Tekkelime ile mükemmel deplasmanda 4-0 daha ne denebilir teknik heyetinden futbolcusuna takımı Antep dede yalniz birakmayan cefakar yiğido kardeşlerime kadar hepsine teşekkürler
Bundan 3-4 hafta evvelki bir yorumumda bu takim ilk üçe yerleşir demişdim hamdolsun Yüce MEVLAYA 10.haftanın sonunda ilk üçdeyiz
İlk yarının başlarında ümit in kritik müdahaleleri Sivasspor'u maça ortak etti defam ve hücum olarak çok iii oynadık Cicinho ayrı bir güç müthiş ortalar yapıyor Aatıf I'n performansı süper sahanın heryerinde ziyanın bindirmeleri Hakan'ın kafa vuruşlarında ki ustalığı maşallah takım çok iyi ben kazanacağımızı düşünmüyordum ,tek endişen takımda sakatlar baya çok dikkat edin futbolcularda bant çok fazlaydı yedeklerin yetersizliği as kadroyu çok yıpratıyor
Bugün ki maçta içimi burkan bir gelişme ise Bülent Uygun'du... Çok büyük başarıları birlikte yaşadığımız Bülent Hoca'yı başka bir takımın başında bize karşı rakip olarak görmek bana değişik duygular hissettirdi aynı duyguları Mehmet Yıldız'ı da Sivasspor'a karşı mücadele ederken izlediğimde hissetmiştim ne diyelim hayat bu...
gardas üzlmeye gerek yok bundan 1-2 sezon önce calistirdigi takim sivasa gol attikca bülent hocs nasil seviniyordu
Şampiyonluğa oynadığımız yıl hiç iddiası olmamasına rağmen ''it'' gibi oynayan satılık antep'e en büyük tokatı vurduk Helal Olsun Gardaşlar !! 4*4 Antep'e selam, Yola devam Avrupaya....