karabükspor maçına odaklanıp o doksan dakika sonuna kadar bu istifa konusunu buzdolabına kaldıralım.
|
merak etmeyin, karabük maçında kimse rıza istifa diye bağırmaz, çünkü tribünde taraftar olacağını sanmıyorum! bu rezaletten sonra kimseyi tutup tribüne çekemezsin. ben gelecek taraftar sayısını söylüyorum: maksimum 500-600!