Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı
şimdi de bahane taksit imkanının olmaması mı oldu? kaç kuruş ki şu kombineler taksit isteniyor?
duyan da bir kombine için üç-dört milyar para isteniyor sanacak? üç kuruşluk kombineyi almamak için üç yüz takla atılıyor. yazık!!!!
|
50 TL'lik Lisanslı formamı almak ve kulubümüze destek için İstanbul'dan Sivas'a gidip kulüp binasının oradaki storemizden forma almaya gittim ve storemiz kapalıydı! Sivasspor forması ve ürünleri satmamak için üç yüz takla atan Sivasspor yönetimini de ben kınıyorum. İstanbul'da milyonlar var ve web sitesi yok storemizin. Olsa şaşardım. Memleketimizde ki storemiz de kapalı zaten. Eee bu taraftar kulubüne nasıl yardım olacak bir düşüncesi olan var mı?n
Sivas'ımızda TaraftarClub'dan formamızı buldum. Buldum ve dert yandım yanmasına ama esnaf benden daha dertliydi! Çünkü, benim gibi binlerce insanlar varmış ve adam başka kuluplerin formalarını daha çok satmaktan rahatsız. Çünkü bizim formamızı alıp satabilmek için binlerce takla atmasına neden oluyorlarmış yönetimimiz. Sevgili Osman Ülker abimiz o kadar mütevazi ve kişilikli adam ki bizim gibi memleketine gelip forma ya da vs Sivasspor eşyaları alarak kulubune destekçi olmak isteyen insanlara sınırlı hizmet verdiği için kendisi de çok üzülüyor. Ama en azından Formasız bırakmıyor... Osman abi; "Bileklik yaptırıp satmak için İstanbul'da yaşayan Yahudi bir iş adamından izin almamız gerekiyor. Ve bu durum bizim canımızı acıtıyor. Sivasspor yönetimine defalarca sesleniyoruz bu işi gelin biz Sivas esnafına bırakın. İşi anlayanların ellerine teslim edilmeli Sivasspor'umuzun ürünleri. En azından pazarlanması daha kolay ve daha çok insana daha hızlı ulaşmasını sağlar ve memnuniyetlerini sağlarız. Bir yandan kentimiz ve kentimizde ki esnaflar diğer yandan da Sivasspor'umuz ekonomiksel olarak rahatlar." Ama bizler sesimizi duyuramıyoruz. Sizlerinde bu konu da bizlere destekçi olmanız gerekiyor. Sesimizi duyurun....
Anlıyor musun kardeşim. 200 tl'lik alışveriş yapabildim ancak... Daha fazlasını yapmak isterken...