Katılmadığım tek konu '' olmyan şike'' söyleminizdir..Şikenin olduğunu en az benim kadar biliyorsunuz...Bunun dışında söylediğiniz her cümleye her kelimeye sonuna kadar katılıyorum
bursasporun şampiyon olduğu sezonda da şike vardı, açık ve net...
AYRICA ŞU KONUYU ISITIP ISITIP BURDA YENİ BİR KONUYMUŞ GİBİ AÇIP DURMAYIN...hatırlarsanız bu küme düşürülecekler palavrası dava ilk başladığında da vardı hala var...ısıtıp kafa bulandırmaya gerek yok...düşecekse de diğerleri düşünsün bizi ilgilendiren bişey yok, bunu anlayın artık!
__________________ ...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı DOGU_BEY'a Teşekkür Ediyor...
daha önce de yazdım savcılığa şikayette bulunan bütün bu kaos ortamını oluşturan recep özcanın ta kendisidir. bu adam zamanında fenerbahceden kovulmuş aziz yıldırımı yıpratmak için elinden geleni yapan bir adamdır. tabi yanında sivasımızı da yaktı p.. kurusu
Bu saatten sonra her an her şey olabilir hiç şaşrmam uefa zaten bize ayar oluyor kaldı ki gixli devlet vs. Filan işe el attı olay çok farklı boyutlar aldı korkuyorum arada bizide kaynatacaklar diye
Ne tesadüftrki başbakan adalet bakanlğna talimat veriyor şike dosyası da dahil yeniden yargılanmayla ilgili ve dikkat edin bu talimatn ollduğu hafta bu zamana kadar bekleywn yargitay karar veriyor bana kalrsa ülkemiz üzerine oynanan oyunlarn bir diğer yansımasdr bu
hee bu araa siyaset fulan yapmyorun
Benim düşncem bu bence hepsi ortak bir tezgah bizim takm ve kulüp yöneticileri de dahil.mutlaka bir B planı tutmamz lazm dedgim gibi burası Türkiye her an her şey olabilir