3-1 aldığımız maçı tekrar seyredin.Kötü bir takım olan Rize bir daha hiç bir maçta bu kadar gol pozisyonu bulamazlar.Tipik Rıza takımı.Pas yapmayı o kadar önemsemiyor ama Rizede bu sefer Kıvanç dışında prese yönelik futbolcusu da yok.Elinde Hurşut var,bizim sol bek Aydın ve oyuna Hurşutla başlamıyorsun.Neyse geçen seneki alışkanlık biz hala Rızayı eleştiriyoruz ama karşımızda kötü bir takım varken biraz da hakemin ittirmesiyle kopardık maçı.Aydın bek olarak da hatırı sayılır top kayıplarına devam etti ama adeta Carlosu illa niye oynattığına dair savunma olacak şekildde son golümüzün ortası ve başı gerçekten şahaneydi ama bu Aydın ın illa oynasın diye sol bek olmasını açıklamıyor.Öyle pozisyonlar olduki beceriksiz Rizespor futbolcuları düzgün pasla o kanada dönebilseler kaleci ile zaten karşı karşıya kalacaklardı.Çünkü seyredin pozisyonları Aydın rakip futbolcuların arkasından bile gitmiyordu.Gerçi bir kaç kez de kaldılar ama dedim ya bu seyrettiğim Rize gerçekten çok kötü.Koşu kalitemiz zannedersem bu sefer iyiydi.Mehdi ve Hakan Arslan ı beraber oynatmama nedeni Carlosun sanırsam orta sahada iki çalışkan ismi bir arada istemiyor.Çünkü ikiside maç istatistiklerinde hep takımın en çok koşanları.Bizim takımın en öne çıkan tarafı pas kalitesi.Bu da sanırım çif kaleden başka bir antreman yapmamalarından kaynaklanıyor

.Yalnız takımda sanırsam ceza sahası içi ve çevresinde paslaşmak yasak.Öyle pozisyonlar olduki, bi pas daha yapılsa boş kaleye atılacak bu maçta da en az 4 pozisyon vardı.Şu çift kalelerde bence bunun üstünde durulmalı.Navratili geriye çekip şu Da Costayı biraz ileri atsak.En azından Da Costa orda oynuyor diye rakıp takım göbeğe yerleşir kanatlar açılır.Bi de Ziya artık gelsin takıma.Çünkü Carlos un inatçı bir kişiliği olduğu kesin ve Aydın bile artık kendini solbek zannedecek.Burhan özel tebriği hakeden futbolcu idi bugün.Herşeye rağmen takımı tebrik ediyorum ama yinede bi defans problemimimiz olduğunu kimsenin gözardı etmemesini diliyorum