Alıntı:
FirtinaK Nickli Üyeden Alıntı
Vay be böyle Djebbour´a, böyle Utaka´ya eyvallah öylemi? Kusura bakma ama böyle anlayisa yaziklar olsun diyorum. Demek bir defa 90 dakika oynatilmayan Abdulkadir basarili degil ama sürekli oynayan vede rezilleri oynayan Djebbour ve Utaka´ya eyvallah öylemi?
Haydi bu iki beceriksiz yabancininda gönderilmesini istesen anlarim ama senin yaptigina cifte standart denir. Sana göre bunlarin neresi Abdulkadir´den daha basarili kendilerine onlarca sans (90 dakikalardan bahsediyorum, öyle son 5 dakikayi saymam ben) verilmesine ragmen?
Yine beni bazilari hor görecek gercekleri söylüyorum diye ama ne yapayim gercek bu, bizde yabanci hayranligi var, halbuki kendi insanlarimiza onlara verdigimiz degeri versek belki Cihan´i, belki Abdulkadir´i kazanabiliriz, hatta Ahmet Aras´a bile futbolcu gözüyle bakmadi bazilari. Neyse bazi insanlarda fikirler sabitlesmis. Kisacasi El insaf diyorum...
|
Hocam Utaka ve Djebbour'un kaliteleri her zaman bişey yapmak üzere hazır ve bşieyler vaadediyor. Djebbour direk gol olarak katkı sağlayamıyor şu sıralar ama GS maçında attığı golü bu ligde kaç adam atabilir veya bazı golle sonuçlanmayan klas kokan hareketleri var. Utaka'nın performansından memnun değilim ama bu sene çok fazla sakatlandığı için öyle oluyor emin ol. Abdülkadir bu oyuncuların standardın da değil Carlos oyuna almaya bile değer görmüyor bu çok net belli