|
29.03.2014, 15:17
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
bukadar stresli maç izliye izliye kalpten gidecem bigün,yönetimin işbilmez ,vurdumduymaz,yıllardır süperligde zar zor tutunduğumuz halde işbilmezliği yüzünden ,hem r.carlos , hem taraftarlar adeta çin işkencesi çekiyor,elimiz yüreğimizde maç izliyoruz maça gelince ilk 20 dakika kontrol tamamen sivasspordaydı,golü attıktan sonra geriye yaslanmamız kontrolün antepe geçmesini sağladı ,korcan ve navratil hatasıyla golü yedik,ilkyarıda farkı artıracak pozisyonlarda ya beceriksizdik,yada şanssızdık,bazı oyuncular kafalarında ligi bitirmiş gibiydi,kercemaskas 2 süper şutu çıkararak antepi oyunda tuttu,2.yarı antep takımı beraberliğe razıydı, atarsak kazanırız havasında oynayıp ,ortasaha ve ilerde baskı yapınca sivasspor pozisyon bulmakta zorlandı,ortasaha resmen oyundan düştü,çok baskı yedik,antepin 2 önemli şutunu korcan çıkarttı,bazı önemli pozisyonlarda ise şanslıydık,2-1 yapınca iyice geriye yaslandık,üstüne kadirin çıkmasıyla ortasaha diye bişey kalmadı ,antep istediği gibi geldi gitti pozisyon buldu,kadirin çıkarılması yanlış karardı,ancak öyle terbiyesizlik yapması kabul edilemez,kadir r.carlosa hava yapacak adam karakterde adam değil ,hakem diğer hakemlere nazaran iyiydi,k<artlarına çok sık başvurmadı hep ikaz etmekle yetindi,ilkyarıda bana göre penaltı olan pozisyonumuzu çalmadı ,rakipten çıkan autu korner verdi,okadar hata kadı kızında bile olur artık,taraftar mı desem ,seyircimi desem bilmiyorum,gelenlere destek verenlere teşekkür ederimde,bu şehirde çok gereksiz ,işe yaramaz ,bu şehirde yaşamayı ,nefes almayı ,suyunu içmeyi,ekmeğini yemeyi ,haketmeyen çok karaktersiz yaratık var,yaw hava güzel takımın öyle yada böyle avrupa hedefiyle oynuyor,biletler bedavadan eccik daha pahalı ,böyle bir maçta stada gelmeyipte nezaman geleceksiniz? yok dendi taraftar grupları birleşti ,şöyle oldu böyle oldu denildi,ben öyle bi grup görmedim yazık yaaa valla yazık herşeye rağmen öyle yada böyle avrupa şansımız devam ediyor sezon sonunda çok yolcu var bu takımda ,
|
|
|
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
|
|
| |