Cevap: Antep'te Uygun dönemi bitti
[QUOTE=34MUAMMER58;884165]öncelikle şunu belirtmek lazım ,bülent uygun sivassporun süperlige çıkmasında ,ligde kalmasında ,avrupa kupalarına katılmasında ,şampiyonluğa oynamasında ve yaptığı yanlış kadro revizyonuyla düşme hattında mücadele etmesinde başroldeki insandır,eleştiri yapacak arkadaşların bunları dikkate almalarını diliyorum,sivasda başarılı olupda başka takımlarda başarılı olan bir hocayı hatırlamıyorum,sivassporu 3.ligde şampiyon yapan murat özgen şimdi nerelerde bilen yok,bizi lige çıkartan ismail kartal bizden sonra çalıştığı hertakımdan kovuldu kapağı tekrar fb ye attı,bizde başarılı sezonlar geçiren bülent uygunda çalıştığı tüm takımlardan kovuldu ,üzüntüm sadece bülent hocayadır ,antepin 3.lige kadar yolu var,sivas gibi bişehirde başarılı olupda antep gibi şehirde niye başarısız olmanın iyi irdelenmesi lazım,ibrahim kızıl ile mecnun başkanın arasındaki adamlık farkını,iki şehir taraftarı arasındaki kalite farkını iyi bilmeklazım ,keramet hocada değil şehirdendir,ayrıca ömrüm boyunca şuna inanırım haram paralar eninde sonunda bişekilde çıkar ,bu ligde memleketi hortumlayan,esrar eroin paralarını aklamak için başkan olan,yasadışı yollardan kazandığı paraları aklamak için başkan olan,açık açık şike yaparak sivassporun yada başka takımların hakkını gaspeden takımlar şimdi nerelerdeyse antepte onların kaderini paylaşacaktır, bu kaçınılmaz bülent uygun hocaya geçmiş olsun,antepede düştüğü yere kadar yolu açık olsun diyorum[/
kardeş üzülme alınma ama senin karakterinde bülent uyguna eşdeğer sanırım ismail kartal hangi takımdan kovulmuş açıklarmısın senin düşündüğün gibi hoca olmuş olsa 11 haftada en yakın rakibine bu da galatasaray ki 9 puan fark atabilirmiydi bu başarının altında ersun yanaldan çok ismail kartalın rolü daha fazladır geçen sezon ki uefa yarı finalini hatırlatırım bırakın nankörlüğü...
|