Cevap: Tepkisiz toplumuz...
bozuk düzende sağlam çark aranmamalı,bu tür kazıklar sadece sivas stadında değil her stadda vetüm hayatımızda geçerli ,bizim milletimiz kadar fırsatı kazanca çevirme hastalığı ve becerisi başka milletde yoktur,eskiden millete ucuz meyve sebze yedirmemek için denize dökerlerdi,insanların ençok ihtiyaç duyduğu gıdaları saklarlardı , çay ,şeker,benzin ,gaz,tüp vs stok edip karaborsa fiyattansatarlardı,bugün gsm şirketleri,elektrik daıtım şirketleri millete öyle bi kazık atıyorki aklınız durur,bu staddaki kazıkların benzeri yollardaki restaurantlarda,havalimanında yaşanıyor,siz havalimanında iftar açmak için 1 simite 5 tl ,1 bardak suya 3 tl verinde, yolda 1 kepçe çorbaya 7tl,1 tabak makarnaya 7 tl 1 kase pilava 7 tl verinde nasıl bir soygun düzeninde yaşadığımızı yaşatıldığımızı görün, bu çayı 1.5 tlye satan adama niye böyle desen ağlaR, ben bu büfeye kaçpara kira veriyorum biliyormusunuz, temizliğini yapıyorum vs vs deyip kendini haklı çıkartmaya çalışır, dediğim gibi bozuk bir düzende sağlam çark bulunmaz herkes kendine göre haklı
|