Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: #SivassporSponsorİstiyor
Alt 31.07.2013, 23:44   #21
EneS ElmaS
Tecrübeli Yiğido

EneS ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

335 Mesajına 839 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 EneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: #SivassporSponsorİstiyor

Size soruyorum; sizce Sivas geçen sene Riga Boya'dan kaç para aldı reklam için? Bence 300.000€'yu geçmez. Evet kabul, iyi para, ama 1-2 galibiyet ile bu parayı zaten alıyoruz dolayısıyla pekte büyük bir gelir kaynağı olduğunu düşünmüyorum.

Onun yerine yardım kurumlarının bedavadan reklam yapmak daha mantıklı gibi. Mesela Kızılay veya Kimse Yok Mu gibi kurumlara az biraz bağışta bulunup reklamını yapalım. Hem işimiz o yardımların hürmetine belkide rast gider

Kabullenmeliyiz; burada 3 büyütmüşler hariç kimseye bir sponsor çok fazla para vermez, maalesef bu acı gerçek. Bir galibiyet ile edineceğimiz bir miktar para için böyle kampanyaya gerek varmı? Bence hayır.. Ama yinede birlik beraberlik olması adına bir tweet attım..!
EneS ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda EneS ElmaS'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.07.2013, 23:46   #22
mcevahir
Acemi Yiğido

mcevahir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

26 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mcevahir isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ben de twitter da destek versem de yalnız olmamak için desteklemenin faydası olduğunu düşündüm. Sanırım yarın tag değişecek bunu biraz daha Sivaslının kendi şehrinin takımını tutmasına çevirirsek daha iyi olur. Zaten daha büyük sıkıntımız bu.Bu başlık altında birleşmek bizi daha güçlü kılar.
Alt 01.08.2013, 00:12   #23
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1355 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

Bence guzel bir kampanya. Destek vermek lazim.
Alt 01.08.2013, 00:48   #24
furkancfc
Tecrübeli Yiğido

furkancfc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

414 Mesajına 689 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 furkancfc FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kimisi hak verir kimisi hak vermez bu kampanyaya. Bende hak vermiyenlerdenim. Sivasspor öyle sponsor arıyacak takım değil. Takımın imajını zedeliyecek bir kampanya. Yok sporsor bulamıyorlar yok şöyle yok böyle diyenler çok olacaktır. Hele bir lig başlasın şöyle alalım 3 hafta üst üste galibiyet o zaman hepsi tek tek sıraya girer. O yüzden böyle şeyler takımı küçümser gerek yok.
furkancfc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda furkancfc'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.08.2013, 01:08   #25
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI

Bende katildim ve yaklasik 100-120 tweet attim twitter izin vermeyene kadar yarisi kadarda retweet yaptim.
Bence cok güzel oldu, taraftar olarak sosyal medyada belki ilk defa bu kadar toplanip tepki gösterebildik!!

Kücük düstük diyenlerede bir kac cift lafim olacak:
Evet TT listesine girmek istedik cok tweet attik ve Ceyhun Yilmaz, Hadise, Ertem Sener, Ibrahim Toraman, Erman Kilic gibi kisilerin retweet yapmasini istedik ama en azindan biseyler yaptik, sesimizi duyurduk, Sivasspor taraftari herseyin farkinda mesajini verdik !
Gecen sezon yaklasik 5 hafta sonunda formamizda sponsor reklami vardi neden yine 5 hafta gecmesini bekleyelim? Sponsor lig baslamadan kesinlessin ki, bir an önce formalara basilsin ve gurbetcilerde izindeyken satisa sunulsun degilmi??? Riga Boya en akillisini yapti: bekledi ligin baslamasini ve haftalar 5'i gösterince geldi sponsor oldu neden? Koskoca Sivasspor acikta kalmisti daha uygun bir ücreti dahi kabul etti yeterki sponsorumuz olsun düsüncesiyle!
Bugün yaptigimiz tweet olayi sponsoru olmayan baska anadolu takimlarinida hareketlendirdi Bucaspor gibi mesela, ve bunun öncülügünü biz, YIGIDOLAR yapti...
Utanacak birileri varsa o da koskoca Sivassporumuza lige yaklasik 15-20 gün kalmisken, sponsor anlasmasi yapmayanlar ve baska takimlar forma tanitimi bile yapmisken sponsor olmadigi icin forma basamayanlar!

Kücük düsürüldük diyosunuz ama Mecnun baskan medyaya acik acik söylemedimi sponsor lazim kimse destek cikmiyor diye??? BASKANIMIZ BILE ACIK ACIK DIYORKEN bizim yaptigimiz kesinlikle DOGRUYDU!! Taraftar olarak elimizden geldigince sosyal medyadan yerlisiyle, gurbetcisiyle Baskanimiza destek ciktik!
Bir baska gün yine yapacagiz ve yine twitter beni durdurana kadar tweet atacagim!
Bu da benim görüsüm, karsi cikan olacakmi merak ediyorum ve bu konuda cok cabuk sinirleniyorum Sivassporumuzun bu hali benide olumsuz etkiliyor!
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı münihli_58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.08.2013, 01:46   #26
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Çatlak sesleri boş verin arkadaşlar kampanyaya devam arkadaşlardan duyduğuma göre twitter sayısı 5 bini geçmiş çok müthiş bir rakam bu .Sivas sporun sponsora ihtiyacı yok diyen arkadaşlara sesleniyorum; sivas sporun yönetimi bile sponsor ararken sizlerin bu şekilde düşünmesi normalmi?
Engel olmayın,destek olun
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.08.2013, 02:21   #27
rapge
Yiğido

76 Mesajına 137 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 rapge Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
5sekız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben herkesden daha sıvaslıyım kafanı yorma burda yazmayla çızmeyle sıvas lı olunmazz
Sosyal medyanin gucu tum dunyada geciyor bu bir gercek.
Bugun biz bunu yaparsak bir seyler basarabiliriz. İste o yuzden bunu yapmaliyiz. Yapmaliyizki bunu gorenler destek olmali.
Bizim elimizden gelen bu. Bunda utanilacak bir durum yok. Rezil olacakda bisey yok.
Zorla kimse birsey yapmiyor, kafasina silahda dayanmiyor yap diye. Yapana da eyvallah yapmayana da. Tercih herkesin kendi tercihidir...
Alt 01.08.2013, 10:09   #28
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivasspor büyük camiadır. Yalvararak sponsor almaz formaya. Biraz kendinize gelin beyler!
Gelin sponsor olun diye yalvarırsalar gelenler çok ucuza bu işi halletmek ister.
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda astaravisa'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.08.2013, 12:41   #29
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

Dün 2500 tweet atıldı bi o kadar da RT yapıldı,TT listesine giremedik,
Alt 01.08.2013, 13:22   #30
RsT4
Yiğido

RsT4 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 540 RsT4 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Herseneki tartışmalar . Sivaslı işadamları ne zaman destek verdilerki ! Zamanında bu takım yalnız bırakılmasaydı 2 Sene üst üste şampiyonduk.
RsT4 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
#sivassporsponsorİstiyor