Cevap: Maçı Değerlendirelim
bu galibiyetle bence avrupa hedefimize yüzde 70 ulaştık hatta şansımız yaver giderse lig ikincisi bile olabiliriz, hayal değil bu...maça gelecek olursak sadece mükemmel ve ezici bir galibiyet demek yeterli olacaktır...atıf, cicinho, burhan, utaka,korcan...hepinizin emeğine sağlık herşey mükemmeldi...
•yalnız maç sonrasında konvoyla meydana geldik ve na-hoş olaylar vardı...sözüm ona sivassporu savunduğunu zanneden taraftar grubu demeyeceğim artık onlara üç-beş çapulcu güya sivassporu savunuyoruz adına önlerine gelenlere saldırmışlar, sanırım birkaç kişi yaralanmıştı...üniveristeden arkadaşlarım var buralı olmayanlar şampiyonluk kutlamasına gitmişler fakat o müptezeller bayanlara bile küfür etmişler, iteklemişler...şimdi burdan soruyorum şehre sahip çıkmak önüne gelene sövüp saymak mıdır? madem şampiyonluk kutlattırmaayacaksın ki kutlanmaması da lazım toplarsın 1000 kişiyi oraya basarsın Sivasspor tezahüratını kesersin seslerini..küfretmek ona buna saldırmak aileye kadına kıza laf atmak mı taraftar grupluğu? MECNUN BAŞKAN neden taraftar gruplarına soğuk duruyor neden onlara mesafeli yaklaşıyor diye düşünüyordum ki bugün bunun cevabını buldum..eğer sözüm ona kendini taraftar grubu zanneden oysa kendi çalıp kendi oynayan çoğu müptezellerden oluşan ve beleş biletlerle içeri giren bu tiplere taviz verdiğin an tribünlerde büyük olaylara ve rahatsızlıklara neden olmuş olursun...yahu akıl var mantık var nerden biliyorsun orada şampiyonluk kutlayanların hepsinin sivaslı olup fbyi gsyi ne boksa onu tuttuğunu? bizzat ünv.de okuyan ve sivaslı olmayan arkadaşlardan öğrendim ordakilerin yarısından çoğu ünv. öğrencisiymiş yani çoğu buralı bile değil...şimdi siz onlara saldırarak kahramanlık yapıp şehri savunduğunuzu mu sanıyorsunuz? siz bu müptezel kafanızı değiştirmedikten sonra sizden ne köy olur ne kasaba..passo ligi şimdiye kadar çok eleştiriyordum ama zannedersem kendini taraftar grubu zanneden bu beleşçiler ve asarım keserim diyenler için süper bir uygulama oldu..bu olaylar geçen sene de olmuştu galiba ve orda da demiştim nerden biliyorsunuz ordakilerin hepsinin sivaslı olduğunu diye...
•son olarak 3 puan ve ezici galibiyet için tüm takıma teşekkürler inşallah seneye avrupada biz mutlaka oalcağız...