Kısaca belirtmek gerekirse....
Kalecimiz
Borjan çok büyük sayılabilecek bir hata yaptı ama bu gol olabilirdi. Lige tam anlamı ile hazır değil...
Cicinho çok iyi ve rahat oynuyor. Burhan ile çok iyi bir uyum sağlamış.
Ziya Erdal vasatı aşamadı.
Manuel Da Costa her an başımıza büyük belalar açıp eksik bırakacak gibi oynuyor. 2/2 yaptı ve haftayada 3/3 yapacak gibi. Navratil hazır ol.
Ümit Kurt, bu sene çok iyi başladı çok iyi gidiyor, süslemesinide yaptı.
Kadir Bekmezci, kaptanlığa yakışıyor, tek oynadığı zaman üzerine ön libero yok. Birazcık form tutmamış ama 1-2 hafta sonra oda olacak.
Adem Koçak, tek top ve risksiz oynadığı zaman oda Kadir gibi kaltesini gösterecek.
Taouil, henüz hazır bir görüntüsü olmamasına rağmen top aktarmasında servis yapmasında sorun yok gibi. Aynı videolarda izlediğimiz gibi.
Aatıf, çok şahsi çok bencil oynadı. Tahammül sınırlarını zorlamasına rağmen sempatisi ile notu kırılmadı.
Burhan, maçın adamı diyebilirim. bazı dakikalarda yayından koptuğum zamanlar hariç her pozisyonda canla başla mücadele verdi. Golünü attı selamını çaktı. Helal olsun...
Utaka, şu bir gerçekki henüz hazır değil. Oransal olarak ifade edersek yüzde 30-40 gibi... Ben özellikle geçen sene 2-3 maçını seyretmiştim. Nerde o Utaka... Onun yarısı bizde olsa deli ederiz kaleleri. Ama ibreyi yukarı çıkardığı zamanlar oda olacak inşallah....
Roberto Carlos oyuna müdahele etmedi. Galiba 2-0 oldukdan sonra dakikaların 80 üzerinde oyun soğutmak amaçlı düşündü değişiklikleri. Çünkü o zamanlarda Konya baskısı artmıştı. Değişen bir sistemi var. Bir kere uzun toplara pek fazla rağbet etmiyor. Henüz daha oturmamış ama bunun üzerinde durduğu belli oluyor. Varlığı güven veriyor sanki.. Tebrikler hocamıza....
Hüseyin Göcek oyun genellemesine yayarsak vede birde galibiyetimizde düşünülerek!!!

pek fazla etkisi olmadı. Sadece bir penaltı pozisyonu birde Konyanın pozisyonunda itirazlara maruz kaldı. Özellikle çizgi hakemleri bu sene onları oldukça rahat ettirecek gibi...
Taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Kale arkalarıda tam dolmadı ama gözle görünür bir artışımız söz konusu. Tabii gurbetçilerin de dönmesi ile bunda inşallah bir düşüş gerçekleşmez.
Özetle Sistemin oturması, ve form grafiğimizin yükselmesi için zamana ihtiyaç var. Bu aralar alacağımız puanlar bizim gardımızı diri tutmamıza neden olacak diye düşünüyorum. Hadi hayırlısı...