Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Santrafor İhtiyacımız Yok
Alt 12.12.2013, 14:26   #21
legolass
Tecrübeli Yiğido

legolass - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

322 Mesajına 672 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 legolass FAZLA SÖZE GEREK YOKlegolass FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Santrafor İhtiyacımız Yok

Ben bu konusmaya olumlu taraftan bakmak istiyorum belki taktikseldir. cunku henuz trsnsfer donemi gelmedi 3 mac daha var. eger biz su bolgeye bu bolgeye oyncu alacagiz derse kadrodaki oyunclarn morali bozulablr kafalarnda soru isareti kalabilir. simdi disardan kadroyu hic bilmeyen biri bu konusmayi okusa heralde kadro cok genis baska oyuncuya gerek kalmaz diye dusuneblir.ama oyle degil. kulubeye bakiyorum oyuna etki hic isim yok. oyuncu degisikliklri zatn 90. dakikada yapiliyor. son 3 mactir ziyann yoklugu inanilmaz sekilde hissediliyor. yerine oynayan aydin sol acik oyuncusu bayaa kademe hatasi yapiyr bol bol hata yapiyor.orjinal yeri sol bek olan eren aydin evlere semlik. hayrettnden cok basimiz agridi yerine getirilen adama bak! hayrettn duraydi en azndan jubilseini yapardi. sag bek yine oyle. xicinhonun basina bisey gelsn diye dua etmkten baska sansmz yok. orta sahada ademin yoklugu bile belli oluyor. sagda burhan ne yapiyor anlamak guc. utaka ve djebbour denen adamlar gol atsin diye alindi attiklari da costa kadar!!!

velhasil kelam biz bu kadroyla degil ilk 5 ilk 10a tutunursak iyidir. carlos 1-2-8 oynattigi surece her mac farkta yiyeblirz farkta atablrz. carlos ilk geldgimde heralde iyi savnma yaptirr dedk ligin en ktu savnma yapan takimi oldk.orta sahada sefams yapan takim bir uzun topta her takimdan gol yiyor. kusura bakmayin ama biz en az 5 macta 5 yerdik. rakiplern becrksizligindn iyi yirttik. ama eger acilen duzltilmezse hedflern hicbirine varilmaz.murat erdogan ve ekibinn yaptigi guzel bir transfer henuz gormedik.aldiklari adamlar yedek kulubesnde paslandi. ara transfer donemndede isabet tuttrmak zor olacagindan isimiz samsa kadere kalir!

simdi birileri cikip yine ayni laflari soylerler.yok felalet tellali yok sivasli deglsn falan. ama bu soyledklermn hepsi gercek. ben olmayan biseyi soylemiyorum.
legolass isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda legolass'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.12.2013, 14:37   #22
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

adam gibi iş yapan futbolcu alyız sonra maçı kaybettiğiniz zamanda hatayı olmadık yerlerde ararız
Alt 12.12.2013, 14:52   #23
existence
Yiğido

existence - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

113 Mesajına 224 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 existence ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Defansta Da Costa 4 gol atmış, Forvetlerimiz Utaka ve Dcebbur ikisi toplam kaç gol attı ?
existence isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda existence'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.12.2013, 14:55   #24
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Bu nasil anlayis ?
Murat kardesm bu takimin teknik direktorlerden bir tanesi sin ama hic kusura bakma sen bu islerden anlamadigini bu sozunle ifade ettin.
Kardesm ya sen sivasspor u izlemiyorsun yada taraftar.
Benim 5 yasindaki yegenim bile bu takimin golcusu yok diyor sen nasil ihtiyac yok dersin ??
Ben burdan sunu kesinlikle soyleyebilirim.
Ya bu takima adam gibi bir golcu alirsiniz devre arasinda ve sivasspor sampiyonluga oynar.
Yada almazsiniz bu takim ligte kalmaya mucadele eder.
Ben acikcasi biktim golcusu olmayan sivasspor izlemekten.
Ve bu aciklamanizi gereksiz ve sacma buldum.

Ayrica santrafora gerek yok demenizin sebebi sivasspor un buraya kadar gelmesi ise cok yanlis dusunuyorsunuz golcu olmadan bu takim ilk 5 e giremez birakin ilk 10 a giremez.
Tavsiyem adam gibi fiyati uygun bir golcu almanizdir.
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.12.2013, 15:01   #25
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

sağ ve sol beke kesinlikle ihtiyacımız var külübemiz bu mevkilerde yetersiz dereli çok beğendiğim bir oyuncu ama artık yetrli değil santrafor alınması gerekiyor utaka santrafor değil zaten murat santrafora ihtiyaç yok derken ben şaşırdım kpaşa maçında santraforsuz oynadığımızı unuttu zaarki
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 4eylül'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.12.2013, 15:05   #26
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 580 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bizde Transfer isni yürüten futbolcuyu bulan kim bu arkadasimiz bulunan futbolcunun gecmis kasetlerini ve kariyerini hicmi arastirmiyor hani taa güneyamerikadan buldugunuz rengiffo neden fos cikti utakada öyle bu istenanlayan birisi iseniz bunlar ne verdigimiz paralara yazik degilmi biraz dikkatli olalim lütfen hatir gönül meselesi yapmayalim.
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Külhan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.12.2013, 15:11   #27
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Külhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bizde Transfer isni yürüten futbolcuyu bulan kim bu arkadasimiz bulunan futbolcunun gecmis kasetlerini ve kariyerini hicmi arastirmiyor hani taa güneyamerikadan buldugunuz rengiffo neden fos cikti utakada öyle bu istenanlayan birisi iseniz bunlar ne verdigimiz paralara yazik degilmi biraz dikkatli olalim lütfen hatir gönül meselesi yapmayalim.
Anlamiyorlar abi demekki bu isten anlayanlar gecmeli isin basina tecrübe lazim bu islerde.
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.12.2013, 15:15   #28
cemahmety
Usta Yiğido

444 Mesajına 750 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 599 cemahmety FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
FirtinaK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Vay be böyle Djebbour´a, böyle Utaka´ya eyvallah öylemi? Kusura bakma ama böyle anlayisa yaziklar olsun diyorum. Demek bir defa 90 dakika oynatilmayan Abdulkadir basarili degil ama sürekli oynayan vede rezilleri oynayan Djebbour ve Utaka´ya eyvallah öylemi?

Haydi bu iki beceriksiz yabancininda gönderilmesini istesen anlarim ama senin yaptigina cifte standart denir. Sana göre bunlarin neresi Abdulkadir´den daha basarili kendilerine onlarca sans (90 dakikalardan bahsediyorum, öyle son 5 dakikayi saymam ben) verilmesine ragmen?

Yine beni bazilari hor görecek gercekleri söylüyorum diye ama ne yapayim gercek bu, bizde yabanci hayranligi var, halbuki kendi insanlarimiza onlara verdigimiz degeri versek belki Cihan´i, belki Abdulkadir´i kazanabiliriz, hatta Ahmet Aras´a bile futbolcu gözüyle bakmadi bazilari. Neyse bazi insanlarda fikirler sabitlesmis. Kisacasi El insaf diyorum...
Hocam Utaka ve Djebbour'un kaliteleri her zaman bişey yapmak üzere hazır ve bşieyler vaadediyor. Djebbour direk gol olarak katkı sağlayamıyor şu sıralar ama GS maçında attığı golü bu ligde kaç adam atabilir veya bazı golle sonuçlanmayan klas kokan hareketleri var. Utaka'nın performansından memnun değilim ama bu sene çok fazla sakatlandığı için öyle oluyor emin ol. Abdülkadir bu oyuncuların standardın da değil Carlos oyuna almaya bile değer görmüyor bu çok net belli
cemahmety isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cemahmety'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.12.2013, 15:30   #29
psychology58
Tecrübeli Yiğido

psychology58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

400 Mesajına 810 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 556 psychology58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Utaka ve Djebbeur'dan istediğimiz verimi alamadık bu kesinlikle doğru ama transferi yapan adamları da eleştirirken biraz insaflı olmak lazım. Bu oyunculardan biri Yunanistan gol kralı diğeri de Fransa şampiyonunda bir sezonda 30 maça çıkmış bir oyuncu. Bu iki oyuncu da alınırken bende dahil bir çok taraftar çok mutlu olmuştu. Tek eleştirdiğimiz nokta bu iki transferinde geç yapıldığıydı. Yoksa bu iki oyuncunun kalitesine hiç kimse bir şey diyemez. Belki kan uyuşmazlığı oldu, belki başka nedenlerden dolayı oynamıyorlar ama lütfen eleştiri yaparken biraz daha insaflı olalım. Çünkü bu iki oyuncuyu da Sivas'a getirmek kolay iş değil.

Son olarak Murat Erdoğan'a katılmıyorum. Belki yabancı olmasa bile bize bu ligi tanıyan, ayağında top tutabilen bir forvet şart. Bence bu isimde Semih Şentürk...
psychology58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda psychology58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.12.2013, 15:30   #30
metee58
Yiğido

73 Mesajına 104 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 430 metee58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bana göre santrafora ihtiyacımız var.Kanatlarımız çok iyi ama ileride kimse yok.Utaka gol atamıyor rafik yetenekli ama uyum sağlayamadı
metee58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda metee58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
santrafor, santrafora, İhtiyacımız